Gdzie jestes dobry domku?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
elfrida pisze:I jak domek juz sie zdecydowal ?
aamms pisze:asiamm i co? jak negocjacje?
asiamm pisze:aamms pisze:asiamm i co? jak negocjacje?
negocjacji brak bo i zainteresowania brak
elfrida pisze:Czyli wyglada na to,ze Kotuch do wziecia?Flea sie jednak nie zdecydowal?
Edzina pisze:Kot dalej w schronisku?
Edzina pisze:Tak sobie mysle.. moze to jednak jest szylkret i po tym jak nie dal potomstwa to...
asiamm pisze:elfrida pisze:Czyli wyglada na to,ze Kotuch do wziecia?Flea sie jednak nie zdecydowal?
nie napisał do mnieEdzina pisze:Kot dalej w schronisku?
takEdzina pisze:Tak sobie mysle.. moze to jednak jest szylkret i po tym jak nie dal potomstwa to...
nie rozumiem ????
asiamm pisze:elfrida pisze:Czyli wyglada na to,ze Kotuch do wziecia?Flea sie jednak nie zdecydowal?
nie napisał do mnieEdzina pisze:Kot dalej w schronisku?
takEdzina pisze:Tak sobie mysle.. moze to jednak jest szylkret i po tym jak nie dal potomstwa to... :?
nie rozumiem ????
Ayane pisze:Myślę, że Edzina ma na myśli to, że kocurek może być bezpłodny (jeżeli to szyrklet) i w jakiejś pseudohodowli mógł okazać się po prostu nieprzydatny
nazira pisze:Nie chciałabym rozbudzać nadziei ale słyszałam, że znajopmej mojej instruktorki jazdy zmarł pers i szuka innego kota (tyle,że ona nie sprecyzowała czy chce persa). Zapytam sie i jak tylko będę coś wiedziała dam znać....
Mam sentyment do tego typu kotów w sumie to bym sama go wzięła..ale u mnie kompet
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości