Zuzia1 pisze:Przesyłka w drodze . Na poczcie powiedzieli , że będzie w Siemianowicach w poniedziałek lub we wtorek .
super

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zuzia1 pisze:Przesyłka w drodze . Na poczcie powiedzieli , że będzie w Siemianowicach w poniedziałek lub we wtorek .
Jaaga pisze:Baycox jest tylko na pierwotniaki, nie działa na robaki. Podaje się strzykawką do pysia przez 3 dni. po dwóch tygodniach powtórka. Mam tego całą butelkę, wiec mogę oddać kotom. Szkoda, zeby miało się zmarnować.
Jesli chodzi o karmę, to ja mogę załatwic tani RC każdego rodzaju. Wychodzi niecałe 18 zł za kg, a nie ponad 30 zł, jak w sklepie. Tam jest też wersja wysokokaloryczna. Moje koty np. dostają RC dla wybrednych. Bardzo smakowity i urozmaicony.
Jaaga pisze:Oto moja aukcja na rzecz kotów przebywających w schronisku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2246017#2246017
Zapraszam do licytacji. Każda złotówka się przyda.
Iwona, czy mogę podawać twoje konto na wpłaty z licytacji? Ty chyba najlepiej wiesz, co kotom potrzeba.
iwona_35 pisze:CoToMa dzięki
a ja z innej beczki, od pewnego czasu pisze z babką ,która może że weźmie koteczke po zmarłej Pani, jest duża szansa...
później wkleje zdjęcia.
Mam pytanko jeżeli wszystko bedzie po naszej mysli mogłby ja ktoś zabrac do Piekar, jej pasuje rano a ja w domu jestem po 18,00
no i oczywiscie kciuki aby się udało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 42 gości