Całusy dla Ciebie Madziu, miziaki dla Cudeniek!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aga86 pisze:Ale ciekawe kino.
Czy mocno zdemolowały pokój w pogoni za pożywieniem
Nikajka pisze:W razie czego masz patent na skupienie uwagi Maluszków - powiesić cos pod sufitem i puścić na to wiatrak - i spokój z Urwiskami na jakiś czas
Magdalena424 pisze:dzisiaj rano jak wstałam nie poznałam domuchodniczek z łazienki na środku przedpokoju, rozkład jazdy autobusu 142, który był przypięty do tablicy korkowej w sypialni - znalazł się na parapecie w salonie, miseczki maluchów na środku kuchni
i nie powiem jaka częsć mojej bielizny leżała w przejściu miedzy sypialnią a przedpokojem
![]()
zegarek TZ znalazłam w łazience na podłodze a wieczorm był na szafce obok łóżka
.... normalnie ja nie słyszałam w nocy nic a one chyba szalały, że ho ho ho... i pomyśleć, że taka słodka Mini mogła zabrać rozkład jazdy
, bo wiem ze to na 100 % jej sprawka, bo wczesniej już podchody do niego robiła
Karolka pisze:Magdalena424 pisze:dzisiaj rano jak wstałam nie poznałam domuchodniczek z łazienki na środku przedpokoju, rozkład jazdy autobusu 142, który był przypięty do tablicy korkowej w sypialni - znalazł się na parapecie w salonie, miseczki maluchów na środku kuchni
i nie powiem jaka częsć mojej bielizny leżała w przejściu miedzy sypialnią a przedpokojem
![]()
zegarek TZ znalazłam w łazience na podłodze a wieczorm był na szafce obok łóżka
.... normalnie ja nie słyszałam w nocy nic a one chyba szalały, że ho ho ho... i pomyśleć, że taka słodka Mini mogła zabrać rozkład jazdy
, bo wiem ze to na 100 % jej sprawka, bo wczesniej już podchody do niego robiła
Madzia uważaj, Mini się szykuje do wyjazdu. Już sobie zobaczyla o której ma autobusA co! Jak pańcia i duży sobie wyjeżdżają to Mini nie może?
Kociama pisze::ryk:![]()
![]()
Ale łobuzy z tych Maluchów
Madziu Mini patrzyła na rozkład jazdy latajacego dywanika![]()
OOO może Dziewczynka chce poleciec na nim do ciotki Kociamy co?
na wakacje moze sie do mnie wybiera
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości