Wg informacji pani obsługującej sklep - wszystkie RC dla kotów są objęte tą promocją. Nawet nie próbowała "wcisnąć" mi normalnego tylko od razu przyniosła ten.
Miesiac temu, na wystawie w Lodzi tez skorzystalam z takiej promocji i zakupilam RC sensible. Niestety nie wszystkie rodzaje byly np. RC hair & skin - nie
Axel pisze:Mogę się dowiedzieć ile kosztuje te 400 g?
Ja kupilam 2 dni temu 400g hair&skin za 13.10zl ... wiec nie powiem ze ucieszylabym sie gdyby i u mnie gdzies sie ta promocja znalazla... Bo kici wcina RC az jej sie uszy trzesa... pewnie po schroniskowym zarelku to prawdziwy rarytas Musze sie pilnowac zeby jej nie przekarmic, bo wiedze ze zjadla by kazda podana ilosc.
Padme- ja jestem bardzo zainteresowana!
Napisz mi, gdzie konkretnie widziałaś te opakowania promocyjne, bo w Katowicach były jakiś miesiąc temu, ale teraz juz mówią wszędzie, ze "promocja sie skończyła" A ja bym sie chętnie jeszcze na jakieś 3-4 paczki załapała!
Padmiszonku kochany! Bardzo bym Cie prosiła- jeśli miałabys możliwość (bo to jednak trochę waży) 3 albo 4 opakowania. A jeśli nie- to chociaż 1-2 opakowania- zawsze to cos. Zgadałybysmy sie, jak i kiedy odbiore... jej, aleee fajnie!