Czarny maluszek z Poznania ur.13 w piątek - czeka na domek..

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 26, 2007 12:05

Mały czrnulek czeka :ok:
Kicia,Złotka,( Klara,Filuś,Morti -śpij spokojnie)Avi i Niutek.

Monika D.

Od: Pon paź 30, 2006 0:05

Post » Sob maja 26, 2007 17:22 pozdrowienia

Serdeczne pozdrowienia z Lubonia przesyła KIRI (vel PIRANIA, vel DIABLĄTKO WCIELONE) !!!
Ładnie korzystam z kuwety (już od samego początku), jem jak mały odkurzacz, skoczę po nocach po swojej pani, obgryzam jej ręce, stopy, i wszystko co wystaje spod kołdry, zrobiłam już w domu powitalną imprezę (nie dali mi alkoholu, bo stwierdzili że jestem niepełnoletnia :( ), i jestem po pierwszej sesji zdjęciowej (zdjęć jeszcze nie widziałam), jeszcze nic w domu nie zbroiłam, ale wszystko przede mną.
:wink:

pkpati

Od: Pon maja 21, 2007 21:38

Post » Sob maja 26, 2007 18:19

Witam Piranię - diablątko kochane :D Ciocia Eliza bardzo się cieszy, że kicia grzeczna, nie broi, sioo ładnie robi - no dumna z Piranii jestem :oops: Zwłaszcza, że miała niełatwe dzieciństwo i warunki dosc prymitywne. Teraz jest chyba w kocim raju.
Dzis zawiozłam pręguskę do cioci na tymczas do odbioru za 1,5 tygodnia. Niestety dzisiejszą noc spedzi sama w pokoiku, bo cioci nie ma a nie chcę tak odrazu zostawiać jej sa na sam z dziadkiem Maciusiem, choć wąchanko juz było.
Czarnulka braciszka zawiozłam do Moniki - biedaczek jechał w tym upale w samochodzie i musiałam go cały czas drapać aby nie płakał. U Moniki mam nadzieje, że szybko zaprzyjażni się z przywiezionym także na tymczas kocurkiem (także taki maluszek).

Tak więc grzeczny, czysty i słodki braciszek Piranii czeka na swój ukochany domek! Razem z nim czeka mały kolega - biały w szaro - pręgowane łatki - sama słodycz :1luvu:

elisee

Od: Czw paź 23, 2003 23:29

Post » Sob maja 26, 2007 18:40 Re: pozdrowienia

pkpati pisze:Serdeczne pozdrowienia z Lubonia przesyła KIRI (vel PIRANIA, vel DIABLĄTKO WCIELONE) !!!
Ładnie korzystam z kuwety (już od samego początku), jem jak mały odkurzacz, skoczę po nocach po swojej pani, obgryzam jej ręce, stopy, i wszystko co wystaje spod kołdry, zrobiłam już w domu powitalną imprezę (nie dali mi alkoholu, bo stwierdzili że jestem niepełnoletnia :( ), i jestem po pierwszej sesji zdjęciowej (zdjęć jeszcze nie widziałam), jeszcze nic w domu nie zbroiłam, ale wszystko przede mną.
:wink:

Witamy na forum!!! :D
Prosimy o założenie wątku o swojej Pirani i oczywiście o zdjęcia. :wink:
Pozdrawiam z Lubonia!!! :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Nie maja 27, 2007 7:52

Dwie kluski zagościły u mnie :D .
Szczerze mówiąć takich maluchów jeszcze nie miałam,ale myślę,że sobie poradzę :D .
Czarnulek był wczoraj trochę wystraszony,ale wieczorem zrobił ładnie duuuże siuuu i qupkę do kuwety :ok: i trochę sobie pojadł.
Dzisiaj od rana już zaczął łobuzować i zpałaszował puszeczkę.
W porównaniu do drugiego malca,to czarnulek jest zdecydowanie spokojniejszy.
Normalnie za drugim kociakiem nie można nadąrzyć :twisted:,wszędzie go pełno.

Monika D.

Post » Nie maja 27, 2007 12:46

Oj jak się cieszę i mam nadzieję, że diablątko nie będzie dla cioci Moniki dużym kłopotem :oops:
Tyle wrażeń dla maluszka - pierwsza jazda samochodem w upale, znikneła mama i siostrzyczka, nowe miejsce, duże obce kotki i coś do kotka nie podobne (piesek)...
W każdym razie widzę, ża mały dzielnie się stara - tym bardziej zasłużył na dobry domek :D

elisee

Post » Nie maja 27, 2007 12:59

A tu wspólny posiłek :D

Obrazek

Monika D.

Post » Nie maja 27, 2007 13:01

:1luvu: :dance: :dance2: Widzę, że się zakolegowiali :D

elisee

Post » Nie maja 27, 2007 20:11

Cudne dwa maluszki :D :1luvu:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Wto cze 05, 2007 19:16

Kochani!
Diabelek w niedzielę trafił do nowego domku -zapwoiadjącego się bardzo fajnie:) Już zaprzyjaźnił się z psem - razem śpią :D
Jutro bura dziewczynka na przechowaniu u cioci bedzie odebrana. Domek już czeka.
Tak więc w krótkim czasie udało się:
- wysterylizować dwie kotki
- dla 7ki maluszków znaleźć super domki
Wszystkim dziękuję za pomoc - za ogłoszenia i Monice za przechowanie czarnuszka

:dance: :dance2:

elisee

Post » Wto cze 05, 2007 21:12

Bardzo się ciesze,że czarnulek trafił do super domku :dance: .
Drugiemu maluchowi,też się super udało :D .
Trochę zrobiło się bez malców smutno,ale w kolejce do mnie jako do DT czekają już następne 4 kluski :D .
Tak więc za jakieś 4-5 tyg.znowu będę miała wesoło :D

Monika D.

[poprzednia]