Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ekhmmmm... komu rozpieszczonego koteczka?goska_bs pisze:RC Kitten, Leonardo i jogurciki Bakomy
mokkunia pisze:A jakie jest ulubione menu kociastych?:)goska_bs pisze:pelne miseczki a raczej pelne brzuszki to podstawa
He he he, chyba Gosine tymczasy bardziej kocie menu mają niż mojeelfrida pisze:mokkunia pisze:A jakie jest ulubione menu kociastych?:)goska_bs pisze:pelne miseczki a raczej pelne brzuszki to podstawa
..mam nadzieje,ze nie takie,jak jeszcze Waszej Layluni![]()
goska_bs pisze:Liczba kotow niestety nie ulegla zmianie![]()
Za to dostalam wiesci od Kamini
"Mimi (tak zdrobniale mówimy na Kamini) byla bardzo dzielna w piątek u weterynarza,mialam nawet okazje uslyszeć jej mialczenie, jak tak to można nazwać,bylo to raczej rozpaczliwe wycie. =)))
Mala bardzo dobrze dogaduje się z naszym kocurkiem(jak i z resztą pupili) ,gonią się po calym mieszkaniu,lecz nawet to ją nie męczy, bo w nocy nie daje mi spać. Chodzi mi po twarzy,liże mnie po nosie,gryzie mnie za wlosy,po czym mrucząc kladzie się spać,wtulona do mojej szyi,kiedy już jest rano i ja muszę już wstawać. =)))"
Znaczy sie wujcio Serwis dobrze wychowal Kotecka
mokkunia pisze:Serwis, ale Ty już nie ucz tych koteczków chodzenia Dużym po twarzy. Bo co będzie potem, jak z małego koteczka zrobi się 6kg kot?
mokkunia pisze:Rani w swoim domku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaraz Gośka będzie miała puste miejsce tymczasowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 128 gości