Aduś-tymczas jest, nowy domek prosi o wsparcie-S.Kat

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 05, 2007 10:00

ko_da1 pisze:czas leci nieubłagalnie moja mama wyjezdza 23 czerwca i wraca dopiero z końcem śierpnia więc sie z Adą przypominamy domek na już bardzo potrzebny !!! Ada wyładniałą nie wymaga już leczenia , diete ma stopniowo rozszerzaną i jest ok nic sie nie dzieje , kotka super radzi sobie z kotami ustawia ich po kątach przynajmniej te ktore są u mamy :lol: zmieniła sie bardzo na plus więc można nasilić poszukiwania domku , mamy na to dwa tygodnie to mało czasu :roll:

:(

jeszcze raz podrzuce.....bardzo ważne
Ostatnio edytowano Pon cze 11, 2007 11:59 przez iwona_35, łącznie edytowano 1 raz
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Wto cze 05, 2007 10:00

poniewaz wyglada na to ,ze nie wyjade teraz, to postaram sie zrobic Adzie ogłoszenia do rozwieszania i tu wkleje.
Mam nadzieje monisku,ze moge zgapic od ciebie tekst.
Tylko ogłoszen nie mam gdzie podrukowac, tusz w drukarce mi ,,wyszedł,, a nie zanosi sie na to ,ze szybko kupie nowy

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto cze 05, 2007 15:14

bardzo ,bardzo szukamy domku dla Adusi :(

Mała1

Post » Wto cze 05, 2007 15:22

słuchajcie sytuacja jest dramatyczna juz..............ja mam na tymczasie wciąż Bajke i Bonusa z katowickiego schronu, pozatym mam Kiere ktorą sie przyplątałą i jest po sterylce od piątku , u mamy jest Ada i dwa maluszki z katowickiego schronu jeden był w nowym domku dwa dni i dzis wrocił spowrotem spuchło mu bardzo oczko jest od nowa leczony .............mama wyjezdza 23 czerwca bo musi, wraca w sierpniu powiedziałą ze jak do tego czasu kota nie znajdzie domu to moze ją potem zabrac jeszcze raz ale co teraz ? u małej kici jest podejrzenie chlamydi i długotrwałe może byc leczenie, druga koteczka moze znajdzie domek do tego czasu mam nadzieje , malucha wezme do siebie wyjscia nie ma, odizoluje w klatce czasowo najwyzej, ale Ady nie mam gdzie dać mam 2 swoje 3 tymczasy i dojdzie chora Emi , nie moge zabrać Ady musimy jej poszukać innego tymczasu albo domku docelowego jeśli sie nie znajdzie to nie wiem co bedzie nie wyobrazam sobie jej teraz odwiesc do schroniska na te 2 miesiące bo tam nie przezyje .........BŁAGAM O TYMCZAS DLA NIEJ :cry: ona juz jest po leczeniu ma ujemne testy na białaczke i FIV , potrzebuje spokoju i miłosci nic wiecej , nie niszczy nie drapie jest 100% kuwetkowa, większość czasu przesypia ........nie dam rady przeskoczyć sama wszystkiego i zabrać tyle kotów nie mam poprsotu gdzie......
Ostatnio edytowano Wto cze 05, 2007 18:26 przez ko_da1, łącznie edytowano 2 razy
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Wto cze 05, 2007 15:37

Ojejku ... jeszcze jest troche czasu. Trzeba sie zmobilizowac a moze wszystko ulozy sie jaknajlepiej i znajdzie sie nawet domek docelowy :ok:

Sporty

Od: Czw paź 20, 2005 8:06

Post » Śro cze 06, 2007 6:37

Podniose , ponieważ jest to bardzo, bardzo ważne
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Śro cze 06, 2007 9:15

szukamy dla adusi spokojnego domku
najlepiej u starszej osoby
moze ktos wie o takim 8)

Mała1

Post » Śro cze 06, 2007 10:26

kotka śmiało może mieć domek z ogrodem może być wychodząca , zaczyna robić sie z niej zupełnie inna kotka chodzi juz po znanym sobie mieszakniu normalnie lubi przesiadywac na oknie, apetyt ma wspaniały, tylko jak człowiek przejdzie za szybko albo zrobi gwałtowny ruch ręką to sie kuli i daje nura w kryjowke , jak sie oswoi w nowym miejscu i z nowymi ludzmi będzie super towarzyszem ktory wiele nie potrzebuje poza kawałkiem miejsca do spania i pełnej miseczki, myśle że jak by miałą możliwosc wychodzenia przykładowo na ogrod to byłby dla niej to już szczyt marzeń........może znowu na forum zdaży sie cud .........tak bardzo bym chciała go własnie dla niej :(
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Śro cze 06, 2007 11:27

ko_da1 pisze:kotka śmiało może mieć domek z ogrodem może być wychodząca , zaczyna robić sie z niej zupełnie inna kotka chodzi juz po znanym sobie mieszakniu normalnie lubi przesiadywac na oknie, apetyt ma wspaniały, tylko jak człowiek przejdzie za szybko albo zrobi gwałtowny ruch ręką to sie kuli i daje nura w kryjowke , jak sie oswoi w nowym miejscu i z nowymi ludzmi będzie super towarzyszem ktory wiele nie potrzebuje poza kawałkiem miejsca do spania i pełnej miseczki, myśle że jak by miałą możliwosc wychodzenia przykładowo na ogrod to byłby dla niej to już szczyt marzeń........może znowu na forum zdaży sie cud .........tak bardzo bym chciała go własnie dla niej :(

ja tez poproszę o cud dla Adusi
ona juz tyle przeszła
i przydałby sie jej juz domek na stałe, dla niej takie przenosiny z miejsca na miejsce sa bardzo stresujące

Mała1

Post » Śro cze 06, 2007 11:44

podnoszę, chociaż tyle :(
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro cze 06, 2007 15:39

Adusia hop do gory :cry: to taka siostra blizniaczka kochanego Myszaczka od Cotoma :oops: naprawde nikt nie chce takiej cud kocinki ?? :(
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Śro cze 06, 2007 19:23

hop do góry, domek potrzebny
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro cze 06, 2007 20:47

jutro będzie tu wklejone ogłoszenie do klejenia na scianach, przystankach ,w lecznicach itd
zapraszamy jutro wszystkich, którzy mogą podrukowac i pokleić do pracy :wink:

Mała1

Post » Czw cze 07, 2007 1:01

będziemy kleić :ok:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw cze 07, 2007 5:11

Mała1 pisze:jutro będzie tu wklejone ogłoszenie do klejenia na scianach, przystankach ,w lecznicach itd
zapraszamy jutro wszystkich, którzy mogą podrukowac i pokleić do pracy :wink:

:D :D
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

[poprzednia][następna]