NIEBIESKIE - juz w domku- nieaktualne :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie cze 10, 2007 8:40

Cudowna wiadomość!!! :1luvu:

Magdziak

Od: Wto lut 07, 2006 13:14

Post » Nie cze 10, 2007 13:37

Wszystko już jest dopięte jak to mówią na ostatni guzik. Kotki będą u mnie ok. 20 - 21. Mały kociszek jest bardzo chory. Jutro idziemy więc do weta po ocenę sytuacji i lekarstwa.

Przyznam się, że trochę się boję. Nie miałam nigdy do czynienia z kk. Teoretycznie wiem dużo (antybiotyki, kropelki, nadzerki...), gorzej z praktyką. Może ktoś mi coś doradzi?

Pozostałe futerka mam zaszczepione, więc nie powinny się zarazić. Jednak mała buraska nie może miec z chorym kontaktu. Dlatego pewnie czarny zostanie eksmitowany do łazienki. Tam w końcu łatwo zachować higienę.
Trzymajcie kciuki bardzo mocno, bo czarny najwyraźniej ogromnie tego potrzebuje.
Żadne niebo nie będzie Niebem, jeśli nie powitają mnie w nim moje koty.
Obrazek

M@ja

Od: Pon lis 27, 2006 13:36

Post » Pon cze 11, 2007 10:08

Koty dojechały szczęśliwie :)

Założyłam im nowy wątek, wobec czego zapraszam serdecznie :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2272785#2272785
Obrazek

M@ja

Post » Pon cze 11, 2007 17:33

Pierwsze emocje opadły i czas na ogromne podziękowania dla Chiary i TŻ-a za pomoc w transporcie kociątek. Piszę to w imieniu Flroridy_blue, która nie może się dziś zalogować i oczywiście moim. Chiaro, jesteście wspaniali :) DZIĘKUJEMY!
Obrazek

M@ja

Post » Pon cze 11, 2007 19:10

M@ja pisze:Pierwsze emocje opadły i czas na ogromne podziękowania dla Chiary i TŻ-a za pomoc w transporcie kociątek. Piszę to w imieniu Flroridy_blue, która nie może się dziś zalogować i oczywiście moim. Chiaro, jesteście wspaniali :) DZIĘKUJEMY!

:D Bardzo się cieszymy, że śliczna, przebojowa buraska ma już dom :lol: I kciuki za oczka maluszka :ok: :ok: :ok:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pon cze 11, 2007 22:15

UFFFFF, nareszcie, nie wiem co sie dzieje, na stacjonarnym nie moge sie zalogować, na szczescie z laptopa sie udało, nie wiem skad te problemy.... \
w kazdym razie juz jestem ....

Chiara, bardzo ci dziękuję za pomoc w transporcie, kolega jednak nie zdecydował sie jechac, najbliższy mozliwy transport w niedziele :) a z tego co widze M@jka sie bardzo stara :) i bure juz mieszka w nowym domciu... z czarnym to juz kwestia czasu ;)

jutro wyjezdza trójłapkowa kicia i bokserek ... ale mętlik ... :D
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Pon cze 11, 2007 22:20

florida_blue pisze:

Chiara, bardzo ci dziękuję za pomoc w transporcie, kolega jednak nie zdecydował sie jechac, najbliższy mozliwy transport w niedziele :) a z tego co widze M@jka sie bardzo stara :) i bure juz mieszka w nowym domciu... z czarnym to juz kwestia czasu ;)

Ten maluszek mógłby nie doczekać niedzieli, gdyby został w piwnicy :cry: Dużo tam jeszcze jest kociątek ? I dorosłych kotów ?

Chiara

Post » Wto cze 12, 2007 5:55

dwie dorosłe kotki - 5 maluchów takich na juz do domków, + 1 ten młodszy...
oprócz tego kocur przyłazi - nie ma w okolicy innych dziewczyn nadająceych się... wiec bardzo starannie sie nimi zajmuje :/ jedna z mam jest umowiona na czwartek ....

małe nieoswojone, przypominam ludziom, żeby oswajali, bo takie dziki domków nie znajda...
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Wto cze 12, 2007 10:05

To kciuki za ciachnięcie mam :ok:

Chiara

Post » Wto cze 12, 2007 10:22

Ja też choć w taki sposób się dołączę :ok:
Obrazek

M@ja

[poprzednia]