Agnes,
dzieki za informacje.
potrzebuje sie jeszcze jedynie dowiedziec,
jak Sissi dogaduje sie z innymi kotami. jest to dla mnie bardzo wazne, gdyz mam juz jedna koteczke.
(mialam dwie, ale niestety tak sie strasznie poprztykaly, ze musielismy je permanentnie rozdzielic

- watek o problemach, ktore mielismy jest na kotach).
Z nami zostala Shiba, koteczka, ktora byla zastraszana, a II - "agresorka"zostala na stale u tesciow na szczescie ku ich wielkiej radosci.
Nasza Shiba, jest koteczka, ktora ewidentnie potrzebuje kontaktu z innymi kotami, gdyz samej jej smutno. Nas nie ma codziennie wiele godzin w domu, a wieczorem bawimy się z nia, ale widac ze to za malo - teraz bylismy na weekend u znajomyuch i pieknie bawila sie z ich kotami (koty widzialy sie juz kilkakrotnie wczesniej)
nie chcialabym przechodzic takiej gehenny raz jeszcze wiec musze miec pewnosc, ze Sissi dogaduje sie z innymi kotami, a nie jest tak jak moja pierwsza kotka typem kota, ktory chce byc jedyny w domu.
z gry dzieki za inforamcje.
Informacje z mojej strony – dzis od 15 do srody wieczor nie będę miala dostępu do Internetu. Jeżeli się okaze ze Sissi dogaduje się z kotami i nikt jej wczesniej nie wezmie, to chciałabym po nia przyjechac w weekend.
TZ już prawie przekonany
Dzieki