K.P.- czas na odkurzanie ..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 02, 2007 15:49

ale im fajnie razem :D

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob cze 02, 2007 16:33

ko_da1 pisze:już mam zdjęcia Mefka z nowego domku sami zobaczcie :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek

:dance: :dance2: :balony: :1luvu: :kitty: :cat3: :piwa: :partygirl: :surprise: :torte: :aniolek: :kotek: :dance2: :dance:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob cze 02, 2007 17:01

CoToMa pisze:
ko_da1 pisze:już mam zdjęcia Mefka z nowego domku sami zobaczcie :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek

:dance: :dance2: :balony: :1luvu: :kitty: :cat3: :piwa: :partygirl: :surprise: :torte: :aniolek: :kotek: :dance2: :dance:

no nie, CoToMa, ja rozumiem radość, ale Ty bijesz wszelkie rekordy :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob cze 02, 2007 18:28

to pokaze Wam jeszcze kogoś :lol: pamiętacie 3 maluszki z Katowickiego schronu ktore były u mnie od 29 stycznia tego roku ??

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

wsrod tej trojeczki była między innymy Niunia

Obrazek Obrazek Obrazek

Koteczka znalazła Swoich wspaniałych Duzych jako pierwsza z rodzeństwa i zamieszkała w Kędzierzyn Koźlu , teraz wygląda tak :lol: :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

az sie łezka kręci w oku ze wzruszenia ech..... :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Sob cze 02, 2007 19:43

a to już moja Kiarusia ktora wyglada na obolałą i woli chować sie dziś za łóżkiem :roll: ranka wygląda ok , apetyt jest taki sobie ale je , kupal też juz wylądował w kuwecie, mam nadzieje że jutro będzie już lepiej sie czuła , noc przeszłyśmy spokojnie chociaz jak sie obudziłam to kicia zamiast na posłanku leżała sobie w łazience na kocyku , kosz na pranie na ktorym lubiała sie wylegiwać wyniosłam do pokoju z Bajką i Bonusem żeby nie miała okazji do skakania, też im sie podobało leżeć na nim :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Sob cze 02, 2007 20:19

ko_da1 pisze:to pokaze Wam jeszcze kogoś :lol: pamiętacie 3 maluszki z Katowickiego schronu ktore były u mnie od 29 stycznia tego roku ??

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

wsrod tej trojeczki była między innymy Niunia

Obrazek Obrazek Obrazek

Koteczka znalazła Swoich wspaniałych Duzych jako pierwsza z rodzeństwa i zamieszkała w Kędzierzyn Koźlu , teraz wygląda tak :lol: :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

az sie łezka kręci w oku ze wzruszenia ech..... :lol:

Femka, to teraz ucieszę sie w sposób bardziej zorganizowany i symetryczny
:dance: :dance2: :love: :surprise: :spin2: :kitty: :1luvu: :balony: :cat3: :piwa: :cat3: :balony: :1luvu: :kitty: :spin2: :surprise: :love: :dance2: :dance:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Sob cze 02, 2007 20:21

teraz to już prawdziwe arcydzieło radości. :wink: przyłączam się.

a tak nawiasem mówić, czy na Śląsku domki się dziewczynom mnożą przez pączkowanie :D :1luvu: :king:
Obrazek

Femka

Post » Sob cze 02, 2007 22:27

ko da lubię czytać twoje opowieści :D
są takie ciepłe
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Nie cze 03, 2007 8:15

ko_da :) a Ty się nie obijaj i poupisz w wątku z historiami katowickich kotów, który gdzie itd.
masz co tam pisać mnie się tak wydaje :wink: :D
a jak tam bonus i Bajeczka?
goście u nich byli?

Mała1

Post » Nie cze 03, 2007 11:12

dziś bedzie pan co ma kocurka 3,5 miesięcznego i chce dobrać mu towarzysza, przyjedzie ze swoim futerkiem i zobaczymy jak wyjdzie konfrontacja, po zdazeniu z Bajeczką mam troche pietra ale myśle że bedzie ok , a drugi fajny domek niestety odpadł bo dziewczyna dostałą od rodziców kociaczka na dzień dziecka :roll:
popisałam w wątku Katowickim też :lol: staram sie czytać go na bierząco tylko jakoś z pisaniem gorzej :oops:

Kiarusia dzis została zamknięta w łazience bo wciąż sie tylko chowała za wersalką :roll: nie widziałam by cokolwiek jadła więc włożyłam do miseczki r.convalescensa, wode i wsadziłam ją do łazienki , wody pochlipała dużoooooooooo ale jeść nie chciała powąchała i patrzała na mnie tylko , myśle sobie już raz przez to przechodziłyśmy więc poszłam dałam convalescnsa moim futrom a jej nałozyłam leonardo ( specjalnie kupiłam dla niej na własnie taka okazje, jakoś miałam przeczucie :twisted: ) no i zjadła , mnie ulżyło a ona mogła wyjść z łazienki połozyłam ją na fotelu i tam sobie leży teraz spokojnie , potem zrobimy powtorke bo bardzo mało jadła od czasu sterylki , pozatym rana wygląda wzorowo i myśle że kotka jak na taki stan czuje sie w miare dobrze :lol:
Ostatnio edytowano Nie cze 03, 2007 11:21 przez ko_da1, łącznie edytowano 2 razy
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Nie cze 03, 2007 11:15

ko_da1 pisze:dziś bedzie pan co ma kocurka 3,5 miesięcznego i chce dobrać mu towarzysza, przyjedzie ze swoim futerkiem i zobaczymy jak wyjdzie konfrontacja, po zdazeniu z Bajeczką mam troche pietra ale myśle że bedzie ok , a drugi fajny domek niestety odpadł bo dziewczyna dostałą od rodziców kociaczka na dzień dziecka :roll:
popisałam w wątku Katowickim też :lol: staram sie czytać go na bierząco tylko jakoś z pisaniem gorzej :oops:

