Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:ko_da1 pisze:to niestety teraz czas na gorsze wieści ..............![]()
Magda u ktorej jest kotka z Chorzowa z maluchami wczoraj mi napisała, że koteczke mamusie coś dziwnie w ciągu paru ostatnich dni WYDEŁO , zastanawiałysmy sie nad robalami , brakiem kupek , nadmiernym apetytem ..........ale wszystko jest raczej ok kicia mardzo sie tuli wywala brzuso do miziania , je ładnie kupale są ..............strach sie bać ale podejzewamy ciążemaluchy przyszły na swiat około 25 kwietnia więc mają już prawie 6 tygodni , jutro Magda idzie z koteczką do weta zobaczymy co powie , jeśli potwierdzi ciąże trzeba będzie zabrac maluchy i ciachnąć koteczke już
jak długo trzeba zaczekać od odstawienia malców od cycusiów ze sterylką?? one cały czas jeszcze piją mleczko ..........czy jeszcze może być jakiś powod takiego większego nie bolesnego zupełnie normalnie wyglądającego pomijając wielkość brzusia ??? jestem załamana.......
Magda powkleja dziś zdjęcia mamusi to będzie łątwiej ocenić może z czym mamy do czynienia ech
( czy ktoś mogłby nam pomoc chociaż troszke finansowow piątek robiłam Kiarusi sterylke , teraz z mamusią czekają nas wizyty u weta, musze wspomoc Madzie ktora ostatnio nie chce odemnie ani grosza bo widzi ze sama ledwo zipie, ale za weta trzeba bedzie zapłacić i za co jeszcze dopiero sie okaże )
Ko_da, naprawdę pomogłabym, gdybym byłą w stanie. Przepraszam
ryśka pisze:Jest - kastracja właśnie. Naprawdę.
ko_da1 pisze:ja sie boje że maluchy porozwalają jej tą rane i chcemy jej je zabrać jeśli faktycznie to ciążajedzą już same i super sobie radzą ...........czy teraz sterylka nie zaszkodzi jej czy nie bedzie nawału mlecznego czy czegoś podobnnego???? ja sie wogole nie znam a nie chce by w takim krotkim czasie dwa razy rodziła
z drugiej strony tak mi żal tych maluszków w środku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości