Nie chcę zapeszać, ale coś się szykuje tyle że pani, która chce go wziąć, ma w tej chwili remont w domu.
i szykuje się też ciach- ciach
Zwyczajowo poproszę o zamknięcie tematu dopiero w momencie, gdy kotek zmieni miejsce zamieszkania
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Domek- jeśli sie zdecyduje go zabrać- będzie jednym z najlepszych, jakie mogłyśmy sobie dla szarusia wymarzyć
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Ojejku, kiedy to było Kocurek ma już dom, i to jeden z najlepszych, jaki znalazłam kotu w mojej karierze (z tego miejsca pozdrowienia dla pani Kariny, która go wzięła)