niestety w najbliższym czasie nie i ze względu na brak czasu i ze względu na to ze od 15czyli od jutra nie mam stałego łącza jeżeli będę gdzieś na necie to przelotem z przygodnie napotkanego komputera
Panna Migotka cuuuudddooowwwnnnnaaa!!!!!!!!! i imie i łowność niesamowita!! żeby się uczyć na krokodylach no no, co to będzie dalej!!
bardzo prosimy o więcej!!
a Kieleckie kociaki tak wspaniałe jak ten czekają na domyyy!!
nie zawsze leży,czasem walczy ze smokami : a czasem ze świnkami : a czasem z drobiem : a czasem leży na boczku: do góry brzuszkiem(i to jakim ) to leży Molcia!Oto dowód: zwróćcie uwagę na pilota. widać nie było w telewizji nic ciekawego
Feria miała ostatno biegunke ponieważ nieco ja przekarmiłysmy Ale kiedy sie głaszcze te kosteczki to, az człowiekowi sie przykro robi, ze taki maluszek zachudzony. Ale byłyśmy dzisiaj u niej w odwiedzinach i juz jest ok
i jako że na Anonsach się znam - swoje adoptusie ogłaszam w bliźniaczej Ofercie- chętnie pomogę
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję