Sztab Wyborczy chyba zacznie robić plakaty, ulotki, fiszki.... Trzeba zainwestować w reklamę Bo Gosposia ma całkiem realne szanse wygrać w najbliższych wyborach zważywszy na to co wyczyniają kontrkandydaci Trzeba teraz budować elektorat- czyli burza mózgów- jaki mamy target group- bo program wyborczy trzeba ogłosić A Pani Prezydent to robi najcudowniejsze miny na świecie- przecież paść można z radochy jak się spojrzy na tą brodę Pewnie Pani Prezydent nie będzie zabraniała paparazzim robienia zdjęć z profilu
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
Ja jestem za "gospodarką"- w końcu to Gosposia Będziemy mieli Krainę Mlekiem i Myszą..... Miodem- oczywiście Płynącą A mleko wyłącznie z obniżoną zawartością laktozy
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku. 10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny? 09.11.2015r. odszedł Kroker
I będziemy rozdawać Rybę Wyborczą I będą wiece i spotkania a gospodarność w postaci Gosposi trafi pod strzechy
Nio Ryba Wyborcza to jet to! Gosposia wszak na gospodarce się zna i doświadczenie ma:
- w dużym skupisku wiejskim: współpraca z grupą ok 70 kotów i psów
- w środowisku miejskim: organizacja czasowo-porządkowa w współpracy z ponad trzydziestoma kotami, oraz wyznaczenie obowiązków i zadań 3-4 psom płci obojga
A ja myślałam o łososiu z masełkiem, koperkiem i cytryną.... Właśnie na grillu TŻ takie cosik robi..... A tak w ogóle to niepostrzeżenie minął tydzień... Gosposiu.... To znaczy Pani In Spe Prezydentowo Myj futerko! Bo za 5 dób ciotka może Cię nawiedzi Już wiem na stówę, że dopiero o 13tej mam być na Torwarze. Wcześniej czas dla mojej ukochanej Warszawki i Pani Prezydetowej Oby tylko Ania mogła.....
A na deser pudding mleczny (mleko oczywiście bez laktozy ). Właśnie wczoraj moje potffory wypiły wespół zespół cały litr na balkonie Aż awantury były bo przecież część wchłania szybciej i chciała pomóc reszcie
Gosposiu już niedługo Ale bym chciała, żeby się udało zobaczyć Panią Prezydentową
Edit: Widać!!!! Ale Ona piękna... I od razu widać skłonności przywódcze- wszyscy na dole a Gosposia na postumencie No może z tym postumentem to przesadziłam Ale i tak Ją kofffam
Może i na mównicy Ale "na postumencie" brzmiało tak bardziej górnolotnie A że to wątek ekspiacji i zachwytów to pewna doza emfazy może być korzystna Tak czy inaczej piękna laska i basta