Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Myszeńk@ pisze:A ja dzisiaj zawiozłam ulotkę-ogłoszenie o Nesce do lecznicy, gdzie jeżdżę z Zeldą. Przy okazji pogadałam z jedną panią o okrucieństwie wobec footerNie mogła uwierzyć w historię kociny
Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś ... napisał w "Małym Księciu" Antoine de Saint-Exupéry ... echhhh.
Femka pisze:Myszeńk@ pisze:A ja dzisiaj zawiozłam ulotkę-ogłoszenie o Nesce do lecznicy, gdzie jeżdżę z Zeldą. Przy okazji pogadałam z jedną panią o okrucieństwie wobec footerNie mogła uwierzyć w historię kociny
Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś ... napisał w "Małym Księciu" Antoine de Saint-Exupéry ... echhhh.
a możesz mi podrzucić emailem to ogłoszenie? jutro będę u naszej wetki, to też powieszę
montes pisze:Femka pisze:Myszeńk@ pisze:A ja dzisiaj zawiozłam ulotkę-ogłoszenie o Nesce do lecznicy, gdzie jeżdżę z Zeldą. Przy okazji pogadałam z jedną panią o okrucieństwie wobec footerNie mogła uwierzyć w historię kociny
a możesz mi podrzucić emailem to ogłoszenie? jutro będę u naszej wetki, to też powieszę
A mogę ja przesłać![]()
Ja niestety w pracy nie mogę za dużo w necie posiedziećFemka pisze:czemu tak mało cioć tu zagląda?
czemu tak mało cioć lubi Nescę?
czemu tak mało cioć się stara o domek dla Nesci?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 46 gości