S.Katowice.II-zapraszam do nowego wątku-100stron

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 23, 2007 21:11

Femka pisze:
CoToMa pisze:
Femka pisze:To jest właśnie problem: jak tylko znajdziecie domek dla kotka i przekonacie się, że to jest NAPRAWDĘ dobry domek, przestajecie o nim pamiętać i w oczach macie tylko cała resztę pozostającą w schronisku. A pamiętać trzeba też o tych uratowanych. Przecież domki same się nie przywlokły do schronu, ktoś je przyprowadził. I to chyba jednak nie były krasnoludki :D :D :D

Z tego co wiem, to krasnoludki ratowały tylko królewnę Śnieżkę...

czasami też robią bałagan w moim domu... bo przecież na pewno nie jest to sprawka moich grzecznych kotków :twisted:

u mnie też bałaganią, dziady jedne :twisted:
może dlatego, że nie mogą żadnej Śnieżki u mnie znaleźć? :roll:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro maja 23, 2007 21:15

CoToMa pisze:
Femka pisze:
CoToMa pisze:
Femka pisze:To jest właśnie problem: jak tylko znajdziecie domek dla kotka i przekonacie się, że to jest NAPRAWDĘ dobry domek, przestajecie o nim pamiętać i w oczach macie tylko cała resztę pozostającą w schronisku. A pamiętać trzeba też o tych uratowanych. Przecież domki same się nie przywlokły do schronu, ktoś je przyprowadził. I to chyba jednak nie były krasnoludki :D :D :D

czasami też robią bałagan w moim domu... bo przecież na pewno nie jest to sprawka moich grzecznych kotków :twisted:

CoToMa, bez fałszywej skromności :twisted: A TY to co? :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro maja 23, 2007 21:17

Femka pisze:
CoToMa pisze:
Femka pisze:
CoToMa pisze:

CoToMa, bez fałszywej skromności :twisted: A TY to co? :D

ja to bardziej na złą macochę bym się nadawała :lol: :lol: :lol:
...

CoToMa

Post » Śro maja 23, 2007 21:19

ewentualnie na taką babę na miotle...
w końcu mam trzy czarne koty :twisted:
miotłę też mam...
...

CoToMa

Post » Śro maja 23, 2007 21:32

poproszę o nr konta - pod koniec miesiąca coś wpłacę
" Nie zamieniaj serca w twardy głaz póki jeszcze serce masz"
Lombard

Alama

Od: Pt lip 07, 2006 18:50

Post » Czw maja 24, 2007 6:40

wrona pisze:ostatnio rzadko siedzę przy kompie, ale jak czytam to :1luvu:
jesteście niesamowite !
poproszę o nr konta na pw, to też coś podeślę :lol:

Kasiu :1luvu: ,przeslę Ci nr.konta Iwony35,chociaż nie wiem, czy dobrze robię
Tak naprawde Ty masz przecież kupę Mija-łowych wydatków.
To my Tobie cos powinnyśmy raczej przesłać :oops:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw maja 24, 2007 6:42

Alama pisze:poproszę o nr konta - pod koniec miesiąca coś wpłacę

Alamo :1luvu: :1luvu:
bardzo, bardzo dziękujemy

i wszystkim obiecujemy,ze rozliczymy się tu z każdego grosza 8)

Mała1

Post » Czw maja 24, 2007 6:51

kajka.14 pisze:Obiecałam pomóc, ale zależna jestem od mamy, a ta mi się wymiguje. Postaram się wpłącić do końca tygodnia.

kajka.14 proszę ,Ty sie tak nie przejmuj :wink:
nawet nie wiesz jak jest ważne to ,ze tu zaglądasz i czasem coś naskrobiesz :D
to też jest wielka pomoc :1luvu:

Mała1

Post » Czw maja 24, 2007 9:01

Opisałam króciutko historie tych które juz są poza schroniskiem....nie są to wszystkie koty, specjalnie dla Was. to dzieki waszej pomocy koty są szczęśliwe

Koteczka, pojechała do nowego domku, nie była długo w schronisku, pamiętam że darła się :) najgłosniej.Ma wspaniały domek , mieszka z w domku z ogrodem z psem i z kotem
Obrazek

Rudi jest u Irmy na tymczasie,przybył do schroniska razem z Herą. Hera ma domek.....Rudi choruje
Obrazek

