Gapa, wyganij to towarzystwo do własych domków albo sama zmykaj
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
Gosiek będzie pieszczoch , powoli łapie o co chodzi z tym głaskaniem i zaczyna mu się podobać
teraz czas na Zytę
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..
Ludwig zdecydowanie ma zadatki na lidera właśnie pokazuje jak się zdobywa góry
cała ta trójka leje się tak, że jestem w szoku krzyczą, warczą i w ogóle nie mają dla siebie litości
i o to moja kochana Gapcia, która ma cudowny charakter i jest kochanym maluszkiem, co prawda cisza jeśli chodzi o domki, ale poczekamy na ten jej
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..
ehh te przyszłe domki.... załamka.....
maluchy dokazują szkoda tylko że nie są synchroniczne bo normalnie chwili spokoju nie ma
kupki pytasz idealne dzięki Tobie choć Zyta nie zachwyca się tym co ma jeść w żółtym kolorze apetyt mają za 12 kotów, energii za 60 i nie chcą spać w jednym czasie
No Gapa najgrzeczniejsza i w dodatku robi się prawdziwą damą A maluchy to jeszcze srody też się nauczą - trzeba w to wierzyć p.s domki niestety są różne i trzeba znaleźć takie perły pośród.......
" rudy " wolny ...
ale ma chłopak charakter bulteriera
hm panna jest z tych co głośną krzyczą pierwsza zaczepia i pierwsza się drze , nadal tez szuka cyca ale bracie w czasie snu ją przytulają
a tutaj widać jak dba o swoje
trochę zjem tu a trochę tu
ta...
i oczywiście nie mogło być inaczej...
Ludwig został Iwanem A Gosiek ....Delfinem
....ta...
i oczywiście nie mogło być inaczej...
Ludwig został Iwanem Laughing
A Gosiek ....Delfinem.........
Zaczynam się zastanawiać czy Agnieszka to imię z Twojej metryki co prawda mój rodzony brat ma na imię Marcin a usłyszysz Filip albo Kubuś
ta....
wiem, wiem z tymi imionami to przegięcie ale co zrobić to silniejsze od nas i kotów
a to moment który rzadko u nas gości w domu
a to dla jednej z cioć