SZCZERBATY PAN SZARY - w nowym domku..!!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob cze 02, 2007 18:44

Jusia_P pisze:
puss pisze:Jusiu, a może Szary mógłby zamieszkać np. w Twojej łazience?
wiem, że to nienajlepsze rozwiązanie, ale lepsze takie niż żadne.

jakby to zależało tylko ode mnie to bym go wzieła... niestety, pomijając fakt, że łazienkę mam mniejszą niż 'mini' i panu szaremu by sie to mogło nie spodobać... mieszkam z chłopakiem w mieszkaniu jego taty i ani jeden ani drugi nie zgadzają się na dodatkowe zwierzę...

cały czas mam nadzieję, że znajoma tej kobiety go weźmie...

A ty myślisz, że ja mam łazienkę wielkości pokoju :wink:
Każda z nas ma takie same mozliwości, jak Ty, niestety...
Trzeba to niestety wziąść na swoje sumienie, a nie zwalać na innych..
Przepraszam, że tak ostro piszę, ale każda z nas ma tyle kotów na głowie, że nie wie co ma zrobić, a Ty nie możesz pomóc nawet jednemu.. Przykre to..
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Sob cze 02, 2007 19:15

anna, daruj sobie... pisze przeciez, ze nie mieszkam we własnym mieszkaniu, że własciciel sie nie zgadza... wczesniej pisałam też, że mam mojego ślepego kota, który boi sie obcych kotów, psów i ludzi...

Jusia_P

Od: Czw sty 04, 2007 21:46

Post » Nie cze 03, 2007 12:18

Jusia_P pisze:anna, daruj sobie... pisze przeciez, ze nie mieszkam we własnym mieszkaniu, że własciciel sie nie zgadza... wczesniej pisałam też, że mam mojego ślepego kota, który boi sie obcych kotów, psów i ludzi...

Tak, daruje sobie, masz rację :roll:
Przepraszam, ale jak widzę takie posty to tak się czuję, jakby ktoś chciał, żeby problemy zostały załatwione przez innych ludzi.
Czasami trzeba, niestety, wziąśc je na siebie. Bo inaczej się nie da, po prostu...
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Nie cze 03, 2007 15:04

mam slepego kota - boi się wszystkich, mieszka w łazience.
nie mieszkam w swoim mieszkaniu, właścicielka wie, że mam jednego góra 2 koty, a mam 6. mój chłopak się nie zgadzał, ale przecież nie wyrzuciłby zwierzęcia z domu.
ale Ty masz faktycznie inną sytuację...
mam nadzieję, że ktoś pomoże Szaremu. ja mam obecnie taki odpowiednik Szarego u siebie - bije i straszy moje koty, ale to dlatego, że długo mieszkał na ulicy. mam nadzieję, że niedługo przestanie się tak zachowywać i będzie się czuł bezpieczny.

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Nie cze 03, 2007 19:52

anna57 pisze:Tak, daruje sobie, masz rację :roll:
Przepraszam, ale jak widzę takie posty to tak się czuję, jakby ktoś chciał, żeby problemy zostały załatwione przez innych ludzi.
Czasami trzeba, niestety, wziąśc je na siebie. Bo inaczej się nie da, po prostu...

ten wątek nie jest po to, zeby mnie oceniać... i nie chcę wcale, żeby ktoś za mnie rozwiązywał problemy... nikomu przeciez nie mówię, że ma zabrać pana szarego do siebie... i nie jestem jedyną osobą, która nie może zabrać kota / psa na tymczas na tym forum...

puss... mój pimp nie boi się wszystkich, ludzi sie przestaje bać jak da mu się czas... najbardziej się boi zwierzat obcych... testowaliśmy kilka razy z kotami mojej cioci, furczał jak nigdy i chował sie pod szafe...

Jusia_P

Post » Czw cze 07, 2007 9:09

do góry...

Jusia_P

Post » Pon cze 11, 2007 9:29

Pan Szary jest już w nowym domku..!!! ma kocią koleżankę na którą nafurczał i psich kolegów... a za nową panią chodzi jak pies krok w krok...

Jusia_P

Post » Pon cze 11, 2007 9:36

Jusiu - to CUDOWNIE :dance:
proszę o szczegóły na pw :D

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pon cze 11, 2007 18:36

puss, masz wiadomość :)

Jusia_P

[poprzednia]