Denis, Muff. Po remoncie!!!! Fotki- str. 69!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 20, 2007 17:50

Milego wypoczynku!

I na koty uwazajcie!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro cze 20, 2007 17:56

Domek juz zabezpieczony, koty beda w duzym pokoju, a wiec 3 pary drzwi do wyjscia...
Oczywiscie, bede uwazal!
Pozdrawiam serdecznie, A.

FreEp

Od: Śro wrz 20, 2006 1:27

Post » Śro cze 20, 2007 20:51

Miłego pobytu...transporterek już kupiony? 8O

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Śro cze 20, 2007 21:37

Niech sie FreEp pochwali, co po drodze sie wydarzylo 8)
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw cze 21, 2007 20:25

Na dzialke chwila moment (niedaleko Mińska Maz.) wiec byl jeszcze stary Guliwer II.
Rewelacyjna przygoda pod Biedronka w Wesołej... Muff zrobil sio i kupala w transporterku i NICZYM prawdziwy ojciec przewijalem je i wywalalem "swinstwa" do smietnika :twisted: .
Basen spisal sie rewelacyjne, aczkolwiek nie bylismy w stanie napelnic go w 100%- wody w studni ciagle za malo bylo 8O
Koty zachwycone- glownie polowaly 8) Ofiary- ćmy komary, muchy, szczypawy- czyli wszystko co zazwyczaj przeszkadzalo nam w domku. Teraz juz nic w nim nie zyje :twisted:
Glupi pancio nie zabral ladowarki, a wiec fotek jak na lekarstwo :evil: Wyjezdzamy znowu w sobote wieczorem (razem z szelkami dla kotow i byc moze Wiekszym transporterkiem Trixie), a wiec nadrobie zaleglosci fotograficzne :D
To co jest- wstawie jutro. Jestesmy kompletnie padnieci i marzymy tylko o tym, aby "rozlać" sie na kanapie przy dobrym filmie :twisted:
Pozdrawiamy wszystkich!

FreEp

Post » Czw cze 21, 2007 20:29

Zanim sie rozlejecie na kanapie,
to moze foty, foty...

Hę?

Dorota

Post » Czw cze 21, 2007 20:48

A wiec zaczne od kwiatuszka dla stalych czytelnikow naszego watku :D :
Obrazek

:oops: Czyli gruby Adas cz.1 :twisted: :
Obrazek

:oops: cz.2 :
Obrazek

I na dobra sprawe to tyle :lol: Jutro moze jeszcze cos wrzuce, ale naprawde tym razem nic ciekawego sie nie "strzeliło" 8)

Corka naszej sasiadki Pani Michaliny takze przyjechala odpoczac na wies razem ze swoim pieknym, burym kotkiem. Wyglaskalem go za wszystkie czasy :D Ale w porownaniu z moimi grubasami, ten byl wyjatkowo malutki i zgrabniutki :lol:

Ciekawostka- firma X przyslala kuriera po aparat... Dzisiaj paczka wrocila, bo okazalo sie, ze podali (?) zly adres. Pi&*% firma krzak :evil: 800 zl wyrzucone w bloto?!

Szczerze? Juz chyba nigdy nie kupie sprzetu elektronicznego na allegro... Pokusilem sie na najnizsza cene, a teraz dostaje za swoje :evil: :crying:

FreEp

Post » Czw cze 21, 2007 21:28

Kwiatek piekny!

Jaki gruby Adas?

Na moje oko - 2-3 tyg. diety i bedzie OK.

:ok:

Z firma X - koszmar!
Mam wrazenie, za sie tym problemem cos zrobic.

Dorota

Post » Pt cze 22, 2007 0:56

Napewno COS sie da zrobic i zapewne sie zrobi :twisted: Tylko normalnie moglbym miec juz aparat, a tak bedzie trzeba zapewne sporo poczekac...

Bardziej ostra dieta bedzie, mama mojej kolezanki z grupy jest dietetykiem i jestem wstepnie z nia umowiony na konsultacje w nast. tygodniu :D Nie przejmuje sie specjalnie waga, wygladem itp., ale moja skora niestety nie jest "rewelacyjna" i srednio przyjmuje az tak duza zmiane. A rozstepy sa teoretycznie niemozliwe do usuniecia...

Jutro (dzisiaj) dla odrobiny smiechu :twisted: wstawie swoja fotke sprzed 2 lat. Roznica jest kolosalna :D :lol: Zacytuje moja wychowawczynie z LO- "najpierw Auschwitz, teraz MCDonald :roll: "

Wracam do ciasnego wyrka... Koty postanowily, ze dzisiaj mam spac polowicznie na lozku... Raczej ciezko mi to wychodzi, wiec siedze na forum :lol:

Milych snow!

FreEp

Post » Pt cze 22, 2007 8:28

Ej, grubasie ;) jak tak pisales o sobie, to spodziewalam sie czegos naprawde innego. Mysle, ze nawet nie tyle dieta, co troche cwiczen, zeby sie to wszystko ulozylo w jakas rzezbe i bedzie bardzo ok. Nie szalej z tym odchudzaniem, bo rzczywiscie z rozstepami pozniej ciezko sie walczy i z raczej niewielkim skutkiem.

Wspolczuje problemow z firma i aparatem. Wiem, jak to wkurza, bo czlowiek by sie chcial cieszyc nowa zabawka, a tu d... :evil: Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pt cze 22, 2007 11:57

:lol:
Nie mam zamiaru sie glodzic, glownie chcialbym wiedziec co jesc moge, a czego unikac :wink:

Robiac fotke kwiatuszka dla forumowiczkow zostalem zaatakowany przez stado czerwonych mrowek :twisted: Konkretniej- nadepnalem na ich mrowisko, nogi piekly jak cholera :twisted:

Paskudny dzien dzisiaj. Zimno, szaro i leje. Koty wkitłaszone w koldre, a ja obok z ksiazkami :evil: Mojr kochanie zalatwia dzisiaj chemie do basenu, szelki i smycze dla kotow i kilka innych spraw (lacznie z aparatem :evil: ).

Nie zmiescila sie nam lodowka Zielonej Budki do baru, a wiec narazie beda tylko lody na "patyku" Algidy... Z kulkowymi bedziemy musieli jeszcze troche poczekac, az znajdzie sie mniejsza lodowka.

FreEp

Post » Pt cze 22, 2007 20:02

A gdzie ta obiecana fotka sprzed dwoch lat?

Dorota

Post » Sob cze 23, 2007 7:09

Moze wstawie dzisiaj :oops:

Padam z nog poprostu... Chyba sie wystarczajaco nauczylem do dzisiejszych egzaminow. A boje sie jak cholera :strach:
I znowu zasnalem gdy bylo juz jasno i ptaszki spiewaly :evil:

Trzymajcie kciuki. Dzisiaj jest tragiczny dzien :oops:

Nastepny taki mały koszmarek 7 lipca...

FreEp

Post » Sob cze 23, 2007 7:28

Trzymam
:ok::ok:
:ok::ok:

Tylko nie zakladaj, ze bedzie tragiczny.
Nie kracz!

Trzymaj sie!

Dorota

Post » Sob cze 23, 2007 7:40

No wlasnie - bez zadnych mi tu ponurych wizji prosze.

Bedzie dobrze :ok:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

[poprzednia][następna]