ZARAZEK, MINUTKA I MOHITA :) nowe zdjecia str 41 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 19, 2007 19:47

no jak tak można - Aniołki same zostawiać :wink: A tak na poważnie to każdy musi mieć trochę czasu dla siebie!
Całusy dla Ciebie Madziu, miziaki dla Cudeniek!
Obrazek Tosia Obrazek Kaziu

Nikajka

Od: Pt lis 03, 2006 17:22

Post » Wto cze 19, 2007 22:22

:lol: Madzia no nie mów że chodziło o puste brzuszki.
Maluchy za Tobą teskniły.
Ale za to jekie witańsko miałaś.
Dobrze że wszystko sie ułozyło pomyślnie :D
Ucałuj Dzięciaki od nas,Ciebie pozdrawiamy

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro cze 20, 2007 18:35

Obrazek

ćma sufitowa to dobry obiekt obserwacji :D:D:D
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Śro cze 20, 2007 18:40

Ale ciekawe kino.
Czy mocno zdemolowały pokój w pogoni za pożywieniem :wink:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro cze 20, 2007 18:43

Obrazek
taki jestem groźny :D :wink:
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Śro cze 20, 2007 18:46

Aga86 pisze:Ale ciekawe kino.
Czy mocno zdemolowały pokój w pogoni za pożywieniem :wink:

to kuchnia :D i demolka żadna się nie odbyła, bo ćma nie dała im szans :( ciągle tylko pod sufitem latała, ale za to cały wieczór miały zajęty obserwacją :lol: :lol: i takich skupionych jak wtedy to ich jeszcze nigdy nie widzialam :wink:

Magdalena424

Post » Czw cze 21, 2007 20:41

W razie czego masz patent na skupienie uwagi Maluszków - powiesić cos pod sufitem i puścić na to wiatrak - i spokój z Urwiskami na jakiś czas :wink:

Nikajka

Post » Czw cze 21, 2007 21:42

Magdalena424 pisze:Obrazek

ćma sufitowa to dobry obiekt obserwacji :D:D:D

Ale dzioby pootwierały. Jeszcze chwila a by im szczena opadła na widok tej ćmy :lol:
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Pt cze 22, 2007 7:43

Nikajka pisze:W razie czego masz patent na skupienie uwagi Maluszków - powiesić cos pod sufitem i puścić na to wiatrak - i spokój z Urwiskami na jakiś czas :wink:

:D masz rację Nikajko, następnym razem jak już prawie zdemolują mi mieszkanie :wink: to tak zrobię.......

Karolko a wiessz jakie szczekanie przy tym było :D:D:D:D

dzisiaj rano jak wstałam nie poznałam domu 8O chodniczek z łazienki na środku przedpokoju, rozkład jazdy autobusu 142, który był przypięty do tablicy korkowej w sypialni - znalazł się na parapecie w salonie, miseczki maluchów na środku kuchni 8O i nie powiem jaka częsć mojej bielizny leżała w przejściu miedzy sypialnią a przedpokojem :wink: :D zegarek TZ znalazłam w łazience na podłodze a wieczorm był na szafce obok łóżka :D .... normalnie ja nie słyszałam w nocy nic a one chyba szalały, że ho ho ho... i pomyśleć, że taka słodka Mini mogła zabrać rozkład jazdy :wink: , bo wiem ze to na 100 % jej sprawka, bo wczesniej już podchody do niego robiła :lol:

Magdalena424

Post » Pt cze 22, 2007 8:23

Magdalena424 pisze:dzisiaj rano jak wstałam nie poznałam domu 8O chodniczek z łazienki na środku przedpokoju, rozkład jazdy autobusu 142, który był przypięty do tablicy korkowej w sypialni - znalazł się na parapecie w salonie, miseczki maluchów na środku kuchni 8O i nie powiem jaka częsć mojej bielizny leżała w przejściu miedzy sypialnią a przedpokojem :wink: :D zegarek TZ znalazłam w łazience na podłodze a wieczorm był na szafce obok łóżka :D .... normalnie ja nie słyszałam w nocy nic a one chyba szalały, że ho ho ho... i pomyśleć, że taka słodka Mini mogła zabrać rozkład jazdy :wink: , bo wiem ze to na 100 % jej sprawka, bo wczesniej już podchody do niego robiła :lol:

Madzia uważaj, Mini się szykuje do wyjazdu. Już sobie zobaczyla o której ma autobus 8) A co! Jak pańcia i duży sobie wyjeżdżają to Mini nie może? :mrgreen:
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Pt cze 22, 2007 8:29

Karolka pisze:
Magdalena424 pisze:dzisiaj rano jak wstałam nie poznałam domu 8O chodniczek z łazienki na środku przedpokoju, rozkład jazdy autobusu 142, który był przypięty do tablicy korkowej w sypialni - znalazł się na parapecie w salonie, miseczki maluchów na środku kuchni 8O i nie powiem jaka częsć mojej bielizny leżała w przejściu miedzy sypialnią a przedpokojem :wink: :D zegarek TZ znalazłam w łazience na podłodze a wieczorm był na szafce obok łóżka :D .... normalnie ja nie słyszałam w nocy nic a one chyba szalały, że ho ho ho... i pomyśleć, że taka słodka Mini mogła zabrać rozkład jazdy :wink: , bo wiem ze to na 100 % jej sprawka, bo wczesniej już podchody do niego robiła :lol:

Madzia uważaj, Mini się szykuje do wyjazdu. Już sobie zobaczyla o której ma autobus 8) A co! Jak pańcia i duży sobie wyjeżdżają to Mini nie może? :mrgreen:

ja jej dam wyjazd :wink: nawet niech sobie nie myśli, no chyba, że o wyjeżdzie z salonu do sypialni mówisz :wink: taki wyjazd to może sobie robić i 100 razy dziennie :D:D

Magdalena424

Post » Pt cze 22, 2007 20:25

A tp po to był jej potrzebny dywanik z łazienki - bedzie sie na nim wozić między pokojem a kuchnią - zupełnie jak Tosiulencja :wink:
Nie wiem jak to będzie z Mini ale Toska robiła przy tym mnóóóóóstwo hałasu! :twisted:

Nikajka

Post » Nie cze 24, 2007 2:22

:ryk: :ryk: :ryk:
Ale łobuzy z tych Maluchów

Madziu Mini patrzyła na rozkład jazdy latajacego dywanika :D
OOO może Dziewczynka chce poleciec na nim do ciotki Kociamy co?
na wakacje moze sie do mnie wybiera :wink:

Kociama

Post » Wto cze 26, 2007 13:20

Kociama pisze::ryk: :ryk: :ryk:
Ale łobuzy z tych Maluchów

Madziu Mini patrzyła na rozkład jazdy latajacego dywanika :D
OOO może Dziewczynka chce poleciec na nim do ciotki Kociamy co?
na wakacje moze sie do mnie wybiera :wink:

hmmm może moja dziewucha chce na "gigant" do ciotki Kociamy wyskoczyć :wink: kto ją tam wie :D :D

Magdalena424

Post » Wto cze 26, 2007 17:38

A może cała Wasza czwórka wybiera się na "gigant"do Kociamy? :D
Marzenia się czasem spełniają.
Gorące całusy dla Was :1luvu:

Kociama

[poprzednia][następna]