Długowłose kociaki-wszystkie w nowych domkach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro maja 23, 2007 16:06

Jasne że kicia będzie miała zrobioną sterylkę!Mieszkamy w domku z ogródkiem więc jak będzie miała ochotę to będzie wychodziła tak jak nasz kotek którego wzieliśmy z ulicy rok temu.A raczej nie chcę żadnych niespodzianek!A co do opieki to będzie miała cudowne warunki!Mogę to zagwarantować.Na bierząco będe informowała co u kici słychać i jak się u nas czuję.No i fotki gwarantowane!Tylko niech do mnie przyjedzie to będzi tak rozpieszczoną diablicą jak nasz kociak!

>.Gonia.<

Od: Wto maja 22, 2007 15:44

Post » Śro maja 23, 2007 16:16

Nataleczko napisałam PW mam domek stały dla 2 kociaków ( 1i 4) u Ani_w ( działa na dogomanii ). Kotki byłby niewychodzące , mieszkały z goldenka i miałyby wspaniałe warunki . A za Anie moge reczyć :D no i sama bym te sterylki zrobiła. Anka od lat pomaga psom i kotom w potrzebie i od dłuzszego czasu przymierzała sie adopcji 2 kociaków a takie puchacze jej się najbardziej podobaja:)
Podaj jakieś konkretne namiary na siebie to Ania przedzwoni.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Śro maja 23, 2007 16:35

Wszystkim odpisalam na PW, ufff :lol:

Szykuje sie ostre ciecie na kociaki bo mam tak:
1 chetny na rudziaczka
1 chetny na tri
3 chetnych na puchacza 1
3 chetnych na puchacza 2

uzupelniam to w 1-szy poscie.

Formica- a moze kolezance dac jednego krotkowlosego kociaka i jednego długowłosego?Mam sliczna szylkretki, buraski, czarno-białe.

Kotki maja przedluzony czas czekania na domek, ale chyba nie bedzie to az tak potrzebne ;)

A, dodam, ze kotki maja ok. 6 tygodni, zadnych zabiegow weterynaryjnych nie mialy robionych.
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi

nataleczka

Od: Pt gru 30, 2005 11:21

Post » Śro maja 23, 2007 17:25

Przekazałm Info Anka pewnie niedługo się do Ciebie odezwie:)
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Czw maja 24, 2007 0:54

nawet nie zdązylam sie zastanowic a kotki juz rozdzielone :?
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw maja 24, 2007 1:27

Jestem w stanie zabrac ów rudo-białego, wprost ze Wrocławia podjeżdżając. Najlepiej przez weekend.
Jeżeli już znaleźli się właściciele, trudno, pozostaje życzyc maksimum uciechy :)

orson

Od: Sob paź 28, 2006 9:21

Post » Czw maja 24, 2007 7:48

Wstepnie sa juz wlasciciele dla wszystkich maluchow.

Orson-a moze rudo-biała koteczke? http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=60289&highlight=
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi

nataleczka

Post » Czw maja 24, 2007 7:58

z pewna dozą niecierpliwosci czekam na "przemaglowanie":)

Ania_w

Od: Śro maja 23, 2007 13:20

Post » Czw maja 24, 2007 8:08

Fajnie Aniu, ze sie zalogowalas.

Formica reczy za Ciebie wszystkim co ma, wiec obys sie dobrze wypadla :twisted:

Teraz lece na uczelnie, odezwe sie do Ciebie popoludniu.

nataleczka

Post » Czw maja 24, 2007 8:09

heheh weterynarz bez rąk i glowy to kiepski weterynarz:) ale ciazy na mnie odpowiedzialność:))

Ania_w

Od: Śro maja 23, 2007 13:20

Post » Czw maja 24, 2007 11:10

Witam jestem tu nowa i pewnie moja opinia nie bedzie brana pod uwagę, ale warto spróbować.
Więc chciałam poręczyć za Beamichę i potwierzdzić, że kocie rodzeństwo ma szansę u niej na bardzo dobry dom.
Wiarygodność można sprawdzić w portalu dogomania.pl
Beamicha zgodzi się napewno i na wizyty przed adopcyjne i po adopcyjne, jak również zapis w umowie, ze zobowiązuje się do sterylizacji kociaków.
Moja osoba mało kocia ponieważ w Uciechowskim schronisku są dwie kicie , reszta psiaków.
Mimo wszystko proszę o wyrozumiałość i nie traktowanie mojego postu jako postu pani mądralińskiej.
Jeszcze wielka prośba jezeli kociaki zostałyby wydane do domów bez wizyt przedadopcyjneych - warto w umowie dodać iz kocię w momencie sterylizacj dopiero zostaje w pełni adoptowane , to uchroni kociaki przed rozmanzaniem.
Pozdrawiam
Ewa

yewcia1

Od: Czw maja 24, 2007 9:50

Post » Czw maja 24, 2007 12:01

Ja też zgadzam się bez żadnego problemu na wizytę przed adopcją i na wizyty po adopcji nawet raz w tygodniu.Na podpisanie umowy też.Co do sterylizacji to sama powiedziałam że będe musiała to zrobić.Skoro kociaki są tak zżyte jak to napisała Nataleczka i lepiej oddać dwie kotki razem to ja też bardzo chętnie wezmę dwie!Nie widzę w tym żadnego problemu!Miejsca i miłości w naszym domu wystarczy nawet dla wszystkich 4.

>.Gonia.<

Post » Czw maja 24, 2007 12:17

@Gonia , a ja widzę problem : podniecamy się długowłosymi kotkami, które są już niemal oddane, jak zrozumiałem :)

Głowa do góry - jest masa innych!:)

orson

Od: Sob paź 28, 2006 9:21

Post » Czw maja 24, 2007 12:21

Tyle że mi Nataleczka cały czas pisała że wszystko jest ok tylko problem z transportem a dzisiaj rano napisała że ktoś chce dwa kotki bo razem lepiej oddać więc ja też chętnie mogę zabrać dwie kotki!Pisałam wcześniej niż osoba która koty dostanie ale wiadomo że znajomi mają pierwszeństwo!

>.Gonia.<

Post » Czw maja 24, 2007 13:02

Goniu nie martw się ja tych kotków też nie dostanę dostanie je Ania_W

beamicha

Od: Sob sty 20, 2007 22:59

[poprzednia][następna]