Dyzio niechciany już w domu. Marzenie się spełniło. Za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 12, 2007 10:11

CZEŚC chłopaki :P Ostatnio czasu brak, duzi cały czas zajmują się tym MAŁYM dużym i nie mają czasu dla nas. U mnie i Niunia wszystko ok :twisted: .Niedługo napiszę więcej :lol: Pozdrawiam DYZIU

Bettie

Od: Pon sie 21, 2006 18:12

Post » Pon mar 12, 2007 10:43

Dyziu gratuluję powiększenia rodziny koci - ludzkiej :wink:
Szykuj się na ciągnięcie ogona i już nie długo zobaczysz jak Ci mali duzi dziwnie chodzą :wink: :lol:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob mar 24, 2007 7:30

Dyziu, co z tobą?! Nic nie piszesz! Mam nadzieję, że tylko jesteś zajęty pilnowaniem maleństwa.
U nas nie najlepiej- pożegnaliśmy Kicka :(
Odezwij się!
Dyzio

jupo2

Od: Pt mar 10, 2006 18:31

Post » Pon kwi 02, 2007 18:35

[*] dla Kicka. Strasznie nam przykro :crying:

U mnie wszystko w porządku. Mały Duży nie najgorszy - dajemy radę :twisted:

Moje probleny zdrowotne - póki co- zażegnane, ale suchej i tak mi nie dają :cry:
Dbają o moje zdrowie aż do przesady.
Żyjemy sobie spokojnie, ganiamy się z Niuniem, czasem podgryzamy się w zadki - ot takie kocie przyjemności.

Z niecierpliwoscią czekamy na świąteczną wyżerkę :twisted:

Duzy obiecał, ze zabuduje siatką balkon, więc będę się mógł wylegiwać bezpośredni na słoneczku a nie tylko na parapecie przez szybę.

Wróciła mi zupełnie zdolność wskaiwania na duże wysokości, więc sobie teraz radośnie i ochoczo wskakuję, gdzie chcę.
Ponoć strasznie zrudziałem - hmmm pewnie jakaś bzdura, bo ja tego nie widzę :?

Jedynym cieniem na moim bezstresowym zyciu kładzie się moje prawe ucho - ostatnio okropnie się brudzi. Zbiera się tam pełni jakiegoś paskudztwa i Duzi ciągle mi to ucho czyszczą. Zapowiedieli nawet wizytę u weta, bo boją się, że to moż świerzb? Tylko ciekawe skąd miałbym się nim zarazić? :x

Kochani Przyjaciele - dziękuję Wam za pamięć o mnie i serdecznie Was pozdrawiam.

Będę odzywał się częściej - obiecuję

Dyzio

Bettie

Post » Wto kwi 03, 2007 10:54

Dyziulku bardzo się cieszę, że dbają o twoje zdrowie do przesady :D
Życzę wam z Niuńkiem dużoooo dobrego jedzonka w święta, tylko nie objadaj się za bardzo, bo znów cię będą do weta ciągnąć.
Pisz jak tylko możesz, zawsze czekam na wieści od ciebie.

Pozdrowienia od Ptaszka, który zajmuje chwilowo twoje miejsce u nas i jest takim samym lotnikiem jak ty ;).
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Śro kwi 04, 2007 19:16

My też składamy już serdeczne świąteczne życzenia!
Zdrowia, dobrych humorów, słoneczka na dworzu, smacznego jedzonka na stole!
Dyzio i Milusia
PS Już się z Milusią zaprzyjaźniłem!

jupo2

Post » Pon kwi 09, 2007 10:38

Cześć Milusiu i wszystkie kotecki . Mam pełen brzuszek i śpie ile mogę , święta mogłyby być codziennie :lol: Duzi trafili wreszcie w kiełbaskę ,którą lubię mówią ,że to sucha myśliwska , jaka ona tam sucza :twisted: Niuniu zamiast jeść to ciągle śpi .Duży obiecał , że jak wezmie Mundurówke to zabuduje nam balkon na wiosne , ale będzie fajnie :P We Wrocławiu coraz cieplej , Duzi będą wyprowadzać nas na spacerki . Jak Duża będzie miała chwilkę to podeśle jakieś nowe fotki. Pozdrawiam was serdecznie i ściskam mocno DYZIO :dance2:

