Jutro nie ma mnie przy kompie. Sprawa z karmą wygląda tak, że z powodu ciągłego zmieniania zamówienia paczka dotrze do mnie prawdopodobnie w piątek.
ibe dam Ci znać i się ewentualnie jakoś w weekend umówimy.
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców. NAUKA O KLIMACIE.PL
Uf...dzięki za wieści! dzięki Elficzku i Irciu,że się nam trzymacie! będę spać spokojniej.Kaska poszła mam nadzieję,że na dobre konto..? pozdrawiam wszystkich Beata.
Genowefa myślę że na pewno starczy im do końca tygodnia, zresztą widziałaś jak są zaopatrzone, także spokojnie możemy się spotkać w poniedziałek tak jak ustaliłyśmy wcześniej bo w weekend to jestm na drugim końcu Warszawy.
Dopiero teraz udało mi się zajrzeć na forum, pierwszy dzień w pracy po urlopie dał mi popalić , a jutro pewnie nie będzie lepiej. Dzięki Cioteczki za pomoc, jesteście nieocenione Biamila, konto Vivy oczywiście nadal aktualne, wielkie dzięki. Wczoraj zrobiłam aukcję na Allegro dla Irenki i Elficzka, ale na razie nic Martwię się jak sobie poradzimy z rachunkiem, ale jeszcze bardziej martwię się o domek dla koteczek. Irenka wkrótce będzie zdrowa i co dalej...
. . _________________
Koty w potrzebie proszą o pomoc Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie www.koty.sos.pl
Irenka i Elficzek zdrowieją i bardzo potrzebują dobrych domków! Drodzy państwo proszę łaskawie rozważyć czy w państwa życiu jest miejsce na cudowną kotkę...one bardzo potrzebują ciepła naszych i waszych serc!