http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2246131#2246131
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ko_da1 pisze:tak dziś Bajeczka i Bonusik pomagali mi sprzątać klatke od PusiBajeczka jedzie dzis wieczorem albo jutro rano jedzie do swojego nowego domku, żal będzie sie rozstawać to wspaniałe kociaki
ale będzie mieć dobry dom i koleżanke w swoim wieku
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Byłam dzis u weta z Kiarunią na walke ze swierzbem drugi raz, przy wpuszczaniu leku panna wyrwała jedną łapke i upusciła mi troszke krwi , wet. potraktował mnie jodynąi wyszłam w barwach zółto czerwonych
a to zdjęcie robione moment przed ładowaniem do transporterka
![]()
ko_da1 pisze:Bajka własnie pojechala do swojego domku , bardzo sie trzęsła jak ją brali na ręce przywykła juz do mnie a ja do niejto sa najgorsze chwile jesli chodzi o tymczasy, czas rozstań
przytuliłam ją jeszcze na moment przed odjazdem i wtuliła sie jak wtedy w schronisku
wiadomo w nowym domku po chwili ochłonie będzie miała ciut młodszą koleżanke ktorą dostali od Wandul i napewno będzie szczęśliwa .......ale jakoś tak mi ciężko na duszy.............w takich chwilach przez łzy zawsze sobie powtarzam nigdy więcej nie wezme zadnego kota ...........ale czy to możliwe ?? ...
ko_da1 pisze:Bajka własnie pojechala do swojego domku , bardzo sie trzęsła jak ją brali na ręce przywykła juz do mnie a ja do niejto sa najgorsze chwile jesli chodzi o tymczasy, czas rozstań
przytuliłam ją jeszcze na moment przed odjazdem i wtuliła sie jak wtedy w schronisku
wiadomo w nowym domku po chwili ochłonie będzie miała ciut młodszą koleżanke ktorą dostali od Wandul i napewno będzie szczęśliwa .......ale jakoś tak mi ciężko na duszy.............w takich chwilach przez łzy zawsze sobie powtarzam nigdy więcej nie wezme zadnego kota ...........ale czy to możliwe ?? ...
Mała1 pisze:a ja ci chciałam pogratulować dobrego domku dla Bajeczki![]()
i życzę Ci równie dobrych dla całej reszty Twoich podopiecznych![]()
Dobre domki=dobre zycie dla kotków ...które żyją dzięki Tobie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul i 51 gości