Aurelia Zupełnie Nie W Porę

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 08, 2007 22:57

ziemowit pisze:ten magiczny, mroczny :wink:
Obrazek

Oj....nie będę mogła zasnąć....
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro maja 09, 2007 7:13

Anna_33 pisze: Zosie w komorce zamknales??
no, nieee... zamknąłem ją w haremie - jako tą pierwszą - i przyodziałem w przyzwoity czarczaf :lol: :lol: :lol:

no, to jeszcze oczko Aurelki, przez dziurkę w słomiance :wink:
Obrazek

pixie65 pisze: Oj....nie będę mogła zasnąć....
...i co Ci się śniło? :P
:lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Śro maja 09, 2007 12:32

ziemowit pisze:no, nieee... zamknąłem ją w haremie - jako tą pierwszą-iprzyodziałem w przyzwoity czarczaf :lol: :lol: :lol:

To może trzeba Zosi założyć oddzielny wątek... 8) :wink:

ziemowit pisze:
pixie65 pisze: Oj....nie będę mogła zasnąć....
...i co Ci się śniło? :P :lol:

Jak to co... 8) ...Obrazek jak zwykle... :lol:

A tak serio: dlaczego większość fotek Aurelki w tym wątku "does not exist" :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro maja 09, 2007 14:22

Wykrecasz sie sianem Ziemowicie :-)
Zosia nie dalaby sie zamknac w haremie, nawet jako ta pierwsza )))
Nawet Aurelcia cos kreci poowijana w slome...
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Wto maja 15, 2007 6:28

ziemowit pisze:Jestem stary i ślepy... Dopiero teraz zajrzałem i znalazłem życzenia :oops:

To jak ja teraz zajrzałam to jestem ekshumowanymi zwłokami i po amputacji gałek ocznych :lol: :lol:

Ziemowicie- wszystkiego! Ale to najlepszego! Tego wolen.... weider.... czy jak mu tam było, hektarowego studia, wystaw na całym świecie, wpisu w Who is who w fotografii, grzecznych foooter, codziennie słońca (najlepiej od razu zachodzącego- wtedy takie ciepłe światło jest :wink: ), spokoju, uśmiechu i błogostanu :) :torte:

Przepraszam, że dopiero teraz ale wpadam ostatnio jak po ogień i tylko "dramaty" nadzoruję.... Chociaż jak się tak przyjrzeć Aurze to chyba muszę częściej zaglądać :wink: :lol: :lol: :lol: Bo puszystość futra wzrasta.... Jest obawa, że Ona będzie DłUGOWłOSA :strach: :strach: :smiech3:
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Wto maja 15, 2007 10:02

Slonko_Łódź pisze:Tego wolen.... weider.... czy jak mu tam było

:D Czy chodzi może o tego TUTAJ :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto maja 15, 2007 12:16

Tak poza wszystkim, to dzisiaj jest 15 maj...
A 15 maj, to sliczna data ;-)
Dzisiaj Zosie maja imieniny...wiem, bo malo brakowalo, a tez bym Zosia byla..

Smiem przypuszczac, ze Nasza Zosia Kochana ( Niewierna *^&%#) tez dzis ma imieniny. :1luvu:

:balony: Co za tym idzie, pragne zlozyc Jasnie Malomownej Zosi Najserdeczniejsze Zyczenia. Spelnienia Marzen, Setki Uroczych i Tlustych Kotow, Setki Przyjaciol i Pociechy z Ziemowita :D
[size=7]I czestszych wizyt na forum :(
[/size]
:balony:

:flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty:
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Wto maja 15, 2007 13:06

:oops:
Hmmm...jakoś mi się nie skojarzyło wcześniej....
ZOSIU :!: Serdeczne życzenia - przede wszystkim ZDRÓWKA< ZDRÓWKA< ZDRÓWKA - Twojego, Tatowego, Kociego i Ziemowitowego tyż...Potem duuuuuuuuuuuuuuuużo radosnych chwilek, kotów w ilościach "do ogarnięcia" i w ogóóóóóóóóóóóóóóóóóóle....Ty wiesz... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :!: :!: :!:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto maja 15, 2007 16:21

