Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
kubafon pisze:Na koniec powiem, że koty pojawiły się u nas w domu na prośbę mojej żony, a ja, zdeklarowany psiarz, początkowo ograniczyłem swoją działalność do zgodzenia się.
kubafon pisze:Jako że to mój pierwszy post witam szanownych forumowiczów. To ja jestem szczęśliwcem
Dwa tygodnie temu wprowadził się do nas kot z tematu http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=60817
Pod wpływem Waszego forum praktycznie od początku planowaliśmy przygarnięcie dwójki.
Plan był taki, żeby zrobić to w możliwie niedużym odstępie czasu, żeby były w podobnym wieku i o podobnym temperamencie.
I powiem Wam, że plan.... DZIAŁA!!!![]()
![]()
![]()
Oczywiście 100% sukcesu jest zasługą kotów, które są fantastyczne - zero agresji tylko głupkowate zaczepki.
Na dzień dzisiejszy (2 doby po przeprowadzce Chojraka) koty z reguły przesiadują w tym samym pomieszczeniu, często na jednym parapecie, jedzą obok siebie, korzystają z tej samej kuwety, a wczoraj wieczorem widziałem jak Kito (rezydent) po kolacji polizał Chojraka po pyszczku.
Na koniec powiem, że koty pojawiły się u nas w domu na prośbę mojej żony, a ja, zdeklarowany psiarz, początkowo ograniczyłem swoją działalność do zgodzenia się. Potem szukając odpowiedniego kandydata "wsiąkłem" - wiele dni z zapartym tchem czytałem historie kotów z kociarni, a obecnie, po niecałym miesiącu, trudno mi sobie wyobrazić dom bez tej dwójki.
Pozdrawiam!
PS. Świetne forum! Jestem pod ogromnym wrażeniem tego co robicie!! Na pewno jeszcze nie raz będę korzystał z waszego doświadczenia i wiedzy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości