K.P.- czas na odkurzanie ..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 26, 2007 15:34

wystawiłam koty ręcznej roboty ktore dostałam od Karoliny z forum za co jej bardzo dziękuje , może komuś sie spodobają zapraszam do licytacji :wink:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2246131#2246131
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Sob maja 26, 2007 15:59

tak dziś Bajeczka i Bonusik pomagali mi sprzątać klatke od Pusi :lol: Bajeczka jedzie dzis wieczorem albo jutro rano jedzie do swojego nowego domku, żal będzie sie rozstawać to wspaniałe kociaki :( ale będzie mieć dobry dom i koleżanke w swoim wieku :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Byłam dzis u weta z Kiarunią na walke ze swierzbem drugi raz, przy wpuszczaniu leku panna wyrwała jedną łapke i upusciła mi troszke krwi , wet. potraktował mnie jodyną :twisted: i wyszłam w barwach zółto czerwonych :lol: a to zdjęcie robione moment przed ładowaniem do transporterka :wink:

Obrazek
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Sob maja 26, 2007 16:03

ko_da1 pisze:tak dziś Bajeczka i Bonusik pomagali mi sprzątać klatke od Pusi :lol: Bajeczka jedzie dzis wieczorem albo jutro rano jedzie do swojego nowego domku, żal będzie sie rozstawać to wspaniałe kociaki :( ale będzie mieć dobry dom i koleżanke w swoim wieku :wink:

Byłam dzis u weta z Kiarunią na walke ze swierzbem drugi raz, przy wpuszczaniu leku panna wyrwała jedną łapke i upusciła mi troszke krwi , wet. potraktował mnie jodyną :twisted: i wyszłam w barwach zółto czerwonych :lol: a to zdjęcie robione moment przed ładowaniem do transporterka :wink:

Obrazek

no, wreszcie koty zaczynają rozumieć, co z Ciebie za osoba :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob maja 26, 2007 16:21

wredna co daje ludziom w białych fartuchach krzywde im robić :twisted:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Sob maja 26, 2007 16:28

ko_da1 pisze:wredna co daje ludziom w białych fartuchach krzywde im robić :twisted:

i w ogóle :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Sob maja 26, 2007 16:44

:ryk: :ryk: :ryk:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Sob maja 26, 2007 16:58

tu fajnie wyszedł chlopak on lubi pozować gorzej z Bajeczką ona woli sie tulić :lol: więc co ja sie oddale by ją złapać w obiektyw tym szybciej ona podąża za mną :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek

może ktoś Bonusa wrzuciłby na alegro :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Sob maja 26, 2007 17:03

kociak piękny... i jaki mądry :D
Obrazek

Femka

Post » Sob maja 26, 2007 17:45

Bajka własnie pojechala do swojego domku , bardzo sie trzęsła jak ją brali na ręce przywykła juz do mnie a ja do niej :( to sa najgorsze chwile jesli chodzi o tymczasy, czas rozstań :cry: przytuliłam ją jeszcze na moment przed odjazdem i wtuliła sie jak wtedy w schronisku :( wiadomo w nowym domku po chwili ochłonie będzie miała ciut młodszą koleżanke ktorą dostali od Wandul i napewno będzie szczęśliwa .......ale jakoś tak mi ciężko na duszy.............w takich chwilach przez łzy zawsze sobie powtarzam nigdy więcej nie wezme zadnego kota ...........ale czy to możliwe ?? ...
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Sob maja 26, 2007 17:51

ko_da1 pisze:Bajka własnie pojechala do swojego domku , bardzo sie trzęsła jak ją brali na ręce przywykła juz do mnie a ja do niej :( to sa najgorsze chwile jesli chodzi o tymczasy, czas rozstań :cry: przytuliłam ją jeszcze na moment przed odjazdem i wtuliła sie jak wtedy w schronisku :( wiadomo w nowym domku po chwili ochłonie będzie miała ciut młodszą koleżanke ktorą dostali od Wandul i napewno będzie szczęśliwa .......ale jakoś tak mi ciężko na duszy.............w takich chwilach przez łzy zawsze sobie powtarzam nigdy więcej nie wezme zadnego kota ...........ale czy to możliwe ?? ...

nie szkoda Ci palców na wypsywanie takich pytań :?: :D

A co do Bajki. bardzo Ci wierzę. Sama z tymczaski zrobiłam rezydentkę, a przyczyny to sobie łatwo wymyśliłam.
Obrazek

Femka

Post » Sob maja 26, 2007 18:32

ko_da1 pisze:Bajka własnie pojechala do swojego domku , bardzo sie trzęsła jak ją brali na ręce przywykła juz do mnie a ja do niej :( to sa najgorsze chwile jesli chodzi o tymczasy, czas rozstań :cry: przytuliłam ją jeszcze na moment przed odjazdem i wtuliła sie jak wtedy w schronisku :( wiadomo w nowym domku po chwili ochłonie będzie miała ciut młodszą koleżanke ktorą dostali od Wandul i napewno będzie szczęśliwa .......ale jakoś tak mi ciężko na duszy.............w takich chwilach przez łzy zawsze sobie powtarzam nigdy więcej nie wezme zadnego kota ...........ale czy to możliwe ?? ...

Natka ty jesteś najwspaniaszym domkem tymcz. na świecie jesteś naszym numer 1

jeżeli ty dalaś.to innii są spokojni...................

natka kochamy cie i wierzymy w ciebie.............
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Sob maja 26, 2007 18:46

a mnie tak bardzo smutno i Bonusik czeka pod drzwiami i płacze :( wiem ze tak musi byc i ze im pozniej tym gorzej ale dla mnie oddanie tymczasu nigdy nie jest łatwe ...
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Sob maja 26, 2007 18:55

a ja ci chciałam pogratulować dobrego domku dla Bajeczki :D
i życzę Ci równie dobrych dla całej reszty Twoich podopiecznych :ok:
Dobre domki=dobre zycie dla kotków ...które żyją dzięki Tobie :king:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob maja 26, 2007 19:33

Mała1 pisze:a ja ci chciałam pogratulować dobrego domku dla Bajeczki :D
i życzę Ci równie dobrych dla całej reszty Twoich podopiecznych :ok:
Dobre domki=dobre zycie dla kotków ...które żyją dzięki Tobie :king:

już tak nie przesadzajmy, że Ko_da taka dobra dla kotów jest :twisted: kilka sito zamiast dupska zaliczyło :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Sob maja 26, 2007 19:42

ja za to krwawą mery z polewą jodynową wzamian :twisted:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

[poprzednia][następna]