Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dorcia44 pisze:ale ja i tak wam dziekujea teraz moge nawet kopa dostać w zadek
![]()
Nocka troszke płaczliwa była,siedziałam na podłodze przy Nadi i głaskałam ,gadałam ,pocieszałam,kiedy zaczełam usypiać zabrałam ją do łóżkai problem płaczu został rozwiązany..
![]()
od rana bylo siusiu oczywiście na dworzu...picie wody i koniecznie musze być,jak najbliżej ...teraz mam dać troszeczke kurczaczka..tak ze dwie łyżeczki...a jak tylko Gadzina przyjdzie idziemy do weta...
Femka brak słów ...i komentowac tez nie będewalczyc trzeba do ostatniej chwili ,ale wiadomo rozsądnie i to najgorsze żeby umieć zobaczyc kiedy trzeba pomóc odejść...nie męczyc...już to przechodzilam....ciągle to do mnie wraca...
Pare lat wstecz zaplacilam u nich tyle samo za ropomacicze ,stan suni byl agonalny ,stwierdzili uspic ..nie dać sznsy ,dać szanse nie wiadomo czy się uda ale nie byliśmy bierni ,próbowalismy...no i bryka ta małpa do dziś ma 13 l.![]()
a tak dokładnie to nie 400 tylko 360zł. no i oczywiście badania kamieni oddzielnie...badania moczu...leczenie przed i po ..zobaczymy jak mnie zsumują...moge placic ratami![]()
teraz jest wazne tylko to że jest ,chodzi ,będzie żyla....
zdjęcia kamieni wstawie to zobaczycie co tam wychodowala...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości