» Czw maja 24, 2007 9:56
Nie chce malutkich kociat, mam w tej chwili 4 sztuki, ktore maja 10 dni, ale jest do nich matka. Koty mam wychodzace, od zawsze maialam wychodzace, male by nie wychodzily, chce kotki, ktore maja juz minimum 6 tygodni. Raczej jestem w domu caly dzien, mam zajecia dwa, 3 razy w tygodniu. Wterynarze bardzo dobrzy, na zawolanie, jak czegos potrzebuje to dojezdzaja, jesli akurat ja nie mam samochodu i nie moge dojechac. Co do "kociakow z tego watku" to chyba widac, ze sie kontaktowalam, chcialam wziac do siebie, ale chyba nie maja dziewczyny czasu nawet zeby odpisac. Wiec skoro mam wolny dom, to moge wziac cos do siebie. Mam doswiadczenie z kocim katarem, walka z Fipem i zapaleniem pluc, ze sraczka, sikaniem po domu, wypadaniem futra, wyczesywaniem, plazmocytarnym zapaleniem dziaseł, białaczka, robieniem lewatywy, wyjmowaniem 400 kleszczy z dwumiesiecznej kotki, usypianiem, zakopywaniem, chrypka, czopami w gardle, opieka po sterylizacji, nawet asystowaniem do zabiegow weterynaryjnych...ostatnio. COS JESZCZE?