Sasza['], Georg i Klemcio - zapraszamy do części II :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 25, 2007 8:31

Obrazek

Klemensiu, ale Ty jesteś przystojnyyy :D kot jak marzenie :D
słyszałam, że jedziecie się powczasować :D baw się dobrze i zdaj relację po powrocie
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto maja 29, 2007 10:15

Klemens chyba jednak nie czuje się najlepiej :( dycha tak szybko jakoś :(

zrobiliśmy w zeszłym tygodniu rtg i usg. Na samym rtg nie widzę zmiany na lepsze, w porównaniu z tym sprzed operacji... na usg wyszła odrobina jakiegoś płynu w opłucnej... Ewa mówi, że to pooperacyjne i się wchłonie, ale ja już sama nie wiem :( Powinnam wysłać te zdjęcia do Dr. Niziołka chyba, ale nie mogę sobie poradzić z sfotografowaniem ich :( mój aparat jest do... no ten teges, do niczego jest :twisted: a jak zrobiłam dobrym, w pracy, to po fakcie się okazało, że zaginął bez wieści kabel do aparatu, czytnik kart takowoż :twisted: i teraz mam zdjęcia, tylko że w środku, w aparacie...

Klemens je ładnie i załatwia się, nie wiem.... może przez ten upał taki jest mało ruchliwy... przestał sie bawić i ganiać z Georgiem, ucieka, jak ten próbuje go "zaktywować"... cały weekend właściwie przeleżał pod samochodem... już nie wiem co myśleć :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto maja 29, 2007 10:22

Upał, i tyle.
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto maja 29, 2007 10:24

Georginio, osowiałością się nie przejmuj. Moje wszystkie koty są zdrowe jak rydze, a przez cały dzień leżą pokotem w przedpokoju na zimnej podłodze. Tylko Zośka jak torpeda nieustannie, ale ona ma jakieś 10 miesięcy, więc nie ma co porównywać. O jedzeniu nawet nie wspominam, bo to jest masakra, ten ich apetyt teraz.
Doktorce bym zaufała. Ona nie jest skora do opowiadania bajek. Jest wetką powściągliwą, która nie bawi się w "psychologiczne wsparcie" dla opiekunów. Jeśli mówi, że to pooperacyjne, to na pewno tak jest. Gdyby miała cień podejrzeń, że coś może być nie tak, na pewno by Ci powiedziała.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto maja 29, 2007 10:40

Georg-inia pisze:Klemens chyba jednak nie czuje się najlepiej :( dycha tak szybko jakoś :(

zrobiliśmy w zeszłym tygodniu rtg i usg. Na samym rtg nie widzę zmiany na lepsze, w porównaniu z tym sprzed operacji... na usg wyszła odrobina jakiegoś płynu w opłucnej... Ewa mówi, że to pooperacyjne i się wchłonie, ale ja już sama nie wiem :( Powinnam wysłać te zdjęcia do Dr. Niziołka chyba, ale nie mogę sobie poradzić z sfotografowaniem ich :( mój aparat jest do... no ten teges, do niczego jest :twisted: a jak zrobiłam dobrym, w pracy, to po fakcie się okazało, że zaginął bez wieści kabel do aparatu, czytnik kart takowoż :twisted: i teraz mam zdjęcia, tylko że w środku, w aparacie...

Klemens je ładnie i załatwia się, nie wiem.... może przez ten upał taki jest mało ruchliwy... przestał sie bawić i ganiać z Georgiem, ucieka, jak ten próbuje go "zaktywować"... cały weekend właściwie przeleżał pod samochodem... już nie wiem co myśleć :(

Może wyślij do mnie zdjęcie, a ja podjadę do dr Niziołka i pokażę? Obiecuje nie zgubię i odeślę.Co Ty na to?
Mój czarny Hugoliusz w weekend po przejściu cztery razy 52 m2 mieszkania w poprzek za Młodą - padł, ziajał :roll: . On jest sercowy, ale to może być również miernikiem wpływu gorąca na te futra, które mają problemy zdrowotne.
Marcelibu

Post » Wto maja 29, 2007 18:44

Inga myslec pozytywnie !!!
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Wto maja 29, 2007 18:58

goska_bs pisze:Inga myslec pozytywnie !!!

Podpisuję się.
A gorąco i burzowo - to dla kotów masakra.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Śro maja 30, 2007 9:18

Jak Klemensik dzisiaj? Lepiej?
Ingo, w te upały moje koty też leżą do góry brzuchami i nic im się nie chce.
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Śro maja 30, 2007 11:12

Klemensiku dalej siedzisz w swojej "kartonowej twierdzy" :)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Śro maja 30, 2007 12:15

goska_bs pisze:Klemensiku dalej siedzisz w swojej "kartonowej twierdzy" :)

wylazł już wczoraj wieczorem - chłodniej się zrobiło w całym mieszkaniu, więc nie musiał już się wietrzyć przy wlocie powietrza z balkonu. Całą noc przespał na mojej poduszce :roll: ale ganiać z Georgiem się nie chce... ucieka Georgowi, włazi na telewizor i tak siedzi - tylko uszy wystają :(
co prawda je, i to jak zwykle, ilości, które mnie przerażają; kuweta odwiedzana dość regularnie, a mimo wszystko taki jakiś nieteges jest...
Zobaczymy dziś - jest już dużo chłodniej i bardziej rześko niż wczoraj, może się ruszy...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro maja 30, 2007 13:20

Klemens, rusz się, bo Georg-inia osiwieje! :ok:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Sob cze 02, 2007 11:07

Ingo, myślę o Was.
ObrazekObrazek

bechet

Post » Sob cze 02, 2007 19:32

Klemensiku, pamiętamy i mocno trzymamy za Ciebie kciuki :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie cze 03, 2007 10:27

Nieustająco przesyłam moc głasków i ciepłych myśli dla przystojniaka.
ObrazekObrazek

bechet

Post » Nie cze 03, 2007 18:32

Teraz wszyscy jacyś nie teges..... Moje koty też coś dziwne- obserwuję je od jakiegoś czasu... Z jedzeniem mamy ciągle przejściowe- chwilowe- chociaż już chłodno jest to coś nie ma nikt ochoty pojeść.... Denisie już nawet kupiłam bajeranckie puszeczki po pierdylion złotych i też niedobre :roll: Skubną suchego i leżą ospałe całe dnie.... Ale że ja też ostatnio jak przez maszynkę przeciągnięta i najchętniej bym całe dnie spała to może coś z pogodą jednak? Wszystkie nasze koty mają aktualne badania w normie, żadnych innych objawów nie ma.... Może to jednak zmiany ciśnienia? Ja tak myślę w każdym razie.

Inga jak będziesz potrzebowała zdjęcia zrobić to się umówimy u dr Ewy albo gdzieś- TŻ weźmie aparat (ma kabel), zrzucimy na pena i już... Tylko daj znać.
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

[poprzednia][następna]