Działkowe kociaczki - okolice Łodzi

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 19, 2007 23:48 Działkowe kociaczki - okolice Łodzi

Kopiuje z forum psiego...

Gothika pisze:Dzisiaj na działce na werandzie domku znalazłam 5 kocich osesków :(
nie znam sie na kotach, ale wydaje mi sie ze nie mają wiecej jak 2,5 - 3 tyg. bo gdy byłam tam 3 tygodnie temu, to nie było ich wtedy.

Nie maja zabków, mają bardzo niebieskie oczka.
są bardzo czyste i pachnące, nie mają pcheł - i az dziwne na dzikie kocięta. Jeden z nich miał tylko dośc duzego opitego kleszcza, wyjełam go całego razem z głową
ich matkę Cerber pogonił (duza pregowana kotka, bardzo dzika)
i obawiam sie, ze ona moze juz nie wrócic.. w kazdym razie zostawiłam jej tam jeszcze miesko ( z Cerberowego prowiantu ) surowe kawalki wołowiny.

i co teraz robic, one i tak nie moga tam pozostac, to jest działka w lesie, są tam kuny i inne tego typu zwierzeta które mogą je pozrec, a mój Cerber obawiam sie ze mógłby równiez zrobic im krzywde :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kociaków jest 5, niestety nie umiem rozpoznac jakiej sa płci, bo wygladają tak samo :roll:

Jesli ktos z was ma konto na jakis kocich forach, to prosze przekopiujcie ten post

Ja naprawde nie wiem co robic, jest mi ich strasznie zal, i wiem tylko ze musze im jakos pomóc
Ostatnio edytowano Nie maja 20, 2007 5:46 przez rag-love, łącznie edytowano 1 raz

rag-love

Od: Pt mar 30, 2007 20:14

Post » Sob maja 19, 2007 23:50

i jeszcze link do oryginalnego tematu

http://www.forum.bullterrier.pl/viewtop ... 0846#80846

rag-love

Post » Sob maja 19, 2007 23:58

najlepszą pomocą będzie poszukać kociętom odpowiedzialnych domów, a ich matkę- jak skończy karmić- zabezpieczyć przed kolejną ciążą, najlepiej łapiąc do kastracji. Jak się oczywiście pozwoli...

gdzie to jest? Może ktoś przypadkiem np. blisko mieszka? :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie maja 20, 2007 0:03

Dziewczyna jest z Łodzi - więc działka pewnie gdzieś w okolicach.

rag-love

Post » Nie maja 20, 2007 0:07

dziękuję za informację, uważam, że warto dodać ją do tytułu wątku, może ktoś z Łodzi zajrzy... i pomoże :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09