Bettie

Post » Pon maja 28, 2007 9:17

Cześć chłopaki - o rany przed Tobą MILUSIU też chyle czoła :oops: U mnie wszystko ok :twisted: dogadałem się z NIUNIEM i pędzimy sielskie - anielskie życie :lol: Bawię się na całego , gonię Niunia aby trochę schudł , bo tylko je i śpiiiiiiiii . Karmią nas wyśmienicie , nie mogę tylko jeść suchej karmy - szkoda :cry: Mały Duży zaczepia mnie i nie daje spać , ale uciekam wtedy wysoko , bo jak wspomniałem kiedyś mogę wskakiwzć już wszędzie ,więc chowam się i mam spokój. Duża wklei moje nowe fotki , to zobaczycie jak mi tu dobrze. Pozdrawiam wszystkie koteczki , trzymajcie się ciepło wasz przyjaciel DYZIO :dance2:

Bettie

Post » Pon maja 28, 2007 22:20

Dyziulku wreszcie się odezwałeś.
Czekam niecierpliwie na twoje zdjęcia.
U mnie od wczoraj jest nowy kolega Cedryk, który wygląda tak jak ty, nawet dr Ewa dziś myślała, że to ty do mnie wróciłeś :wink:

iwcia

Post » Śro maja 30, 2007 21:40

Witaj Iwciu oraz wszyscy inni moi Przyjaciele!!!

Powiedz Cedrykowi, że szczęściarz z niego, bo Ty na pewno znajdziesz mu cudny dom :lol:

P.S. Nie ma możliwości, żebym wrócił - za bardzo mnie tu kochają 8)

Tak poza tym to kocie życie sobie płynie bez jakichś większych zrywów. Może niedługo Duzi uskutecznią w końcu spacerki z nami - hmmm na tej głupiej smyczy, ale lepsze to niż nic.

Bardzo lubię truskawki z bita śmietaną - tzn. bardziej bitą smietanę niż truskawki :D Bardzo jest dobra... Tylko, nie wiedzieć czemu, Duzy nie był zadowolony, że sie poczęstowałem...

wkrótce napiszę więcej a tymczasem trzymjcie się kochani czterołapni i dwułapni :)

P.S. Iwciu a jak się miewa stara kocia załoga?

a tak koty spędzają długi weekend majowy....

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Bettie

Post » Wto cze 05, 2007 13:55

Świetne stwory :). Niuniek boski :). Dyzio też :)

joasui

Od: Sob mar 11, 2006 7:59

Post » Pon cze 18, 2007 17:58

:?

Bettie

Post » Pon cze 18, 2007 22:00

Po pierwszej stronie się poryczałam (znów) a teraz super no nie pozazdrościc takiego domku, a wasze leniuchowe zdjęcia po prostu boskie :lol: :lol:
ObrazekObrazek
Rilla,Dalma i Dymeczek kochania moje szukaj super domków!

Rilla&Vivat

Od: Czw mar 15, 2007 20:45

Post » Wto cze 19, 2007 6:43

Zdjecia rewelacyjne! Cieszymy się, że u Was wszystko w porządku. U nas też, tylko Duża ciagle mocno zajęta, ale już niedługo wakacje.
Odzywaj się, Dyziu, częściej!
Milusia i Dyzio

jupo2

Post » Pon cze 25, 2007 11:30

No i wakacje :lol: Słoneczko grzeje kocie futro, wychodzimy z Dużym na balkon mówię wam - kocia rozkosz :D Co u Was moi przyjaciele ? U nas po staremu - Niuniu śpi na szafie- jak zwykle , ja się przeciągam na łóżku Dużych i co jakiś czas , dre się ,że pusta miska :twisted: Pozdrawiamy wszystkie KOTECZKI trzymajcie się cieplutko Dyziu i Niuniu :1luvu:

Bettie

[poprzednia][następna]