Szary siedmiomiesięczny przystojniak MA DOM :) - Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 04, 2007 17:49

Co u kiciusia?
Nadal szuka domku?
:catmilk:
Hop...
mam słabość do burasków..

-Anula-

Od: Pt kwi 20, 2007 14:58

Post » Pon cze 04, 2007 22:03

Nie chcę zapeszać, ale coś się szykuje :) tyle że pani, która chce go wziąć, ma w tej chwili remont w domu.
i szykuje się też ciach- ciach 8)

Zwyczajowo poproszę o zamknięcie tematu dopiero w momencie, gdy kotek zmieni miejsce zamieszkania :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto cze 05, 2007 15:52

Lepiej remont przed adopcją niż po - te stuki, puki mogą stresować kotka.
Trzymam kciuki za dobry domek. :ok:

-Anula-

Post » Czw cze 07, 2007 18:26

Domek- jeśli sie zdecyduje go zabrać- będzie jednym z najlepszych, jakie mogłyśmy sobie dla szarusia wymarzyć :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro wrz 26, 2007 11:09

I co u kitka?
Ma nowy domek?

-Anula-

Post » Śro paź 03, 2007 0:09

Ojejku, kiedy to było :) Kocurek ma już dom, i to jeden z najlepszych, jaki znalazłam kotu w mojej karierze (z tego miejsca pozdrowienia dla pani Kariny, która go wzięła) :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia]