Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tangerine1 pisze:Lola siedzi w mojej łazience.
Jest zaprzeczeniem jakiegokolwiek steru.
Właśnie bardzo zdecydowanie domaga się wyjścia.
Wejście do łazienki i nie wypuszczenie Loli graniczy z cudem.
Chudy szczypior pcha mi się między nogami.
Jedyny sposób na zatrzymanie jej w środku to karmienie.
Apetycik mamy doskonały.
Zaniosłam Loli myszkę i czarnula natychmiast ją zamordowała.
Zachowuje się jak trochę zbzikowane kociątko.
No i jest sliczna.
Czarna, wysmukła z pięknymi zielonymi ślepiami.
Femka pisze:zdaje się, tangerine, że na tymczasy trafiają Ci się same kocie pięknościto jakaś protekcja???
![]()
![]()
tangerine1 pisze:Femka pisze:zdaje się, tangerine, że na tymczasy trafiają Ci się same kocie pięknościto jakaś protekcja???
![]()
![]()
no, w koncu do SPA, to najczęsciej gwiazdy przyjeżdzają![]()
Mała przekazała mi informację, ze Lola ma cichutki miauk.
Chciałam zdementować.
Lola ma miauk całkiem potężny.
Nie mam pojęcia gdzie w tym drobnym ciałku miesci sie taki ryk :twisted:
tangerine1 pisze:Lola jest doskonałym potwierdzeniem mojej teorii, ze czarne kotki są szurnięte.
Ludzie, co ona wyprawia z tą myszką.
Mam naprawdę miniaturową łazienkę, w której nawet taka kocia drobina jak Lola nie ma się gdzie ruszyć.
Lola sobie radzi. Nosi myszke w zębach, wpada z nia do brodzika, zanosi do kuwety. Podrzuca, morduje.
Litości, ona siedzi w mojej łazience dopiero od dwóch godzin.
Dla przyzwoitosci mogłaby sie poczuc choć trochę skrępowana
Mała1 pisze:ups![]()
no przestań, taki grzeczny kotek
tangerine1 pisze:Lola jest doskonałym potwierdzeniem mojej teorii, ze czarne kotki są szurnięte.
Ludzie, co ona wyprawia z tą myszką.
Mam naprawdę miniaturową łazienkę, w której nawet taka kocia drobina jak Lola nie ma się gdzie ruszyć.
Lola sobie radzi. Nosi myszke w zębach, wpada z nia do brodzika, zanosi do kuwety. Podrzuca, morduje.
Litości, ona siedzi w mojej łazience dopiero od dwóch godzin.
Dla przyzwoitosci mogłaby sie poczuc choć trochę skrępowana
Femka pisze:Mała1 pisze:ups![]()
no przestań, taki grzeczny kotek
taaak, grzeczny kotekDla Was, Ślązaczki, wszystkie kotki są grzeczne, a jak pojadą do (na przykład) centralnej Polski, to po meblach chodzą
Femka pisze:dajemy się robić jak dzieci, a Ślązaczki tylko odliczają kolejne ogony uratowane![]()
![]()
iwona_35 pisze:Femka pisze:dajemy się robić jak dzieci, a Ślązaczki tylko odliczają kolejne ogony uratowane![]()
![]()
dokładnie![]()
, zawsze mówimy ze nasze koty to aniołki, gwarancja mija po 24 godzinach....a potem to juz nie nasza wina
Mała1 pisze:iwona_35 pisze:Femka pisze:dajemy się robić jak dzieci, a Ślązaczki tylko odliczają kolejne ogony uratowane![]()
![]()
dokładnie![]()
, zawsze mówimy ze nasze koty to aniołki, gwarancja mija po 24 godzinach....a potem to juz nie nasza wina
![]()
![]()
![]()
a tak naprawde to troche się martwie ,jaka Lola będzie w domku z dziecmi.
Mam nadzieję,ze jakos da rade, tzn ,jestem z panem na gg i on obiecuje ,ze dzieci nie będą męczyć kota.
Pyta o wszystkie szczegóły, to ich pierwszy kot.
I własnie to mnie martwi.
Mam nadzieję,ze bedzie oki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 145 gości