Maluchy trzech chłopców i jedna dziewczynka na tymczasie u mamy od Ko_dy, miały KK, wyleczone szukają domków
Obrazek

Te maluchy na tymczasie u ko_dy
Obrazek

Czanuszek zawiozłysmy go z Terenią do Zabrza, ma wspaniały domek, ma go młoda miła dziewczyna .
Obrazek

Berta- 5 letnia koteczka nie trafiła do schroniska, udało nam się i jest w Niemczech, powiem szczerzez że w ostatniej chwili
Obrazek

Przybył z siostrą , Bolek, krótko był w schronisku pojechał do Jaworzna, siostra niestety nadal w schronisku, była w ciąży...
Obrazek

Mala Kicka, łobuziara jest u mnie na tymczasie
Obrazek

Biały Kolo , oddany z powodu alergii, zawiozłam go do Bielska Białej do wspaniałych ludzi
Obrazek

Biedna Adusia , nie wiadomo jak trafiła, wydaje nam się że była bita, nie ma ząbkow, jest strasznie przestraszona ...jest leczona u mamy od Ko_dy
Obrazek

Mia z reklamówki,również straszna historia, znaleziona na smietniku w rekalmówce, trafiła do domku...niestety nie dogadywala się z rezydentkami więc odniesiona ją do schroniska, w schronisku uciekła...złapana pojechała do Wrony na tymczas
Obrazek

Sliczna czarna koteczka, jej opiekunka trafiła do szpitala i wnuczek ja oddał, była u mnie na tymczasie , mieszka w Katowicach
Obrazek

Czarna cudna koteczka mieszka u Klaudi w Katowicach, to ona ''wyparła'' Milusie, koteczka jest piękna, pamiętam jej wspaniale oczy
Obrazek

Rudi , pojechał do Dyzia na tymczas , był leczony i pozostał, krótko był na kociarni, na 100% nie dał by rady
Obrazek

Moja słodka Milusia , leczona dwa razy wschronisku, o mały włos by ja uspili, przetrwała, pojechał do Klaudii, później odrzucona przez nią trafiła do wspanialego domku do Femki
Obrazek

Pepsi i Kola, oddane po zmarłej włascicielce, pojechały na tymczas do Bazyli, niestety stres zrobił swoje , Pepsi zmarła.Kola jest w domku
Obrazek

Sliczy burasek , Ko_da dokładnie powie gdzie teraz przebywa, zabrany prosto ze schroniska
Obrazek

Buraska, niestety jej się nie udało, dwa razy odrzucona, teraz nie wiemy gdzie jest...uciekła podobno
Obrazek

Cudny Dyzio, mieszka z Rudim , ma wspaniały domek, długo był leczony ale jest szczęsliwy
Obrazek

Cudna Majeczka , wzięta razem z Dyziem ,też o mały włos by umarła ma wspanialy domek w Siemianowicach,
Obrazek

Cudna koteczka była u Tereni na tymczasie, długo chorowała, poprostu w schronisku uciekła, ledwo odratowana, ma wspaniały domek w Sosnowcu
Obrazek

Wzięta prosto ze schroniska, wspaniali ludzie przyjechali po nią z daleka (nie pamietam miejscowości)
Obrazek

Jej i tą druga historie zna Ko_da
Obrazek
Obrazek

Były na tymczasie u Ko_dy, maja wspaniały domek
Obrazek

Cudna Buraska, przyjechali po nią małżeństwo, wspaniali ludzie, pamiętam że mąż tej Pani był nia zachwycony
Obrazek

Był na tymczasie u KoDy
Obrazek

Nie pamiętam...
Obrazek

Esmeralda, cudna starsza koteczka, dzieki Bettysolo koteczka jest w Niemczech
Obrazek

Cudna Kropeczka, zawiozałam do Katowic do młodego człowieka, w schronisku była około 2 tygodni
Obrazek

Odddana do schroniska , wzięta przez Mysze, ma wspaniały domek
Obrazek

Wzięta z przed schroniska, zabrana w ten sam dzień do nowego domku
Obrazek

Nie pamietam
Obrazek

Wydawało się że fajny domek, niestety gdy kotek zachorował, mimo naszego wsparcia finansowego, chciano oddać go do schroniska.... w końcu dalam namiary do FFA, i pokryła koszty leczenia kotek ma na imię Filip
Obrazek

