kochane panie z poczty...
mają bardzo ciężką pracę!
Moderator: Moderatorzy
Amica pisze:No i przytrafiło mi się, po raz pierwszyPrzedmiot wylicytowany wyslany, pieniążków nie ma, PW nie odbierane, SMS-y bez echa. Bardzo to przykre, tym bardziej, że aukcja była na kota wyjątkowo pokrzywdzonego przez zły los.
varia pisze:Nie wspominając już, że wykupiona przeze mnie Szanowna Pani Baba na Eleganckim Panu Kiblu również nie trafiła do osoby przeze mnie wskazanej.Zakładam po prostu, że nieprawna posiadaczka się do niej tak mocno przywiązała, że nie wyobraża sobie rozstania..
redaf pisze:varia pisze:Nie wspominając już, że wykupiona przeze mnie Szanowna Pani Baba na Eleganckim Panu Kiblu również nie trafiła do osoby przeze mnie wskazanej.Zakładam po prostu, że nieprawna posiadaczka się do niej tak mocno przywiązała, że nie wyobraża sobie rozstania..
!@#$%^&*()(![]()
![]()
![]()
Tak tylko mimochodem nadmienię, że wystąpiłam o pozwolenie na broń.
redaf pisze:varia pisze:Nie wspominając już, że wykupiona przeze mnie Szanowna Pani Baba na Eleganckim Panu Kiblu również nie trafiła do osoby przeze mnie wskazanej.Zakładam po prostu, że nieprawna posiadaczka się do niej tak mocno przywiązała, że nie wyobraża sobie rozstania..
!@#$%^&*()(![]()
![]()
![]()
dakota pisze:redaf pisze:varia pisze:Nie wspominając już, że wykupiona przeze mnie Szanowna Pani Baba na Eleganckim Panu Kiblu również nie trafiła do osoby przeze mnie wskazanej.Zakładam po prostu, że nieprawna posiadaczka się do niej tak mocno przywiązała, że nie wyobraża sobie rozstania..
!@#$%^&*()(![]()
![]()
![]()
celem obrony Baby?![]()
![]()
DevaDestroy pisze:a ja sie czuje parszywie
wygralam ramke z rozyczkami na zdjecia
i puscilam kaske tydzien temu i sie boje ze nie doszla
a wiem ze ta osoba czeka az dojda...
boze ubic banki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości