Amika6 pisze:Chyba Perełka chciała napisać, że bardziej jej się podoba moje przezwisko
Ja też wyglądałam wtedy okropnie niecałe 42 kg przy 155 cm
Eeee tam - ja miałam 45kg przy wzroście 165. Tragedia. Kicia tez się odbije od dna
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amika6 pisze:Chyba Perełka chciała napisać, że bardziej jej się podoba moje przezwisko
Sylwka pisze:Amika6 pisze:Chyba Perełka chciała napisać, że bardziej jej się podoba moje przezwisko
Eeee tam - ja miałam 45kg przy wzroście 165. Tragedia. Kicia tez się odbije od dna
Tosza pisze:Sylwka pisze:Amika6 pisze:Chyba Perełka chciała napisać, że bardziej jej się podoba moje przezwisko
Sylwka się odbiła-sama widziałam. To znaczy, nie widziałam jej "na dnie" tylko niedawno:D
Tosza pisze:Czy komuś nie zostały niedawno otwarte krople do oczu Zowirax?Bardzo by się przydało, bym je podawała, a koszty się trochę spuiętrzają
Beliowen pisze:Tosza pisze:Czy komuś nie zostały niedawno otwarte krople do oczu Zowirax?Bardzo by się przydało, bym je podawała, a koszty się trochę spuiętrzają
Kropli nie ma, jest Zovirax w postaci maści do oczu
tańszymi odpowiednikami są maści Virolex oraz Cusiviran - również zawierające acyklowir
cena - ok. 15 zł (zamiast ponad 60 za Zovirax)
jeśli może być któraś z nich to ja załatwię.
Beliowen pisze:Nie, mogę je Wam na tę receptę kupić i wysłać - bo będę wysyłać paczkę do Krakowa
Beliowen pisze:Kropli nie ma, jest Zovirax w postaci maści do oczu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 40 gości