Cudna Majeczka, ledwo uratowana, Ko_da w schronisku ja trzymała na rekach póltorej godziny aż nabrała chęci życia, leczona w schronie trafiła do kody..ma swój domek mieszka u fotografa ...ma wspaniałe zdjęcia
Obrazek

Te dwa były u Myszy na tymczasie, znalazły domek, ten drugi Uszatek , jest u kolegi Pei, wiem że jest szczęśliwy
Obrazek Obrazek

Filonka bez ogonka, wspaniała kocinka, lubiła udeptywać poduchy, ma wspaniały domek, zawiozła ja pisiokot do Łodzi
Obrazek

Kolo, trafił z bratem, po śmierci swojej Pani ,brat znalazł domek dzięki ''imprezy''na rynku, Kolo umierał ze stersu, zadzwoniłam do córki zmarłej Pani, wzieła go , odratowała, ma wspaniały domek w Chorzowie
Obrazek

Łusuch na Głaski wygina smiało ciało....tak było w tytule, domek znalazła my bettysolo
Obrazek

Uszatek, był u Myszy
Obrazek

Szafirek, tak nazwana przez mojego TŻ
Przyniesiona do schroniska, prosto z domu piękna, trzymała ja na rękach córka, mała dziwczynka, nie zapomne tego widoku, ma wspaniały domek
Obrazek

Te trzy koty, były zabrane ze schroniska w momencie gdy wet chciał je uspić, zawiozłysmy je do mnie do pracy.
Żyja , mieszkały w kotłowni
Obrazek Obrazek
Obrazek

Cudny chłopak, był długo na obserwacji, mial wypadek, zawiozłam go do wspaniałych ludzi do Katowic
Obrazek

Wziela do siebie Vikamila na tymczas
Obrazek

Szczęściara, bardzo odwodniona, umierajaca z głodu, pojechała do Warszawy do Bazyli a potem do Bialegostoku , u mnie spała na szafkach:)
Obrazek

Ptysia jest u Vikamili, choruje, zajmuje się nią Fili z Vaikamilą, ma swój wątek na kotach. to zdjęcie było zrobione, gdy z TŻ wiozłam ja do weta,
Obrazek

Te dwa byly u Vikamili na tymczasie
Obrazek Obrazek

Wiking, , nie pamiętam , wiem że anemonn stworzyla mu wątek i wiem że ma domek chyba u Jaagi
Obrazek

cudny srebrny kotem, wzięty przez Jaage na tymczas
Obrazek

Koteczka uratowana przez Fili, żyje i ma wspaniały domek ma na imie Madzie
Obrazek

Uff ta koteczka ''anorektyczka''umierała na kociarni, zabrana w poniedzialek rano na leczenie, Jej historia jest straszna, w piątek stwierdzono ze bedzie uśpiona, została wrzucona do króliczej klatki i tak leżała bez wody i picia do poniedziałku jest w Krakowie u KaśkiGM ma swój watek na kotach
Obrazek

Rudy, wiemy że znalazł domek
Obrazek

Klunkier, tak nazwał go mój TŻ, wspaniały karzełek, był zabrany z KK, nie umiał jeść, umierał, karmiony przez szczykawke, miał Krzywe łapki, był u mnie 3 miesiace, był najbardziej znanym kotem na forum, ma swój wątek, kradł kurczaki, wchodził do lodówki, zaadoptowany przez Ezrę w Białymstoku
Obrazek

Wspaniały kocur, Coola ma swój wątek , wyciagniety, uratowany, i gdy trafił do swego wymarzonego domku...umarł
Obrazek

Te trzy wyciagniete wprawie w tym samym czasie, Pierwszy Czarus, bardzo chory, ledwo uratowany ,niestety środkowa koteczka zmarła w domku tymczas.
Obrazek Obrazek
Obrazek

A to Chudy/Dumny...kot , którego wyciagnełam , uratowalam, długo chorował, nie mogłam go oddać, teraz jest moim numer jeden, kocham go bardzo
Obrazek

Miała swój wątek o nazwie ''za młoda na kociarnie'' pojechała do Warszawy
Obrazek

