Fredziu - biegaj po tęczowych łąkach [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 29, 2007 8:11

śliczna kocinka. to naprawdę wyjątkowy kot. taki PRAWDZIWY KOCUR :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro maja 30, 2007 16:17

co mi szkodzi... mam wolna chwile, to wam opowiem.

bo wiecie, mam teraz stado kumpli. dziwne sa te koty - jakies takie... eghm, no, wpychaja sie na moja poduszke, barankuja we mnie, przytulaja sie, jak spie. do tej pory nie mialem do czynienia z takimi kotami, ale zaczyna mi sie to podobac 8)

dzis mnie namowili, zebym polozyl sie spac z duza. ona podobno to lubi. ludzie, ale frajda! co prawda jak juz sie wymylem, to ledwo zdazylem zasnac, a duza se poszla, ale i tak bylo fajowo 8) chyba czesciej bede z nia sypial. no i pozwalam jej sie glaskac, chociaz tego tez jeszcze nie pojmuje, ale moze tak samo jak i kocie towrzystwo okaze sie to przyjemne...

duza zrobila mi zdjecia - za kazdym razem gorsze jej wychodza. ja nie wiem, chyba bede musial jej zafundowac jakis kurs foto, bo to sie nie godzi, zeby mnie - Boskiego - tak uwieczniac!

Obrazek
Obrazek

met

Od: Pon sty 17, 2005 16:19

Post » Śro maja 30, 2007 16:24

Fredziu :!: Ale Ty masz wspaniałych przyjaciół :!: :D :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro maja 30, 2007 17:21

No Fredziu jest boski!!! :D
I super, że się tak socjalizuje
Met, a kiedy Ty się hmmm zbierasz? I jak się czujesz?

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro maja 30, 2007 17:46

Casica - mowisz i masz. mial byc socjalny kot 8)
miedzy dzis a za 2 tygodnie termin mamy... od wczoraj czuje sie koszmarnie. spac mi sie chce, jesc mi sie chce, pic mi sie chce, co chwile biegam do kibelka, mam depreche total. no ale pogoda sie zmienila, od dzis pada deszcz. moze to tez o to chodzi. w kazdym badz razie jest mi... ble ;)

met

Post » Śro maja 30, 2007 18:10

Fredek jest po prostu fantastyczny. Absolutnie wyjątkowy :D
fotki są bardzo superowe, niech się Fredek nie czepia :D

A Ty Met, uważaj na siebie. Trzymam kciuki.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro maja 30, 2007 18:12

met pisze:Casica - mowisz i masz. mial byc socjalny kot 8)
miedzy dzis a za 2 tygodnie termin mamy... od wczoraj czuje sie koszmarnie. spac mi sie chce, jesc mi sie chce, pic mi sie chce, co chwile biegam do kibelka, mam depreche total. no ale pogoda sie zmienila, od dzis pada deszcz. moze to tez o to chodzi. w kazdym badz razie jest mi... ble ;)

no to nie pozostało nam nic innego jak zacząć kibicować :ok: i to nie w socjalizacji Fredka, bo on zsocjalizowany :wink:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Śro maja 30, 2007 23:55

Fredzio jest boski i wiadomo - na dobrej drodze :)
Met, teraz najważniejsza jesteś Ty, trzymaj się, wspieramy Cię razem z TŻ (zna Cię z opowiadania) i bardzo ciepło o Tobie myślimy. Gdyby była Ci potrzebna jakaś pomoc to się koniecznie odezwij.
I właśnie specjalna wiadomość dla Ciebie od TŻ, (btw ma na imię Justyn) już 2 tys lat temu niektórzy ludzie w Polsce kochali koty - znane są dwa pochówki kiciów, świadczące o przywiązaniu do nich (dwa tylo znaleźli nieszczęśni archeolodzy), może było ich więcej - obala to katolicką teorię, że kot był istotą wampiryczną i wrogą ludziom.
To tak, żeby Cię "rozerwać" hmm może to złe słowo w tej sytuacji?
Ale nic, jakby coś, to daj znać natychmiast. Życzymy udanego człowieczka jakiejkolwiek płci i obiecujemy, że będziemy Go kochać mniej niż Ty, ale bardziej niż innni. Trzymaj się :D

casica

Post » Czw maja 31, 2007 7:02

Fredek cudny :D

Met dbaj teraz o siebie szczegolnie
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Czw maja 31, 2007 9:21

az sie wzruszylam :cry:

kocia ciekawostka bardzo mnie zainteresowala - czy moge to wrzucic na nasze fundacyjne forum? gorace pozdrowienia dla TZa.

plec ustalona - kobita 8)

uwaga! uwaga! wczoraj przespalam pol dnia, dzis rabalam do 9:30 i... wyspalam sie!!! :twisted: lalala, nawet humor mi dopisuje (jeszcze)

met

Post » Czw maja 31, 2007 10:00

casica pisze:I właśnie specjalna wiadomość dla Ciebie od TŻ, (btw ma na imię Justyn) już 2 tys lat temu niektórzy ludzie w Polsce kochali koty - znane są dwa pochówki kiciów, świadczące o przywiązaniu do nich (dwa tylo znaleźli nieszczęśni archeolodzy), może było ich więcej - obala to katolicką teorię, że kot był istotą wampiryczną i wrogą ludziom.

Ja z takim nieśmiałym pytaniem :oops: mogę coś wiecej dostać na pw o tych pochówkach kotów? niby jestem archeologiem ale jakoś nie znalazłam tekiej informacji :oops: a rzecz jest ciekawa :)

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Czw maja 31, 2007 10:06

Ewa74, Ty egoistko! czemu na pw? my tez chcielibysmy :oops:

met

Post » Czw maja 31, 2007 10:39

Dziewczyny podrzucę Wam wieczorem o tych kotach kultowych :D
Ewa nic się nie przejmuj też jestem archeologiem i też te pochówki kotów były dla mnie zaskoczeniem, w końcu to Polska, a nie Egipt :) Myśmy mieli na osadzie ofiarę zakładzinową z bobra i pochówek psa. Wieczorem podrzucę :D
Met, fajnie, że będzie kobitka bo jak wiadomo, te są stanowczo doskonalsze i gratuluję wyspania, ściskamy :)
oczywiście, że możesz wykorzystać informację o kotach, tylko podam później więcej szczegółów :)

casica

Post » Pt cze 01, 2007 9:12

Wiem :oops: nie podałam żadnych dodatkowych szczegółów, ale chcę to zrobić porządnie więc teraz TŻb szuka jak oszalały tego artykułu po literaturze, wszystko podam, tylko troszkę ulegnie opóźnieniu, wybaczcie :)
Oczywiście obowiązkowe głaski dla Boskiego, ale teraz przede wszystkim nieustające :ok: za Ciebie met, czekamy na wieści i bardzo mocno kibicujemy :)

casica

Post » Pt cze 01, 2007 19:47

Trzymajcie mocno kciuki za met - zaczęło sie!
:D
:ok: :ok: :ok: :conf:

casica

[poprzednia][następna]