Ostatkiem sił zajrzałam na forum a tu tak wspaniałe wiadomosci, ze az mi energia wróciła

Tranasportu do Warszawy bedzie szukał tez kumpel ze schronu Jedruś
moze uda sie towarzystwo razem dowieżć na miejsce
genowefa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
genowefa pisze:No dobra, ja się nie muszę bić o miejsce przed kompem z TŻ-tem, bo on akurat zakłada siatkę na balkonie, to napisze ja.
Napisałam do iwony, że koty mogą do nas przyjechać na tymczas, choć jestem pełna obaw. Będą musiały siedzieć razem w łazience przynajmniej na początku, więc mam nadzieję, że nie zapomniały, że się lubiąNo i mam nadzieję, że będą lały moich kotów tak jak robiła to Żmija.
Mam więc nadzieję, że ta Pani jednak weźmie koteczkę. Cały czas szukamy domku na miejscu w Katowicach Ale już piszę w wątku transportowym, bo ta nadzieja, która mi się tak plącze w tym poście wiadomo czyją jest matką.
pozdrawiam
Agnieszka
iwona_35 pisze:genowefo na prawde słów mi zabrakło i nie wiem jak mam dziękować ,że chcesz dać szanse tym biedakom
genowefa pisze:iwona_35 pisze:genowefo na prawde słów mi zabrakło i nie wiem jak mam dziękować ,że chcesz dać szanse tym biedakom
Zawsze jak czytam takie historie to wyobrażam sobie moje dwie potfforzyce w schronisku i ciarki mnie przechodzą.
Bałam się tylko, że TŻ nie zgodzi się na dwie sztuki, bo o jedną to nawet nie pytam tylko przynoszę i pakuję do łazienki
Czy ktoś może wie w jakim dziale na dogo szuka się transportu?
pozdrawiam
Agnieszka
genowefa pisze:Czy ktoś może wie w jakim dziale na dogo szuka się transportu?
pozdrawiam
Agnieszka
Tweety pisze:[
w "psach w potrzebie" jest przyklejony "wątek transportowy"
genowefa pisze:Tweety pisze:[
w "psach w potrzebie" jest przyklejony "wątek transportowy"
Tak wiem, ale mnie już szlag trafia, bo mi pisze, że nie mam uprawnień do zamieszczania postów. Jakiś czas temu się rejestrowałam, coś tam pisałam i było ok, nie mam już siły do tego forum. Mo się jeszcze raz zarejestruję
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], Sillka i 58 gości