Kiarusia dzis została zamknięta w łazience bo wciąż sie tylko chowała za wersalką :roll: nie widziałam by cokolwiek jadła więc włożyłam do miseczki r.convalescensa, wode i wsadziłam ją do łzaienki , wody pochlipała dużoooooooooo ale jeść nie chciała powąchała i patrzała na mnie tylko , myśle sobie już raz przez to przechodziłyśmy więc poszłam dałam convalescnsa moim futrom a jej nałozyłam leonardo ( specjalnie kupiłam dla niej na własnie taka okazje, jakoś miałam przeczucie :twisted: ) no i zjadła , mnie ulżyło a ona mogła wyjść z łazienki połozyłam ją na fotelu i tam sobie leży teraz spokojnie , potem zrobimy powtorke bo bardzo mało jadła od czasu sterylki , pozatym rana wygląda wzorowo i myśle że kotka jak na taki stan czuje sie w miare dobrze :lol:

fajne te Twoje tymczasy. I masz dla nich tyle ciepełka :D aż miło poczytać :D :1luvu:
Obrazek

Femka

Post » Nie cze 03, 2007 13:12

to niestety teraz czas na gorsze wieści .............. :(

Magda u ktorej jest kotka z Chorzowa z maluchami wczoraj mi napisała, że koteczke mamusie coś dziwnie w ciągu paru ostatnich dni WYDEŁO , zastanawiałysmy sie nad robalami , brakiem kupek , nadmiernym apetytem ..........ale wszystko jest raczej ok kicia mardzo sie tuli wywala brzuso do miziania , je ładnie kupale są ..............strach sie bać ale podejzewamy ciąże :( maluchy przyszły na swiat około 25 kwietnia więc mają już prawie 6 tygodni , jutro Magda idzie z koteczką do weta zobaczymy co powie , jeśli potwierdzi ciąże trzeba będzie zabrac maluchy i ciachnąć koteczke już :( jak długo trzeba zaczekać od odstawienia malców od cycusiów ze sterylką?? one cały czas jeszcze piją mleczko ..........czy jeszcze może być jakiś powod takiego większego nie bolesnego zupełnie normalnie wyglądającego pomijając wielkość brzusia ??? jestem załamana.......
Magda powkleja dziś zdjęcia mamusi to będzie łątwiej ocenić może z czym mamy do czynienia ech :roll:

( czy ktoś mogłby nam pomoc chociaż troszke finansowo :( w piątek robiłam Kiarusi sterylke , teraz z mamusią czekają nas wizyty u weta, musze wspomoc Madzie ktora ostatnio nie chce odemnie ani grosza bo widzi ze sama ledwo zipie, ale za weta trzeba bedzie zapłacić i za co jeszcze dopiero sie okaże )
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Nie cze 03, 2007 14:38

Obrazek Obrazek

Wstawiam zdjęcia brzuszka koteczki mamusi.Zdjęcia robiłam komórka, ale wydaje mi sie że są czytelne.Popołudniu zrobie jeszcze ine zdjęcia aparatem.Na razie są dwa, wybrałam te na których najbardziej to widać.

dona20

Od: Nie kwi 29, 2007 20:17

Post » Nie cze 03, 2007 14:42

ko_da to wygląda jak typowa ciąża i to pózna
,myslę ze jutro powinnyście iść z nią do weta, on oceni.
Ale pewnie trza ciachać, niestety

Mała1

Post » Nie cze 03, 2007 14:46

ko_da1 pisze:to niestety teraz czas na gorsze wieści .............. :(

Magda u ktorej jest kotka z Chorzowa z maluchami wczoraj mi napisała, że koteczke mamusie coś dziwnie w ciągu paru ostatnich dni WYDEŁO , zastanawiałysmy sie nad robalami , brakiem kupek , nadmiernym apetytem ..........ale wszystko jest raczej ok kicia mardzo sie tuli wywala brzuso do miziania , je ładnie kupale są ..............strach sie bać ale podejzewamy ciąże :( maluchy przyszły na swiat około 25 kwietnia więc mają już prawie 6 tygodni , jutro Magda idzie z koteczką do weta zobaczymy co powie , jeśli potwierdzi ciąże trzeba będzie zabrac maluchy i ciachnąć koteczke już :( jak długo trzeba zaczekać od odstawienia malców od cycusiów ze sterylką?? one cały czas jeszcze piją mleczko ..........czy jeszcze może być jakiś powod takiego większego nie bolesnego zupełnie normalnie wyglądającego pomijając wielkość brzusia ??? jestem załamana.......
Magda powkleja dziś zdjęcia mamusi to będzie łątwiej ocenić może z czym mamy do czynienia ech :roll:

( czy ktoś mogłby nam pomoc chociaż troszke finansowo :( w piątek robiłam Kiarusi sterylke , teraz z mamusią czekają nas wizyty u weta, musze wspomoc Madzie ktora ostatnio nie chce odemnie ani grosza bo widzi ze sama ledwo zipie, ale za weta trzeba bedzie zapłacić i za co jeszcze dopiero sie okaże )

Ko_da, naprawdę pomogłabym, gdybym byłą w stanie. Przepraszam
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]