anita5 pisze:Czy można zabrać ze sobą 3 dorosłe ogromne koty? I rozdać Wam w prezencie? Jako gratisy do piwa?
![]()
Chciałoby się powiedzieć: "Kotów Ci u nas dostatek ale i te przyjmiemy..." ale rozsądek mówi-stanowczo nie
Moderator: Estraven
anita5 pisze:Czy można zabrać ze sobą 3 dorosłe ogromne koty? I rozdać Wam w prezencie? Jako gratisy do piwa?
![]()
Patsi pisze:anita5 pisze:Czy można zabrać ze sobą 3 dorosłe ogromne koty? I rozdać Wam w prezencie? Jako gratisy do piwa?
![]()
Chciałoby się powiedzieć: "Kotów Ci u nas dostatek ale i te przyjmiemy..." ale rozsądek mówi-stanowczo nie
Barbara Horz pisze:Może w Zabrzu szybciej znajdą domki. W Bytomiu jest okropna stagnacja - nikt nie chce koteczków a mamy ich od koloru do wyboru. Wiekowo też pełen asortyment, przynajmniej u mnie. Mogę też proponować bardziej miziate lub bardziej dzikie, co kto lubi.
Barbara Horz pisze:Ja cały czas pisałam, że w halii dworca PKP, bo tam mniej ludzi i łatwiej się zauważyć. Jak ktoś teraz nie zagladnie na forum to nie będzie wiedział.
esza pisze:Czyli spotykamy sie o 13 w hali dworca w Bytomiu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości