Koty z centralnej Polski.Dalmatyńczyki w Domkach:))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 24, 2007 9:46

Podniosę, pewnie znów maluchy bez internetu :D
A jak Ten Pan?
A może inni chętni też są?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw maja 24, 2007 12:24

Ten Pan będzie jutro :D kontenerek sobie kupił, więc chyba nie na próżno :wink: Kciuki za DOMEK :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Czw maja 24, 2007 13:01

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A jak reszta Dalmatyńczyków :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt maja 25, 2007 21:17

Porobiło się, oj, porobiło...Ten Pan był dziś z córką. Przyjechali po dziewczynę, wyszli z dwoma facetami. Domek dobry, w bloku na 1 pietrze. Pan siatke kupił- w wekend bedzie walczył na balkonie. Co do jedzonka i konieczności sterylizacji został uswiadomiony i nie zgłaszał pretensji. Dobra, przyznaje się..podpuściłam Go trochę, bopytał co zrobic, żeby kotek nie niszczył domowych sprzętów. Ja mu na to, ze kotek nie może się nudzić, a nie nudzi się, kiedy ma towarzystwo. Najlepiej kocie. No to dziewczynka w pisk, zeby dwa...No to poszli Braciszkowie Mili... :D :D :D
Pan zadzwoni jutro i opowie jak pierwsza noc minęła. Będę z nim w kontakcie, więc bedę sprawozdawć co i jak.

No, i pamiętajcie, że dziewczyny wciąż szukają...
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pt maja 25, 2007 22:18

ŁOŁ... :D :balony: :dance: :dance2: :dance: :balony:
A to ci dopiero....
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon maja 28, 2007 21:59

Maleńtaski grzeczne, nie płaczą w nocy- może dlatego, że są razem, może dlatego, że śpią ze swoją Małą- Dużą w łóżeczku :wink: jedzą ładnie, nie grymaszą, widać, że dobrze wychowane :D siatka na balkonie jest.
Jutro wizyta w sprawie Pieguni.Trzymajcie kciuki :!:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Wto maja 29, 2007 17:08

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kciuki są, prosimy o raport w wiadomej sprawie... 8) :D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto cze 05, 2007 22:42

Oj, nareszcie się do forum dorwałam. Czasu nie było- Pet Fair przez 3 dni, same rozumiecie...Piegusia poszła do domku. Ma dwie Duże: mamę i córkę lat 17. Fajne, rzeczowe kobitki. Dobry domek, kamienica, wysoki parter, nie mają balkonu. Okno wprawdzie nie zabezpieczone, ale naciskać będę. Nawet mój własny TŻ zaofiarował się- ze względu na brak męskiej ręki pod ręką- na zrobienie ramy z siatką do zakładania przy otwieraniu okna :oops: Co do jedzonka i sterylki- wiadomo, akcja uświadamiająca i jest ok. Ponieważ mieszkają blisko lecznicy, gdzie Zielona Małgosia urzęduje, nawet weta nie trzeba będzie zmieniać :wink:
Jutro za to szykuje mi się szłowy dzionek. Do całego kociastego towarzystwa dołączy Tozia- poczeka sobie u nas na swoj DOMEK. A ponieważ stan kotów musi być constans, informuję , że w czwartek wczesnym przedpołudniem- mniemam, że przed procesją jeszcze- przychodzą po Pelutkę. Sąsiedzi moich rodziców. Szczyt marzeń :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pt cze 08, 2007 17:19

No i Pelunia w domku. Ludzie, którzy ja wzięli mieszkają po sąsiedzku z moimi rodzicami na widzewie- doświadczeni kociarze, którzy kilka miesięcy temu pozegnali po 19 latach swojego najwiekszego przyjaciela Tytusa.
Najlepsze, co mogło ją spotkać.
I tak wszystkie Dalmatyńczyki znalazły Domki. Vacuniu [*]- będę Ciezawsze pamiętać..
Dzięki za kciuki i ciepłe myśli. Te przydadzą się teraz Tozi :wink:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Post » Pt cze 08, 2007 20:49

GRATULUJĘ i cieszę się ogromnie :!: :balony: :dance: :dance2: :dance: :balony:
Teraz wieeeelkie kciuki za Tozię i jej przyszły Domek, Najlepszy Z Możliwych :!:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia]