Tylko ja Cię proszę, Kasiu, nie dawaj już w najbliższym czasie Yoasi żadnych kotów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:Super
Tylko ja Cię proszę, Kasiu, nie dawaj już w najbliższym czasie Yoasi żadnych kotówJa mam się pod koniec tego i w przyszłym miesiącu zajmować jej futrzastą bandą i czuję się przytłoczona odpowiedzialnością. I wmanewrowana, bo jak się najmowałam do tej roboty, to kotów było mniej
Aleba pisze:Tylko ja Cię proszę, Kasiu, nie dawaj już w najbliższym czasie Yoasi żadnych kotów
alessandra pisze:Mam pytanie, a za co Partyzantka w celi siedzi?Pucz jakowys był na lubelszczyźnie?
![]()
Czy można ja wziąć pod opieke wirualną? - jak Stasia do domku już trafi -będzie 100% pewności
Kasia D. pisze:
A godzine temu dom znalazła....nie uwierzycie... szylkretowa Stasia![]()
Pojedzie do Krasnika ( tak jak Morris)
mama007 pisze:Kasia D. pisze:
A godzine temu dom znalazła....nie uwierzycie... szylkretowa Stasia![]()
Pojedzie do Krasnika ( tak jak Morris)
jak chcesz to G samochodem w niedziele bedzie jechal...
Kasia D. pisze:alessandra pisze:Mam pytanie, a za co Partyzantka w celi siedzi?Pucz jakowys był na lubelszczyźnie?
![]()
Czy można ja wziąć pod opieke wirualną? - jak Stasia do domku już trafi -będzie 100% pewności
Partyzantka ( tak nazwała ja katia80) jest kulawa bezdomną koteczką błakającą koło pobliskiego targowiska.
Jest pół dzika, syczy ale daje sie pogłaskać. Nie będe jej oswajac tylko wytnę i wypuszczę. Na razie ma przy sobie malucha 5 tygodniowego więc jeszcze 3-4 tyg. mozesz ją posponsorować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1680 gości