To moze pozostali się wypowiedzą co do wcześniejszej godziny. Mi wszystko jedno ale może faktycznie osoby przyjezdne wolały by wcześniej. Jest na tyle czasu, żeby to ustalić. Nie chciałabym namieszać ale tak wyszło. W każdym razie spotkanie odbędzie się na pewno.
Zarezerwowane jest Forte na ul. Dworcowej . Nic specjalnego ale będziemy za to mieć tam spokój i luz i wersje ogródek lub kanapy w środku w zależności od pogody. Ja nie wiem jak pogodzić te godziny a chcę, żeby wszyscy chętni byli. Myślę, że zaczniemy o 13 i nie wyjdziemy o 16, chyba, że ktoś będzie musiał. Jak ktoś nie dojedzie na 13 to dojedzie później i dojdzie sam albo wyjdę na dworzec po tą osobę jak dojedzie. Adria chciałaby żebyś była, bo Piekary to za miedzą i dobrze by się było poznać szczególnijakmamy wspólne tematy.
No super termin spotkania się zbliża a tu nikt nie zagląda.
Mam pytanie - kto będzie o godz. 13.00 na dworcu a po kogo wyjść o 16.00.
Jak ktoś chce mój nr telefonu w razie co podam na pw. Ja będę ubrana w bluzkę z kotem a Patrycja oferowała się w bluzce fundacji . Myślę, że tak czy owak to się poznamy. Tylko chciałabym wiedzieć na kogo mam czekać ? WSZYSTKICH SERDECZNIE POZDRAWIAM i czekam na ostateczną wiadomość.