Aaaa cos mi sie o uszy obilo,ze koty maja duza frajde jak obserwuja Duzych skaczacych z poleczki na poleczke i scieraja pazurki na drapakugoska_bs pisze:Maluchy a jak sie Wam nowy mebel podoba ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aaaa cos mi sie o uszy obilo,ze koty maja duza frajde jak obserwuja Duzych skaczacych z poleczki na poleczke i scieraja pazurki na drapakugoska_bs pisze:Maluchy a jak sie Wam nowy mebel podoba ?
Femka pisze:Mokkunia, drapak jest fantastyczny. Czy montaż do sufitu jest bardzo skomplikowany? Chyba się wyżyłuję dla mojej gromadki, ale nie wiem, czy sobie poradzę z montażem.
goska_bs pisze:aaaaaaaaaaaaaaa podlam z warzenia![]()
Drapak superasnyi jestem przekonana ze Layla i Gryfik naucza korzystania z drapaka reszte burej bandy
i nie bedzie koniecznosci zostawiania ich na stale
elfrida pisze: Layle to bym sobie zostawila..takich cudaczkow nie wypuszcza sie z rak
Dziś robie Layli ogłoszeniagoska_bs pisze:elfrida pisze: Layle to bym sobie zostawila..takich cudaczkow nie wypuszcza sie z rak
Elfrida i Ty zaczynasz siac wroga propagande![]()
goska_bs pisze:elfrida pisze: Layle to bym sobie zostawila..takich cudaczkow nie wypuszcza sie z rak
Elfrida i Ty zaczynasz siac wroga propagande![]()
Upał mega u nas. Gryfik śpi w cieniu (jeszcze mamy cień) na parapecie, a Layla siedziała z chłopakami na balkonie i jak na krówkę przystało żuła zbożeelfrida pisze:Hej,hej..co tam u kociakow?no ja rozumiem,ze sa upaly![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, kota_brytyjka i 72 gości