Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
TygrysiaKotka pisze:xandra to po co tu dalej siedzisz??sywlka chyba jestes niedoleczona
kasia20 pisze:Przeglądałam już to... a to ryzyko wiem że rzadko się zdarzają komplikacje ,ale jednak są (złe doświadczenia z weterynarzami) a i jeszcze jedno co może być przyczyną częstych rujek??? w ciągu 6 miesiecy 4 rujki??? byłam u weta a on na to ... taka pora i pogoda????
!!!!! więc wolę się tu poradzić doświadczonych kociarzy
ja chce dla mojego maleństwa jak najlepiej i nie chce żeby przeze mnie kicia w jakikolwiek sposób cierpiała
![]()
ale wydaje mi sie ze tez krzywdzi mlode zwierzeta
TygrysiaKotka pisze:nie nie mam chodzi o to ze to wy jestescie tak bardzo przekonane o swoich racjach u kazdego zwierzecia moga wystapic takie choroby i zgrozenia poporodowe nawet u ludzi a wy jestescie swiecie przekonane ze to co robicie jest dobre dla waszych kotek... skad ta pewnosc ??? nie macie pewnosci ze to co robicie jest tak dobre dla nich moze zapobiega w pewnym stopniu problemowi bezdomnych zwierzat... ale wydaje mi sie ze tez krzywdzi mlode zwierzeta
fili pisze:ale wydaje mi sie ze tez krzywdzi mlode zwierzeta
TygrysiaKotka - możesz to rozwinąć?
TygrysiaKotka pisze:jest tyle ludzi ktorzy chca przygarnac kociaki.
TygrysiaKotka pisze:jest tyle ludzi ktorzy chca przygarnac kociaki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości