Lemus, Macius i Maczek,Misza,Ziuta-jestesmy juz na prostej?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 11, 2007 17:37

Elfrida przegrała walkę z persem :D Kłaki są wszędzie, w moim oczach też :D
Pers ma milion schodków na ciele, jest teraz koloru szarego :D Chyba czeka go teraz wyprawa do profesjonalnego fryzjera albo... będzie postrachem kotów :strach: :surprise:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon cze 11, 2007 18:27

Ale ofiar w kotach i ludziach nie ma???
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon cze 11, 2007 18:31

hahahahahaha :smiech3: :smiech3: :smiech3:

asiamm

Od: Nie kwi 22, 2007 17:11

Post » Pon cze 11, 2007 18:52

mokkunia pisze:Elfrida przegrała walkę z persem :D Kłaki są wszędzie, w moim oczach też :D
Pers ma milion schodków na ciele, jest teraz koloru szarego :D Chyba czeka go teraz wyprawa do profesjonalnego fryzjera albo... będzie postrachem kotów :strach: :surprise:

Mokkuniu!!!!Oooosz Ty zdrajczyni jedna :evil: :lol: jeszcze w moim wlasnym domu podstepem sie odhaczylac :evil: ..a prawda jest taka,ze to Mokkunia zrobila na polowie posladkow pawiana z niego :twisted: :lol: ..a ja profesjonalnie dokonczylam :lol: ale nic to Przejdziemy sie razem do fryzjera,a coo niech poczuje ten wielki Swiat :lol:

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Pon cze 11, 2007 21:29

Na poczatek glowny Bochater :wink: no coments please :lol:
Obrazek Obrazek
reszta nie do wgladu :lol: ...i moji starzy rezydenci :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
noo i niby nie moja ale jeszce moja mala chudziutka Ksiezniczka Aby :P
Obrazek
Misza oczywiscie bez walki sie nie poddal wiec mozna powiedziec,ze to jego wina,ze musimy isc do profesjonalnego strzygacza :wink: .Stosunki kocio-kocie niestety nie sa zbyt najlepsze....zadna ze stron chyba nie chce jak na razie ustapic :( wiec mamy prychanie ale na szczescie bez lapoczynow :wink: ..mam nadzieje,ze ten stan niebawem minie i kociaste sie w koncu pogodza :roll: :evil:

elfrida

Post » Pon cze 11, 2007 21:33

Pani Ala oglądała dzisiaj fotki Lemika.
Jest zachwycona jego zaokrąglonymi boczkami :D
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pon cze 11, 2007 21:54

o mamusiu :ryk:
popsiuły kota :smiech3:
nawet czarny jak się dziwnie na Misze patrzy
ale ten lwi ogon jest najlepszy :smiech3:

asiamm

Od: Nie kwi 22, 2007 17:11

Post » Wto cze 12, 2007 5:56

Ja sie dziwie ze Mokka i Elfrida zyja 8O
Na miejscu Miszki nie powiem co bym im zrobila ;)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Wto cze 12, 2007 6:18

A co Gosiu? Nie chciałabyś żeby Ci zrobiły taki lwi ogonek?? :ryk: :ryk:

Karolinko, nie jest tak źle, gorzej ostrzyżone persy widywałam :).
Wszystkie kociaste czadowe, Ziuteczka bidulka ma taką klasyczną urodę :love:, panów "M" mogłabym zamiziać na śmierć :wink: :lol: , a Lemuś wygląda jak pączuś :love:
Obrazek

gattara

Post » Wto cze 12, 2007 8:56

asiamm pisze:o mamusiu :ryk:
popsiuły kota :smiech3:
nawet czarny jak się dziwnie na Misze patrzy
ale ten lwi ogon jest najlepszy :smiech3:

a Ziuta jest pięęęęęęęękna :love: wyjątkowo urodziwa dziewuszka
cudo i tyle :love:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto cze 12, 2007 12:19

