Oby takich kocich historii było jak najwięcej: cudowne znalezienie i złapanie, wspaniały domek tymczasowy, a teraz właściwy domek docelowy. Nic dodać nic ująć

Trzymam mocno kciuki za dalszy szczęśliwy ciąg

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:d1withunagi pisze:Rustie pisze:Poryczalam się![]()
Dziękuję
To my dziękujemy Toszy za Klusię!
Tosza-
Ja nie płaczę-za to czytam relacje z nowego domu po kilka razy.
Mnie nie ma za co dziękować-kota wypatrzyła mama berni, złapała i przywiozła do mnie Rustie.dziewczyny rozganizowały zbiórke na operację i leczenie. U mne tylko był, ja nic nie zrobiłam. Tyle razy pisałam, że to taki fajny kot, ale nikt go nie chciał. Powinnaś podziękować samej sobie, bo to wyłącznie Twoja zasługa, ze Klusia jest u Ciebie. Nie zaczęla jeszcze kraść skarpet?
Tosza pisze:d1withunagi pisze:Rustie pisze:Poryczalam się![]()
Dziękuję
To my dziękujemy Toszy za Klusię!
Tosza-
Ja nie płaczę-za to czytam relacje z nowego domu po kilka razy.
Mnie nie ma za co dziękować-kota wypatrzyła mama berni, złapała i przywiozła do mnie Rustie.dziewczyny rozganizowały zbiórke na operację i leczenie. U mne tylko był, ja nic nie zrobiłam. Tyle razy pisałam, że to taki fajny kot, ale nikt go nie chciał. Powinnaś podziękować samej sobie, bo to wyłącznie Twoja zasługa, ze Klusia jest u Ciebie. Nie zaczęla jeszcze kraść skarpet?
Tosza pisze:A co słychać dzisiaj ? (tylko nie pisz, że wskoczyła w makaron ze szpinakiem)
Tosza pisze:Zapytam ponownie-podlewaliście kwiatki przy Klusi?
d1withunagi pisze:[
A wcześniej wieczorem panna Klusia ukradła swoją pierwszą parę skarpetek, za to rano postanowiła dopaść branzoletki położone na półce nad komputerem- i dopadła!
Cudownie się dobrały dziewczyny, prawda?
Tosza pisze:
Czy Kluch sypia już w łóżku?
d1withunagi pisze:
Dziewczynki teraz relaksują się po emocjonującej nocy, leżąc w namiociku (obie!) z wiatrakiem przed namiocikiem
Tosza pisze:Zlokalizowałam dziś wasze oknaGapiłam sie, ale Kluse ne było.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości