chciałąbym by to było z jedzenia naprawde , ale jakoś nie bardzo mi na to wygląda

kotka staruszka urodziła po około 2 miesiącach od poprzedniego porodu miała tylko 1 koteczka nikt nie widział by przytyła , nic nie wskazywało że jest w ciąży

nie zdążyłam ze sterylką i mam z tego powodu żal sama do siebie

ale niestety nie zawsze udaje mi sie wszystko przewidzieć i zapobiec ........ poprzedni miot miała chyba tydzień przed wielkanocą nie pamietam dokładnie ale w okolicach świąt, a teraz kotka urodziła w nocy z 27 na 28 maja więc wiem że jest możliwe ze i ta kicia jest już ciężarna
jeśli kotce po porodzie usypia sie miot to jak sie zatrzymuje laktacje ?? też tymi środkami ?? rozmawiałam z Elą ktora pracuje w schronisku i wstępnie sie umowiłam na sterylke kotki jeśli diagnoza sie jutro potwierdzi , ponieważ zabrałam ją ze schronu w Chorzowie moge ją tam wysterylizować za darmo( co szczerze sie przyznam bardzo mnie cieszy bo miałabym problem teraz znaleśc pieniądze na zabieg ) , tylko musimy jeszcze termin dopasować i zobaczyc jak z tą laktacją sobie poradzić żeby kotce nie zaszkodzić ...............ale sie poplątało , nie tak miało być