Chojrak - czarny, przystojny i już NIE bezdomny:)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 04, 2007 8:54

:cat3:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto cze 05, 2007 9:34

Podrzucamy kotecka :D

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Śro cze 06, 2007 8:34

No i gdzie sie schowałeś czarny eleganciku? :wink:

mahob

Post » Śro cze 06, 2007 14:06

Chojraczek wciąż do wzięcia 8)
elegancki, przystojny, grzeczny :twisted:
nie pierze innych kotów :roll:
mój TZ stwierdził wczoraj, że to najfajniejszy z Dotychczasowych Tymczasów
Chojraczek sam włazi na kolana, barankuje i w dodatku na zawołanie przybiega galopem 8O
widział ktoś gdzieś drugiego takiego 8)
Obrazek

Amidalka

Od: Czw cze 10, 2004 14:46

Post » Śro cze 06, 2007 14:07

aha, umie też pięknie i głośno mrrrrrruczeć 8)
Obrazek

Amidalka

Post » Śro cze 06, 2007 20:24

Obrazek

Obrazek

Obrazek

udało mi się zrobić zdjęcia 8)
jest to wyczyn nie lada, bo zazwyczaj kiedy podchodzę do Tego Kota z aparatem
to po chwili mam Tego Kota na kolanach, a nie na zdjęciu :|
Obrazek

Amidalka

Post » Pon cze 11, 2007 8:50

To marzenie mieć takiego fajnego mruczącego kota :D

mahob

Post » Czw cze 14, 2007 13:12

Szukamy Domu dla Chojraka - czarnego, miłego kawalera :D

mahob

Post » Pt cze 15, 2007 20:48

od dziś Chojraczek mieszka w Katowicach 8)
nowemu domkowi gratulujemy fajnego kota :D
życzymy powodzenia :ok:
i czekamy na wieści z procesu dokacania 8)
Obrazek

Amidalka

Post » Pon cze 18, 2007 9:05

Dziś weszłam na forum jak zawsze w poniedziałek - i same cuda :D

Tak się cieszę :D

Powodzenia w nowym Domu Chojraczku :!:

mahob

Post » Pon cze 18, 2007 15:23

Jako że to mój pierwszy post witam szanownych forumowiczów. To ja jestem szczęśliwcem :)
Dwa tygodnie temu wprowadził się do nas kot z tematu http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=60817
Pod wpływem Waszego forum praktycznie od początku planowaliśmy przygarnięcie dwójki.
Plan był taki, żeby zrobić to w możliwie niedużym odstępie czasu, żeby były w podobnym wieku i o podobnym temperamencie.
I powiem Wam, że plan.... DZIAŁA!!! :dance: :balony: :dance:
Oczywiście 100% sukcesu jest zasługą kotów, które są fantastyczne - zero agresji tylko głupkowate zaczepki.
Na dzień dzisiejszy (2 doby po przeprowadzce Chojraka) koty z reguły przesiadują w tym samym pomieszczeniu, często na jednym parapecie, jedzą obok siebie, korzystają z tej samej kuwety, a wczoraj wieczorem widziałem jak Kito (rezydent) po kolacji polizał Chojraka po pyszczku 8O .
Na koniec powiem, że koty pojawiły się u nas w domu na prośbę mojej żony, a ja, zdeklarowany psiarz, początkowo ograniczyłem swoją działalność do zgodzenia się. Potem szukając odpowiedniego kandydata "wsiąkłem" - wiele dni z zapartym tchem czytałem historie kotów z kociarni, a obecnie, po niecałym miesiącu, trudno mi sobie wyobrazić dom bez tej dwójki.
Pozdrawiam!
PS. Świetne forum! Jestem pod ogromnym wrażeniem tego co robicie!! Na pewno jeszcze nie raz będę korzystał z waszego doświadczenia i wiedzy.

kubafon

Od: Wto maja 29, 2007 23:31

Post » Pon cze 18, 2007 15:36

To ja OFICJALNIE witam szczęśliwców 8)

Dziękuję Wam bardzo, zawsze się cieszę, jak kot trafia na Swoich Ludzi :D

kubafon pisze:Na koniec powiem, że koty pojawiły się u nas w domu na prośbę mojej żony, a ja, zdeklarowany psiarz, początkowo ograniczyłem swoją działalność do zgodzenia się.

Ja, psiara z domu, nie cierpiałam kotów, jeszcze do niedawna. Tylko wlazły nam bezczelnie bez pytania w zycie i nie było wyjscia jak zacisnąć zęby i im pomagać. I nie wiedząc kiedy te podstępne bestie skradły mi serce (i bardzo sie z tego cieszę) :D

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Pon cze 18, 2007 16:06

kubafon pisze:Jako że to mój pierwszy post witam szanownych forumowiczów. To ja jestem szczęśliwcem :)
Dwa tygodnie temu wprowadził się do nas kot z tematu http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=60817
Pod wpływem Waszego forum praktycznie od początku planowaliśmy przygarnięcie dwójki.
Plan był taki, żeby zrobić to w możliwie niedużym odstępie czasu, żeby były w podobnym wieku i o podobnym temperamencie.
I powiem Wam, że plan.... DZIAŁA!!! :dance: :balony: :dance:
Oczywiście 100% sukcesu jest zasługą kotów, które są fantastyczne - zero agresji tylko głupkowate zaczepki.
Na dzień dzisiejszy (2 doby po przeprowadzce Chojraka) koty z reguły przesiadują w tym samym pomieszczeniu, często na jednym parapecie, jedzą obok siebie, korzystają z tej samej kuwety, a wczoraj wieczorem widziałem jak Kito (rezydent) po kolacji polizał Chojraka po pyszczku 8O .
Na koniec powiem, że koty pojawiły się u nas w domu na prośbę mojej żony, a ja, zdeklarowany psiarz, początkowo ograniczyłem swoją działalność do zgodzenia się. Potem szukając odpowiedniego kandydata "wsiąkłem" - wiele dni z zapartym tchem czytałem historie kotów z kociarni, a obecnie, po niecałym miesiącu, trudno mi sobie wyobrazić dom bez tej dwójki.
Pozdrawiam!
PS. Świetne forum! Jestem pod ogromnym wrażeniem tego co robicie!! Na pewno jeszcze nie raz będę korzystał z waszego doświadczenia i wiedzy.

bardzo, bardzo, bardzo się cieszę :D :D :D
choć ze strony Chojraczka to takiego właśnie zachowania się spodziewałam 8)
gratuluję i proszę o częste wieści
:wink:
może nawet ze zdjęciami :twisted:

pozdrowienia dla całej Rodziny :D
Obrazek

Amidalka

[poprzednia]