Ja jestem oprócz zombiactwa i ślepoty typowym facetem- nie mam pojęcia kiedy kto ma imieniny i urodziny.... Wiecznie zgrzyty w rodzinie i wśród przyjaciół- bo Oni pamiętają a ja nawet jak mam zapisane i na czole kartkę to i tak zapomnę :oops:

Zosieńko- jeżeli masz dzisiaj imieniny to życzę Ci..... wszystkiego czego pragniesz!!!! ! A zresztą...... sama Ci pożyczę jak się w końcu spotkamy- będzie potrójna okazja (to trzecie to Yenna- dzisiaj pierwsze sioo od lutego 2006 BEZ BAKTERII- jeszcze nie wyszłam z szoku :lol: :lol: :lol: )

Pixie- ten wolen czy weider to takie wielkie pudło, które Ziemowit miał kiedyś w podpisie- aparat foto- coś ma wyjątkowego ale to już tylko Ziemowit wie co (znaczy może nie tylko ale ja na pewno nie wiem.... ) Wygląda toto jak taki aparat z okresu międzywojennego ale jest nowy, dobry i drogi.... I Ziemowit (jeżeli Mu się nie odmieniło) chętnie by taki od Mikołaja dostał.... albo na Dzień Dziecka... Albo na imieniny.... albo po prostu :lol:

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?

Slonko_Łódź

Post » Wto maja 15, 2007 16:38

Oj co za gafa :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: - nie zauwazyłam ze macie imprezke za imprezką, wiec - spóźnione ale szczere dla oboja

Kwiatów Wam nie dam, mimo szczerych chęci.
Lecz słowa, które ufam, zostaną w pamięci,
życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości.
Niech los Wam z oczu łez nie wyciśnie,
niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie.
Wszystko co piękne i wymarzone,
w tych dniach szczególnych niech będzie spełnione.
Jakie Wam jeszcze złożyć życzenia?
Wszystkie które są do spełnienia
Wiemy:
Pieniądze - to nie wszystko
Samochód - to złomu składowisko
Czego Wam życzyć: Zosiu, Ziemowicie?
Otóż by w waszym domu zawsze były
zdrowe i wesołe kicie
Życzę wam także
Miłości i kochania
Aż do samego zwariowania.
A chociaz Ziemowitkowi coś marzy sie harem
To i tak wiemy - Zosi
jest wiernym wasalem ;)

ewentualnie Auci :lol: :P :lol: :P

dedi

Od: Pt maja 26, 2006 10:39

Post » Wto maja 15, 2007 16:44

Slonko_Łódź pisze:Pixie- ten wolen czy weider to takie wielkie pudło, które Ziemowit miał kiedyś w podpisie- aparat foto- coś ma wyjątkowego ale to już tylko Ziemowit wie co (znaczy może nie tylko ale ja na pewno nie wiem.... )

A... :oops: ....aha....
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto maja 15, 2007 19:51

pixie65 pisze:
Slonko_Łódź pisze:Pixie- ten wolen czy weider to takie wielkie pudło, które Ziemowit miał kiedyś w podpisie- aparat foto- coś ma wyjątkowego ale to już tylko Ziemowit wie co (znaczy może nie tylko ale ja na pewno nie wiem.... )

A... :oops: ....aha....

Nie przejmuj się- też nigdy wcześniej ani później nie słyszałam o tym jak-mu-tam-waiderze :lol: Ziemowit- jak to coś się nazywało?

Slonko_Łódź

Post » Wto maja 22, 2007 6:05

Najwidoczniej Ziemowit też nie słyszał :wink: Bo tak cichutko u Słoniątka....

Slonko_Łódź

Post » Wto maja 22, 2007 8:09

Slonko_Łódź pisze:tak cichutko u Słoniątka....

:conf: Raaaaaaaaaaaaany...a może Oni się nie odzywaja bo Słoniątko wyrosło i zatarasowało dostęp do komputera.... :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw maja 24, 2007 9:28

Niom :lol: Albo usiadło na klawiaturze i przerobiło ją na wiórki kokosowe :lol: Ziemowit- no kto to widział, żeby tak stado kobiet naprzykrzało się facetowi a On nic..... No zlituj się nad babińcem- jakieś jedno malutkie (no ale nie tak bardzo bo się Aurora nie zmieści) zdjątko byś chociaż wkleił..... Zosiu- proszę Cię- no wpłyń jakoś na TŻta..... :wink:

Slonko_Łódź

[poprzednia][następna]