Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarna.wdowa pisze:Jasne że to wątek Soni i Otisa dlatego aammss zachwala tu persy
aamms pisze:czarna.wdowa pisze:Jasne że to wątek Soni i Otisa dlatego aammss zachwala tu persy![]()
![]()
Ja zachwalam persy zawsze i wszędzie..
FreEp pisze:aamms pisze:czarna.wdowa pisze:Jasne że to wątek Soni i Otisa dlatego aammss zachwala tu persy![]()
![]()
Ja zachwalam persy zawsze i wszędzie..
Nie wszedzie, w wiadomosciach prywatnych o dermatologach (za które Ci serdecznie dziekuje!) slowa nie ma o zadnych persie :twisted:
Aniołek_ pisze:U nas w szkole to zawsze uczniowe oragnizowali i pamiętam takie stwierdzenie jeden zkolezanek klasowych my kupujemy im czaly czas, to niech oni raz kupią kwiatki nam to było skierowane do nauczycieli albo coś innego my zapłacimy, a wy sobie później kawe kupicie Uwielbiam sposob rozmowania takich ludzi
FreEp pisze:aamms pisze:Ja zachwalam persy zawsze i wszędzie..
Nie wszedzie, w wiadomosciach prywatnych o dermatologach (za które Ci serdecznie dziekuje!) slowa nie ma o zadnych persie
Greta_2006 pisze:FreEp pisze:aamms pisze:Ja zachwalam persy zawsze i wszędzie..
Nie wszedzie, w wiadomosciach prywatnych o dermatologach (za które Ci serdecznie dziekuje!) slowa nie ma o zadnych persie
to przez niedopatrzenie
Kicorek pisze:Zdjęcia poczwarek!! I motylków, jak się wyklują
Skąd je wzięłaś i jak hodujesz? I co z nimi zrobisz? Wypuścisz czy będą niewychodzące?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, włóczka i 37 gości