Ikea uratowana przez anemonn, ma swój wątek
Obrazek

Skarpeta, jeden z pierszych uratowanych, niestety uciekł
Obrazek

Ten kotek trafił do sporty
Obrazek

Miały swoj watek, zostały zabrane prosto ze schroniska
Obrazek

W ciąży ..okazało się....miała sterylke aborcyjna...jest w swoim domku
Obrazek

Wzięta przez Jaage
Obrazek

Misiek uratwany przez anemonn. ma swój watek
Obrazek

Perelka uratowana ,na poczatku w schronisku myslano że jest dzika, okazało się że bardzoo wystrazona, cudem uratowana. ma swój domek
Obrazek

Krówka pojechala do swego domku do Częstochowy
Obrazek

Zabrane przez Jaage
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

Cudna złotooka, została wyadoptowana przez wspaniałych ludzi, między czasie niestety miała wypadek, naszczęście żyje, cudna delikatna koteczka
Obrazek

Cudny nasz Myszaczek, uratowany w ostatniej chwili, dzięki CoToMa zakochała się w nim, był wschronisku 2 lata, sporty znalazła zdjęcie archiwalne...żyje i ma się dobrze
Obrazek

Niestety przyniesiony do schroniska, był krótko, kotek ze Sosnowca, wzieła go Jaaga na tymczas,,,zmarł
Obrazek

Zabrane przez Jaaage
Obrazek Obrazek

Uff,Mgiełka to była historia, , umierała na kociarni, miała swój wątek''' Pchły zżerały ja żywcem'' cudem uratowana, mieszkała u fili w pracy, mieszkała dosyc długo , uratowna pojechała do domku tymczas. do magicmady....ma swój własny domek
Obrazek

Pjechała do miejscowosci koło Przełajki, niestety nie była to dobra adopcja
Obrazek

Miala swój watek''smutnooka'' ma wspaniały domek koło Warszawy
Obrazek

Urwisek wyciagniety przez anemonn,,niestety zmarł,
ObrazekObrazek

Te były u Jaagi
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dziwna historia, znalazła się Pani, która chciala ja przygarnąć, był załatwiony transport, pojechałysmy z Fili do schroniska ..okazało się że kotki nie było..
Obrazek

A ten diabełek o imieniu ""Hilcia'' ma swój wątek ,była ulubienicą jdnego z pracowników, w nocy z nim spacerowała, zawieziona do jednej studentki, uciekła i trafiła do schroniska drugi raz,,,teraz ma swój domek w katwicach
Obrazek

Czarnuszek , pojechal do Renatty, z forum, był wziety w kartonie razem t czterema braciszkami, wszystkie znalzaly domek, mieszkaly u mamy od Pini
Obrazek

Trzy maluchy wzięte z Fili, fili miała je u siebie, dwa przezyły, sponsorowane leczenie przez CK
Obrazek

Piekna Tri, z watku anemonn, takie cudo było w schronisku,naszczęscie znalaza domek
ObrazekObrazek

Cudna kotka z ogonkiem jak wiewóra, cudem odratowana, fili znalazła jej domek
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw maja 24, 2007 11:41 przez iwona_35, łącznie edytowano 7 razy
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Czw maja 24, 2007 9:21

piękne historie...
Obrazek

Femka

Post » Czw maja 24, 2007 11:10

swietna robota :)

chyle czola :king:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Czw maja 24, 2007 11:25

Straszne i piękne .... :roll:

Jesteście :kitty: :aniolek:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw maja 24, 2007 11:31

brawo Iwona :D
dawaj to na pierwszą stronę :D :D :D

Te były u Jaagi
Obrazek

a ta koteczka mieszka u mojej cioci w Mikołowie i ma sie swietnie :ok:

Mała1

Post » Czw maja 24, 2007 11:36

Mała, tylko już bez tego defetyzmu i destrukcji. Jak jeszcze raz usłyszę, że jesteście bezsilne, to chyba się pofatyguję na Śląsk i urządzę takie pranie dwunożnych niefuterkowych, że aż wióry polecą :ryk:

:king: :king: :king: :king: :king: :king: :king: :king:
:aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
Ostatnio edytowano Czw maja 24, 2007 11:39 przez Femka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Femka

Post » Czw maja 24, 2007 11:37

Mała1 pisze:brawo Iwona :D
dawaj to na pierwszą stronę :D :D :D

Te były u Jaagi
Obrazek

a ta koteczka mieszka u mojej cioci w Mikołowie i ma sie swietnie :ok:

oo nie wiedziałam,,,,wiecie co przez to zwolnią mnie z roboty, cały dzień przy tym siedziałam...ufff,,,
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

[poprzednia][następna]