młody pers (?) szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 09, 2007 20:11

Alu tak,takjuz mi mowilas....... :lol: no cooo tak wyszlo nic na to nie poradze :evil: :wink: .Mokkuniu!Ziuta mamentami wizualnie przybywa ze 3 kilo jak nastroszy te swoje piorka!i jaka odwazna sie zrobila jakby conajmnie z pare lat byla rezydentka :lol: .Koty nadal chodza w zwolnionym tempi.Misza ma traktorek jak zza swiatow nie mowiac juz o buczeniu :twisted: nawet ja dostaje gesiej skorki :lol: .Swoja droga,ciekawa jestem jak nam minie noc i czy beda jakies ofiary :roll:
Aha...juz niebawem link do watku Miszki i dalsze jesgo losy zostana przeniesione na moj..zapomniany i troche zaniedbany przeze mnie wateczek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=54 ... sc&start=0

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Sob cze 09, 2007 22:20

hihi, mruczące traktorki fajne są :P

asiamm

Od: Nie kwi 22, 2007 17:11

Post » Nie cze 10, 2007 12:30

Ooooj Asiu fajne,fajne sa :lol: ale jak jasnie Pan zabuuuczy to mam wrazenie,ze to potezne psisko a nie chudy kotecek :twisted: :lol: .Dzisiaj Miszka byl wazony i co prawda chudzinka z niego ale 4.20 do noszenia na razie jest! :wink: .Dostal dzisiaj stronghold bo sie okazalo,ze w uszkach zadomowil sie swierzbowiec :twisted: ale przy okazji,tabletek na odrobaczenie nie podajemy bo specyfik ma szeroki zakres dzialania :wink: .Przy okazji przegladu zostal usuniety jeden kleszc...bydlasty byl :evil: .No iiii sprawa najwazniejsza...jutro bedzie strzyzonko i to chyba najlepsze rozwiazanie bo futerko jest jednak bleeee :lol: .Na razie w warunkach domowych i jesli efekt nie bedzie oplakany to tak zostanie :lol: .Podamy Panu Miszce 2 tabletki sedalinu,zeby sie odprezyl i nie stresowal :wink:...i z gory dziekuje cioteczce Mokkuni za pomoc :lol:
Jeszcze wczorajszy pozno-popoludniowo wieczorny Miszka!
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

elfrida

Post » Pon cze 11, 2007 15:31

No i co nikt się nie zachwyca tygrysem spod kanapy :kotek:

Obrazek

asiamm

Od: Nie kwi 22, 2007 17:11

Post » Pon cze 11, 2007 17:35

asiamm pisze:No i co nikt się nie zachwyca tygrysem spod kanapy :kotek:

Obrazek
Ja na tej miniaturce to myślałam, że to zdjęcie kleszcza w futerku jest :lol: :lol: :lol:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon cze 11, 2007 18:55

mokkunia pisze:

Obrazek
Ja na tej miniaturce to myślałam, że to zdjęcie kleszcza w futerku jest :lol: :lol: :lol:

No bo jest :twisted: dobrze myslalas :lol:

elfrida

Post » Pon cze 11, 2007 21:25

mokkunia pisze:

Obrazek

Ja podobnie.. :twisted:

Cudna fota.. :love:
Narzutę też masz szylkretową.. pod kolor kicia.. :twisted:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

[poprzednia]