Dziekujemy Cioteczki!
Alu!Ja Ci dam paczusia :evil: moj Lemiszek wazy tylko 4,20 :wink: i jest taki w sam raz a obecnie ma chyba najmilsze futerko w moim stadzie :wink: .Brygada M&M najmocniej rozrabia i w ogole maja najglupsze pomysly :roll: dochodzac do wniosku,ze marna dekoratorka ze mnie,bo ciagle cos przestawiaja :evil: .Ziuteczek to na prawde Kocinka stworzona do uwielbiania i kochania..jej oczy maja w sobie na prawde cos niesamowitego a poza tym,mimo znecania sie nad nia kluciem doopki,grzebaniu w oczkach i nosku,nie odstepuje mnie na krok :lol:
Asiu!Ooooj tam od razu zepsiula :lol: ale tak powaznie to sie troche martwie Miszka..siedzi caly czas w lazience,czasami wyjdzie do kuchni jak sie w niej pojawie,ale stosunki kocio-kocie nadal bez zmian..no moze jedynie rezydenci juz tak tylko z zaciekawieniem podchodza a On niestety mocno prycha na nie ,wiec na razie nie ma mowy o jakims kompromisie :( .Miszka jak je zobaczy i na nie naprycha to niestety wycofuje sie i wlazi albo pod szafke albo lokuje sie w koszyku a i przy miziankach sie wzdryga i zeskakuje z kolan lokujac sie pod szafka :roll:
CoToMa!Bardzo sie ciesze,ze Pani Ala jest zachwycona brzuszkiem Lemiszka..taki w sam raz do miziania i calowania :lol: choc niestety tylko na boczkach bo po tym prawdziwym brzusiu to pazurki i zabki ida w ruch :wink: a najbardziej to lubimy calowanko po glowce i mizianko po grzbiecie i po lepetynce :lol:

elfrida

Post » Wto cze 12, 2007 12:29

elfrida pisze:Dziekujemy Cioteczki!
Alu!Ja Ci dam paczusia :evil: moj Lemiszek wazy tylko 4,20 :wink: i jest taki w sam raz a obecnie ma chyba najmilsze futerko w moim stadzie :wink: .Brygada M&M najmocniej rozrabia i w ogole maja najglupsze pomysly :roll: dochodzac do wniosku,ze marna dekoratorka ze mnie,bo ciagle cos przestawiaja :evil: .Ziuteczek to na prawde Kocinka stworzona do uwielbiania i kochania..jej oczy maja w sobie na prawde cos niesamowitego a poza tym,mimo znecania sie nad nia kluciem doopki,grzebaniu w oczkach i nosku,nie odstepuje mnie na krok :lol:

Faktycznie, toż to chudzina :twisted: , zwłaszcza przy moim Aziczku :wink: .
Brygada M&M zapewne ma rację ;), powinnaś zwrócić uwagę na ich gusta i poprawić się :lol: .
Ziuteczka jak na prawdziwą Księżniczkę przystało ma wyjątkową inteligencję i wie że wszystko to robisz dla jej dobra :D
Obrazek

gattara

Post » Wto cze 12, 2007 13:21

gattara pisze:
elfrida pisze:Dziekujemy Cioteczki!

Faktycznie, toż to chudzina :twisted: , zwłaszcza przy moim Aziczku :wink: .
Brygada M&M zapewne ma rację ;), powinnaś zwrócić uwagę na ich gusta i poprawić się :lol: .
Ziuteczka jak na prawdziwą Księżniczkę przystało ma wyjątkową inteligencję i wie że wszystko to robisz dla jej dobra :D

Alu !Ziutka chyba na prawde wie,ze robie to dla jej zdrowka :evil: .Wczoraj Mokkunia byla i widziala.Ania trzymala a ja klulam doopeczke,zapisnela tylko ale nie uciekla w panice.. zaraz wszystko juz bylo w porzadku :wink: a Maaaaciek?pozal sie Boze...Ania odskoczyla razem z nim a On w taka furie wpadl :twisted: :lol: jakby to co najmniej byla wiertarka a nie strzykawa :wink: :lol: a potem tak sie wylizywal jakby z wiatrowki dostal :twisted: :lol:
No nieeeee Maczek bandyta znowu zaczal sie przystawiac do Ziuteczki....oooo a i Ziuteczka przy korytku znowu :lol:

elfrida

Post » Wto cze 12, 2007 16:42

Przynam szczerze :twisted: że fajnie się wczoraj bawiłam :D
Śmiechu było do łez :D

Głaski dla Miszki :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto cze 12, 2007 18:29

mokkunia pisze:Przynam szczerze :twisted: że fajnie się wczoraj bawiłam :D
Śmiechu było do łez :D

Głaski dla Miszki :D

Oooosz Ty :twisted: nastepnym razem przyjezdzam do Ciebie i golimy Bunie albo Leoska :lol: ..uprzedze Cie wczesniej,zebys zdazyla podac tabletki!zobaczymy kto sie bedzie wtedy smial :evil: :lol:

elfrida

[poprzednia][następna]