Gonia tutaj nie chodzi o znajomosci, tylko o to, ze wszystkie osoby sa w obrebie dolnegoslaska i latwiej bedzie mi sprawdzic ich domy.
Szczerze mowiac troche jestem zdegustowana... jest tyle pieknych, potrzebujacych kotow, ktore czekaja miesiacami a na te koty mialam juz odzew po polowie dnia i wszystkie praktycznie mialy juz kandydatow na nowych opiekunow.
Jasne, ze sa piekne, w sumie dla mnie kazdy kociak jest piekny.
Ludzie, jezeli macie u siebie miejsce w domu dla kota to moze zaadoptujcie kota niedlugowlosego, ktory bedzie tak samo kochany a moze nawet bardziej.
Tylko zalezy Wam na tym, aby pokazac innym jakiego macie ladnego kota?Ze ma dlugie wlosy? Dla mnie kot to kot i tyle.
W watku nic nie wspomnialam, czy koty zalatwiaja sie do kuwety, czy sa czyste, jakie maja charaktery a kolejka po nie jak po zboju sie tutaj ustawia.
Jest to dla mnie nierozumiale. Ja tez marze o pieknym, wielkim, dlugowslosym, rasowym kocie ale zaraz przerzucam forum, widze tutaj te bidy i odrazu mi sie odechcewa pieknych kotow bo tysiac razy wole pomoc jakiemus biedakowi niz brac dlugowlosego, pieknego kota.
Aczkolwiek z tym dlugowlosym kotem nie jest tak do konca... mialam juz ponad 1,5 mieisaca piekna, dlugowlosa, czarna kotke. Nikt jej nie chcial. Bo kotka to oczywiscie nie kociak, ma swoje lata, ma swoje problemy, nikt sie nie zglosil. Przykre, bo ona kiedys tez byla mala, puchata kuleczka, ktora kogos bawila a kiedy urosla zostala wyrzucona na ulice...
Koncze.