trzymam kciuki za Karmelke - takie sliczne oczka nie powinny zbyt dlugo czekac na domek.
nie moge niestety zabrac jej do siebie,ale postaram sie pomoc w inny sposob.jakies propozycje?
hmm............obawiam sie,ze w tej chwili moge wspomoc kociaki tylko (az?) finansowo - chwilowo nie mieszkam u siebie.moze to malo romantyczne,ale nic wiecej nie jestem w stanie teraz zrobic.ale polecam sie na przyszlosc.
Finansowa pomoc to przecież bardzo dużo. Wspomniałaś w wątku toruńskich kotów z działek o karmie - tej nam zawsze potrzeba. Teraz pod opieką KD są same dorosłe koty, w tym jeden alergik jedzący tylko Acanę (Bonzo) i jeden z podejrzeniem alergii, obecnie na RC hypoalergenic (Leon). Reszta kotów pokarmowo ok - i tych pod nasza bezpośrednią opieka i tych pod opieką posrednią.
Naszym kotom się przelewa - darowiznę na konto! Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000
Hej!
Czy juz wiadomo cos na temat domku dla Karmelki?
I czy zlotowki wplynely na konto?Pytam,bo nie wysylalam ich osobiscie,tylko moj lekko ciapowaty chlopak to zrobil i mam nadzieje,ze poprawnie:)
Pozdrawiam!
Dostałam dzisiaj informację, że podobno z Wuzetki-Maślanej zrobiła się niezła pieszczocha.Zadomowiła się na całego.Jeździ z Dużymi na działkę.Oczywiście siedzi w domku.Nie martw się Aga-wychodząca nie jest.Po prostu nie chcą jej zostawiać na cały dzień samej w domu.
Pod koniec czerwca Maślana będzie miała kastrację.
Pozdrawiam
Kochani, Karmelka ma domek Chciałam ja dać z Bonzem na przyczepkę, jako ochroniarza, ale domek chce tylko małą. No trudno, Bonzunio zaczeka na swój domek, ten jedyny.
Karmelka będzie mieszkała z pieskiem Maszą. Idzie do domku, który zajął sie pieskiem Misiem, dla którego teraz również Kocia Dolina szuka domu W weekend karmelita przeprowadza sie do nowego domu
Naszym kotom się przelewa - darowiznę na konto! Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000
A to nie jest Szarlotka przypadkiem?Bo wszystkie hotelowe kotki, z tego co zauważyłam, przemieniają się w dobrych warunkach z pączusiów w długie i zgrabne panienki.