*Koty z Borów Tucholskich* - pilnie potrzebny ktoś z Chojnic

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 09, 2007 22:27

Kolejna paczka z Krakvetu z sucha Purina poszla do Krysiowych kotow dzieki Waszym wplatom :1luvu:

Pojade w przyszly weekend, porobie nowe zdjecia, bo widzialam ze te z pierwszej strony wcielo :( i dowiem sie dokladnie jak wyglada sytuacja na froncie kocim 8)
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Śro maja 09, 2007 23:28

Sydney pisze:Kolejna paczka z Krakvetu z sucha Purina poszla do Krysiowych kotow dzieki Waszym wplatom :1luvu:

Pojade w przyszly weekend, porobie nowe zdjecia, bo widzialam ze te z pierwszej strony wcielo :( i dowiem sie dokladnie jak wyglada sytuacja na froncie kocim 8)

Mam zdjęcia z pierwszej strony- zaraz Ci wyślę :D
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Czw maja 10, 2007 8:28

Blond Tornado pisze:
Sydney pisze:Kolejna paczka z Krakvetu z sucha Purina poszla do Krysiowych kotow dzieki Waszym wplatom :1luvu:

Mam zdjęcia z pierwszej strony- zaraz Ci wyślę :D

:D moze przez weekend uda mi sie to naprawic :twisted:

Sydney

Post » Pt maja 18, 2007 12:39

Jedziemy w niedzielę :D mam nadzieję, że tym razem nic już nie wypadnie i że pogoda dopisze... na razie nie wygląda to optymistycznie ale miejmy nadzieję, że trochę słońca się pojawi, żeby mogła zrobić dobre zdjęcia.

Sydney

Post » Nie maja 27, 2007 19:21

Dopiero teraz pisze bo ostatnio nie wyrabiam czasowo z niczym...

Trafilismy na wielki upal, kotow prawie nie bylo widac, pochowane w cieniu nawet nie przyszly na jedzenie - Tz-et chodzil po krzakach i pstrykal zdjecia. Zaraz bede je obrabiac i wrzucac. Koty w dosc dobrym stanie, chociaz niektore mnie martwia - najgorzej wyglada Ginger - oprocz kataru ma cos z sierscia - wydrapala sobie rany :(( powiedzialam Krysi ze ma pojechac do weta ale nie wiem czy to zrobi... poza tym rudy bezuszek przyszedl po dwoch tygodniach calkiem wyniszczony i z chora lapka, jego niestety nie bylo jak bylismy... umarla Zieloonoka - Krysi mowi, ze po prostu przyszla w jeden dzien i umarla.... szkoda, ze nie bylo sekcji moze dowiedzielibysmy sie o co chodzi, czy to rzeczywiscie ktos podtruwa czy chodzi o zmije, ktorych w tym roku jest podobno spoooro - a moze ona bez problemu zabic kota. Krysia przygotowuje sie do przeniesienia na druga czesc dzialki, jeden autobus przeniesie, drugi zostanie rozebrany i sprzedany na zlom i za te pieniadze sprobuja postawic jakas szopke dla kotow... mowilam Krysi o pomysle budek dla kotow - powiedziala ze to bylby cudowny pomysl gdyby udalo sie cos takiego dla kotow zrobic - dopytuje teraz wsrod znajomych czy ktos nie podjal by sie zbudowania takich budek dla kotow.. a moze ktos z Was umialby cos takiego skonstruowac, pieniadze na materialy by sie znalazly na pewno....
Krysia jak zawsze sie poplakala ze tak jej pomagamy... caly czas powtarza ze bez pomocy nie wie co teraz by sie z nia dzialo.... koty chodza najedzeone tylko martwi mnie ich zdrowie troche... ale domyslam sie ze w takiej grupie ciezko by bylo nawet przy swobodzie finansowej dokonac cudu. Zostaly dwie kotki do sterylki - jedna sie chyba okocila w lesie ale Krysia nie moze jej znalezc i pewnie przyprowadzi male jak juz podrosna.... :roll:
Ostatnio edytowano Nie maja 27, 2007 22:49 przez Sydney, łącznie edytowano 1 raz

Sydney

Post » Nie maja 27, 2007 19:26

Z kotami caly czas sie nie moge polapac... chyba wysle Krysi liste i powiem, zeby napisala mi ktore koty zginely... zeby bylo wszystko jasne...

Sydney

Post » Nie maja 27, 2007 20:52

Zapraszam na pierwsza strone do adopcji kotuchow :D

Sydney

Post » Nie maja 27, 2007 22:11

Wreszcie przebrnelam przez zdjecia, a nie jest to proste bo sporo kotow jest mocno do siebie podobnych, wielu zupelnie nie kojarze, a zdjecia sa robione tym ktore akurat sa na miejscu i potem mam problem z dopasowaniem zdjec do imion :roll:

Bąbel
Obrazek

Bobi
Obrazek

Obrazek

Bonifacy
Obrazek

Burka
Obrazek

Ginger
Obrazek

Gonzo
Obrazek

Sydney

Post » Nie maja 27, 2007 22:16

Gutek
Obrazek

Gwiazdeczka
Obrazek

Kajtek
Obrazek

Mela
Obrazek

Milka
Obrazek

Obrazek

Mimi
Obrazek

Misia
Obrazek

Murek
Obrazek

Sydney

Post » Nie maja 27, 2007 22:25

Ponda
Obrazek

Obrazek

Pusia
Obrazek

Szaraczek
Obrazek

Obrazek

Uszatka
Obrazek

Zuza
Obrazek

Obrazek

Sydney

Post » Nie maja 27, 2007 22:28

i inne jeszcze nie znane mi z imienia 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Sydney

Post » Nie maja 27, 2007 22:38

Sydney, napracowałas się :) :ok: a to małe ostatnie w zieleni to chyba tegoroczne kocię. :?:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Nie maja 27, 2007 22:45

Fraszka pisze:Sydney, napracowałas się :) :ok: a to małe ostatnie w zieleni to chyba tegoroczne kocię. :?:

Na szczescie w tym roku malych nie ma... mozliwe ze jedna dzika kotka przyprowadzi male z lasu jak juz podrosna... :(

Sydney

Post » Pon maja 28, 2007 5:50

Koty śliczne! Szkoda, że Klusi nie było :(

jupo2

Od: Pt mar 10, 2006 18:31

Post » Pon maja 28, 2007 8:32

jupo2 pisze:Koty śliczne! Szkoda, że Klusi nie było :(

kurde byla Klusia, tylko ja jej nowe zdjecie w pierszym poscie wrzucilam zamiast tutaj :oops: pozno juz bylo - jak znajde chwile dzisiaj to wrzuce jej jakies zdjecia, robila sobie toalete niedaleko mnie zrobilam jej kilka zdjec ale oczywiscie sa poruszone :twisted:

Sydney

[poprzednia][następna]