POTRZEBUJĘ TYMCZASY-PROŚBA O ZAMKNIECIE WATKU

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 31, 2007 12:27

samochodu nie mam, doświadczenia w łapaniu nie mam... ale jesli mimo to bym się mogła przydać, to chętnie doświadczenie zdobędę :wink: Na sobotę wyjeżdzam, wracam w niedzielę i generalnie jestem dostepna.

morisowa

Od: Wto lut 28, 2006 9:31

Post » Czw maja 31, 2007 12:52

Hej
nie bywam tu czesto bowiem zajmuję się głównie psami na dogomanii.
Jednak potrzebuje informacji. Moja znajoma szuka dla siebie kotki. malutkirj jednak ma wymagania co do ubarwienia. Chce kotkę brązową(nie rudą może być z szarym nalotem ) z centkami.
Czy ma ktos może taką. Właśnie taka miała wczesniej a ma dość małe dziecko i tak wyglądała ich poprzednia kotka i jej córka chce identyczną:d

Jesli macie jakieś propozycje to dajcie znać najlepiej na gg lub maila
gg. 274956
mail. patikujek@o2.pl

Z góry dzięki

Patikujek

Od: Czw kwi 05, 2007 21:09

Post » Czw maja 31, 2007 13:15

morisowa pisze:samochodu nie mam, doświadczenia w łapaniu nie mam... ale jesli mimo to bym się mogła przydać, to chętnie doświadczenie zdobędę :wink: Na sobotę wyjeżdzam, wracam w niedzielę i generalnie jestem dostepna.

Doświadczenie nabędziesz, zapraszam na niedzielę na buszowanie w piwnicach i innych zakamarkach :P
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

Post » Czw maja 31, 2007 13:23

Patikujek pisze:Hej
nie bywam tu czesto bowiem zajmuję się głównie psami na dogomanii.
Jednak potrzebuje informacji. Moja znajoma szuka dla siebie kotki. malutkirj jednak ma wymagania co do ubarwienia. Chce kotkę brązową(nie rudą może być z szarym nalotem ) z centkami.
Czy ma ktos może taką. Właśnie taka miała wczesniej a ma dość małe dziecko i tak wyglądała ich poprzednia kotka i jej córka chce identyczną:d

Jesli macie jakieś propozycje to dajcie znać najlepiej na gg lub maila
gg. 274956
mail. patikujek@o2.pl

Z góry dzięki
mam taka kotenię, własnie kotkę i w centki ale do domu z dzieckiem to ona się nie nada... no chyba, ze pani ma ochotę ją pooswajac jakiś czas jeszcze, bo piski i bieganie dziecka na bank kociaka spłoszą bardzo.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw maja 31, 2007 16:53

Pobudka WSZYSCY! Kociaki w potrzebie!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw maja 31, 2007 17:09

Ja się piszę na sobotę (pojutrze) świt - Jeden samochód, jeden transporter, jedna ja, no i paskudny nastrój jak zwykle w ilościach nieograniczonych :twisted:

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Czw maja 31, 2007 17:26

Odezwała się do mnie pani Danusia. Udało sie złapać 8 kociaków i jedną kotkę. Został jeszcze jeden kociak i druga mama. Załoga jest na razie w lecznicy. Jeśli uda się połów dwóch ostatnich sztuk, to jeszcze dziś przyjadą do mnie.
Może ktoś ma ochotę na spędzenie weekendu w Zalesiu nie tylko na łonie natury a przede wszystkim na łonie kociastych w ilościach hurtowych :roll:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Czw maja 31, 2007 18:03

hop!
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Czw maja 31, 2007 18:26

o matko boska, modjeska, masz naprawdę hurtownię...

nie chcę Cie martwić, ale to po Twoje 3 kolejne wybieram się w sobotę :twisted:

wyślij Jerzego do mnie po puszki! wie o tym, bo do mnie niechcący zadzwonił, ale może już zapomniał... może najlepiej jakoś właśnie w weekend lub zaraz po, to może już tamte 3 będą złapane, będzie trasnport zbiorowy:)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw maja 31, 2007 19:16

3-sztukowy miot z nowiniarskiej okazał się być 2 miotami - 2 i 4 sztuki, juz do wziecia...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw maja 31, 2007 19:54

seniorita pisze:
morisowa pisze:samochodu nie mam, doświadczenia w łapaniu nie mam... ale jesli mimo to bym się mogła przydać, to chętnie doświadczenie zdobędę :wink: Na sobotę wyjeżdzam, wracam w niedzielę i generalnie jestem dostepna.

Doświadczenie nabędziesz, zapraszam na niedzielę na buszowanie w piwnicach i innych zakamarkach :P

może to głupio zabrzmi, ale... super! bo mi brakuje doświadczenia w kocich łapankach, ciągle tylko czytam o Was z podziwem...
proszę w takim razie tylko o konkrety, gdzie i o której (jeśli niedziela, to bym się na ten wieczór pisała, wracam pociagiem o 5tej rano więc na 4tą rano zwyczajnie nie wyrobię) oraz co mam zabrać?

męczę koleżankę, żeby wzięła kociaki na tymczas... mogę ja męczyć całą sobotę (apsa, czytasz to??? bo możesz się poddać od razu i unikniesz męczenia :twisted: )

morisowa

Post » Czw maja 31, 2007 22:06

właśnie skonsultowałam pewien pomysł z Czarną Agis, ona zatwierdziła, więc go Wam przedstawię:

jest strona wolontariuszy z Palucha www.psy.warszawa.pl Choć psy są w nazwie, to koty do adopcji tez tam kieeeedyś były, ale krótko. Od pewnego czasu prowadzę podstronę adopcyjną psów (jest link do mnie z głównej) http://www.morisowa.waw.pl/psy.htm - są tam psy ze schroniska oraz psy z domów tymczasowych. Krótko próbowałam mieć też podstronkę taką kotów z Palucha. Ale czasowo nie wyrabiałam, żeby być z tym na bieżąco, czyli żeby odwiedzać kociarnię (bo ja w schr to psiara jestem... :oops: )
Ale mogłabym prowadzić taką prostą stronkę dla kotów warszawskich z DT. Na prawdę miałam oglądalność tego, choć koty z Palucha miałam krótko. Były maile i telefony. Tylko nie wyrobiłam już z tym...
Jeśli chcecie, to moge reaktywować taką kocią stronę - koty z DT, które uniknęły schroniska :wink: prosiłabym tylko zdjęcia i opisy kotów (oraz kontakt do opiekuna) na maila, a potem koniecznie info na mail gdy kot znajdzie dom.
co Wy na to? czy taka forma promocji i szukania domów Wam pasuje?
proszę o opinie! (piszę na wątku jopop, bo tu mnóstwo kotów do adopcji i mnóstwo DT czyta ten wątek)

morisowa

Post » Czw maja 31, 2007 23:08

podrzucam

DevaDestroy

Od: Wto wrz 26, 2006 13:43

Post » Czw maja 31, 2007 23:09

I JESZCZE RAZ

DevaDestroy

Od: Wto wrz 26, 2006 13:43

Post » Czw maja 31, 2007 23:10

i o znowu:) :oops: