DZIKI GRZYWKA i Towarzystwo

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 04, 2007 17:49

gattara pisze:Nie działa ponieważ Danusia wstawiła tylko gifka :)

:oops: Bo ja jestem lejek informatyczny...te wszystkie http, url, img....No gubię się. Ale zrobiłam tak, jak poradziła Cioteczka Gattara :1luvu: i teraz wszystko gra i burczy... :wink:
Widzę, że dzięki banerkowi Grzywka zyskał nowe cioteczki... 8)
Newsy będą wieczorem...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon cze 04, 2007 18:27

Całuski dla Grzywki i kciuki nieustające.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pon cze 04, 2007 18:47

jak sie ma pan kotuch :?:
serce się kraje jak patrze na niego,aż mnie wszystko boli ..wierze że za małe 5 min. bedzie pieknym łabedziem. :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon cze 04, 2007 18:50

Hmm kochany lejku informatyczny napisz mi ogłoszenie !
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pon cze 04, 2007 18:53

pixie65 pisze: Ale zrobiłam tak, jak poradziła Cioteczka Gattara :1luvu: i teraz wszystko gra i burczy... :wink:
Widzę, że dzięki banerkowi Grzywka zyskał nowe cioteczki... 8)
Newsy będą wieczorem...

Strasznie się cieszę że czasem mnie słuchasz "Lejku informatyczny" Ty mój ;).

Nowe Ciotki przybywać!!
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pon cze 04, 2007 21:07

GuniaP pisze:Hmm kochany lejku informatyczny napisz mi ogłoszenie !

Gunia :1luvu: jutro coś przygotuję bo dzisiaj padam na twarz, a miały być newsy...
Bo tak...Grzywka był dzisiaj na wizycie kontrolnej u pani Kocidoktor, w zasadzie tak na wszelki wypadek 8) I pani doktor potwierdziła, że Grzywce głównie dolega starość...Temperatura klasyczna, nos, oczy OK (chociaż wczoraj pokichiwał..), w paszczy wszystko w porządku poza....hmmm....wystrzępionym jęzorkiem i brakiem zębów. Tylko w uszkach jeszcze trochę bałagan. W lecznicy nie zwrócili uwagi, a ja nie potrafiłam zajrzeć i okazało się, że w jednym uszku jakiś brud albo polip, a w drugim trochę ropy. Dostaliśmy lekarstwo, mamy zapuszczać i smarować i za tydzień do kontroli. Wykonaliśmy polecenie, zmieniłam zasiuranego (oczywiście :roll: )pampersa i teraz po kolacji odchodzi "toaleta" - dokładniej umyję go już jutro rano, bo pewnie znowu musiałabym wymieniać posłanko. Grzywka u pani Kocidoktor zaprezentował się z jak najlepszej strony, pokazał jak pięknie robi sioo i...ehem...qpala :oops: a po wszystkim z godnością zaległ w transporterze i powiem Wam szczerze - jak mu się tam w gabinecie zaczęłam przyglądać, w dziennym świetle - to on, faktycznie taki jakiś...ładny się robi. Żałowałam, że nie mam aparatu, bo łazienkowe foty ciągle są takie same. W domu po powrocie sponiewierana Kocia Godność musiała odreagować i...NAWARCZAŁ na mnie :!: NA MNIE :crying:
Jeśli zachowanie Grzywki nie zmieni się w trakcie rekonwalescencji - wetka radziła, żeby pozwolić mu wrócić na "własne śmieci", nie wywracać mu reszty życia do góry nogami chyba, że znajdzie się miejsce gdzie będzie mógł bezpiecznie korzystać chociażby z namiastki wolności...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pon cze 04, 2007 21:13

agnes_czy pisze:Ja sobie pozwoliłam wstawić Grzywkę do mojego podpisu

Grzywka bardzo pięknie dziękuje Cioci Agnes, ale zapytuje gdzie podziały się te...eee... :oops: fajne Dziewczyny i cała reszta... :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto cze 05, 2007 8:13

Dzień dobry, Grzywko.Zmień swoje zachowanie-proszę.
Wiem, że jest cięzko ale tak bym chciała aby on nie wracał na wolność.
Taki kochany pycholek,nadal wierze, że ktoś Cię przygarnie.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Wto cze 05, 2007 9:53

zobaczycie że znajdzie się dla Grzywki domek
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Wto cze 05, 2007 9:55

aż łzy się o oczach kręcą, jak czyta się ten wątek i ogląda zdjęcia naszego cudnego biedaka... :( czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak mogę wstawić sobie baner Grzywki Przystojniaka? :)
Obrazek

Karoluch

Od: Wto maja 01, 2007 22:50

Post » Wto cze 05, 2007 10:29

Wstaw sobie to do sygnatury:

[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=60620&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=6f3203e9498fdc5aabbfd8bfba305d21][img]http://upload.miau.pl/3/12720.gif[/img][/url]

I już masz banerek w podpisie :)
Obrazek

gattara

Post » Wto cze 05, 2007 10:31

Karoluch pisze:aż łzy się o oczach kręcą, jak czyta się ten wątek i ogląda zdjęcia naszego cudnego biedaka... :( czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak mogę wstawić sobie baner Grzywki Przystojniaka? :)

JA :!: Ja wiem :!: :lol: Jestem lejek informatyczny, ale Ciocia Gattara napisała, że wystarczy skopiować i wkleić do podpisu...
:crying: :crying: :crying: szybsza była....
Witam serdecznie Nową Cioteczkę (Wielbicielkę :?: ) Grzywki :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto cze 05, 2007 10:38

pixie65 pisze:JA :!: Ja wiem :!: :lol: Jestem lejek informatyczny, ale Ciocia Gattara napisała, że wystarczy skopiować i wkleić do podpisu...
:crying: :crying: :crying: szybsza była....

:lol: :lol:
Przepraszam Danusiu :wink: , nastepnym razem Ty będziesz udzielała rad, dobrze??
Obrazek

gattara

Post » Wto cze 05, 2007 10:39

ha! działa :) dziękuję pięknie Cioteczki. mój Mryniuś chyba się nie obrazi, jak jego banerkowe miejsce zajmie Grzywuś :) dopiero dziś odnalazłam wątek, albo bardzo kotkowi kibicuję! Pixie czy nie masz możliwości zaadaptowania balkonu,żeby kociuch mógł sobie przychodzić na papu i żeby schować się przed deszczem? umieszczę go jeszcze w banerku na dogo :) cudny kotek jest, tyle przeszedł i niestety jest bardzo zdenerwowany tą sytuacją, żyje już trochę na tym świecie i spotyka go to po raz pierwszy. trzeba dać mu jeszcze trochę czasu.. :wink:
Obrazek

Karoluch

Od: Wto maja 01, 2007 22:50

Post » Wto cze 05, 2007 11:17

Karoluch pisze:Pixie czy nie masz możliwości zaadaptowania balkonu,żeby kociuch mógł sobie przychodzić na papu i żeby schować się przed deszczem?

8) Na moim balkonie (długości ok. 1,20 cm), mieszkają już dwie Kocie Dziewczynki...a raczej Damy w porównywalnym wieku. Mają dla siebie specjalną "budę" do której - obawiam się - już nikogo innego nie wpuszczą...Pączek próbował i też mu się nie udało. Na papu mógłby przychodzić (i czasem przychodził, jak nie było Pączka w pobliżu...), jeśli tylko będzie chciał.
gattara pisze:Przepraszam Danusiu Wink , nastepnym razem Ty będziesz udzielała rad, dobrze??

Siem nie gniewam przeca.... :D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]